kan ik zwanger zijn ? - Babyforum

michaela - schreef op 27-01 om 18:40
lieve mensen. 

ik heb even een dringende vraag en ik hoop dat iemand mij kan helpen !

mij man en ik willen heel graag een kindje. nu is mij vraag kan ik zwanger zijn ? 

ik heb 9 jan mij spiraal er al uitgehaald. na 7 maanden. 
op 10 jan heb ik mij periode gehad tot 17 jan 7 dagen lang en ik heb een syclus van 28 dagen. 
mijn vrucht baren dagen waren vanaf 16 jan tot 26 jan. 
en ik heb bruin bloedverlies gehad op zaterdag 23 jan maar dat is in kleine hoeveelheid het rook niet. 
het weinige bruinbloed verlies hield aan tot dinsdag 26 jan met de zelfde hoeveelheid heel weinig. vult niet eens een inleg kruisje. ook voelen me spieren zwaar aan en zegt me gevoel alleen maar ik wil slapen. ik had rommelige darmen die je echt kon horen en mijn linker tepel is heel erg gevoelig. 

heb ik nu een innesteling gehad? 

ik moet pas 7 feb weer me periode krijgen en kan op ze vroeg testen op 3 feb. 
mijn vraag is nu kan ik zwanger zijn  

graag of iemand er op wil reageren 

liefs
5 antwoorden en 37706477x bekeken
emma - schreef op 03-02 om 10:55
Alleen een test kan het zeggen. Zelf had ik vaak last van zulkse bloedingen tussendoor dus helaas zal je gewoon moeten wachten. 

Weet je ondertussen al meer?

Liefs
michaela (Gast) - schreef op 03-02 om 18:43
hoi emma,

wat fijn dat je hebt gereageerd nee ik weet nog steeds niet meer ik durf niet te testen. wel heb ikast van veel afscheiding en ik moet nog 4 dagen voor mij nod dus ik ben benieuwd (: ook was ik maandag en dinsdag heel de dag door misselijk at kleine beetjes daar werd ik misselijk van en ik had echt heel veel hoofdpijn. 
zou het raak zijn nu dan ? ik heb ook geen tekenen dat ik me menstruatie moet krijgen want normaal zijn me darmen van slag en voel ik het aan komen maar nu niet dus wie weet wat denk ij ? 

liefs michaela
@mber (Gast) - schreef op 03-02 om 19:54
Iedereen die onveilig vrijt kan zwanger zijn.
Ik hoop het voor je 
michaela - schreef op 03-02 om 20:13
hooi amber
klopt alleen dit is allemaal gebeurd na me.eisprong dus ik hoop het ontzettend dat het nu raak is en ik doe die online testen en die zeggen ook dat er een kans is dat ik zwanger kan zijn dus ga over een paar dagen een testje doen ik hoop niet dat ik me regels krijg (: want dan ben ik zwanger 

liefs
emma - schreef op 04-02 om 12:25
Hihi bij mij is het pas na bijna 2 jaar raak en helaas haf ik elke maand veel kwaaltjes die jij ook beschrijft en zelfs soms zo sterk dat mijn menstruatie verlaat was, omdat ik ervan in de stres raakte en dan als ik een test deed was die negatief en toen ook direct ongesteld bij het afvegen (wat een teleurstelling telkens die 22 rondes) 

Op het moment dat ik zwanger was voelde ik helemaal niks, ik had helemaal geen kwaaltjes en dacht niet zwanger te zijn toen ik wilde drinken (alcohol) heb ik een test gedaan en ik was zwanger en in shock 
Maar tegelijker tijd heb ik vriendinnen die dat ook hadden en wel zwanger waren. Dus de kans bestaat ook voor jou, maar alleen een positieve test kan vertellen of je zwanger bent. 

Bij de action heb je 2 testen voor 1,50 en werken prima er waren bij mij wel 50 terecht negatief en de laatste 2 positief en dat klopt ook! Deze kun je 4 dagen voor nod gebruiken en anders gewoon op nod nog een keer.

Wat voor spiraal had je?

Hoop het wel voor je hoor!! 

Liefs

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kan ik zwanger zijn ?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan