1e kindje - Babyforum

Mama Monster - schreef op 27-10 om 07:46
Nee heb nog niet getest. Probeer het te rekken tot en met zaterdag en dan een eerste testje doen. Duurt laaaaang . Gebruik je ovulatie testen? Ik ben wel blij dat ik dat gedaan heb, anders waren we sowieso rond de verkeerde dag bezig geweest. Ja echt gemeen dat je niet gewoon meteen weet of 't gelukt is. Net als bij de sims, dat je dan een muziekje hoort hahahah
938 antwoorden en 35266747x bekeken
lillyyy - schreef op 27-10 om 08:08
Het wachten duurt altijd veel te lang eerste x werd ik pas ongesteld na 40 dagen. De 2de x op 29 dagen dus ben benieuwd!
Manon - schreef op 27-10 om 17:52
Ik gebruik eigenlijk helemaal geen ovulatietesten.. ik hou alleen dat Appje in de gaten.. maar denk dat dat ook wel goed is omdat ik zo regelmatige cyclus heb.. een week voor de eisprong en een paar dagen daarna hebben we om de dag sexy. . eigenlijk kunnen we (denk ik) de eisprong niet missen..
Wachten duurt heel lang! ik heb allemaal dingetjes die ik ga doen op de dagen dat ik vrij ben in die 2 weken tussen  de eisprong en mijn ongesteldheid .. om maar een beetje afgeleid te zije
lillyyy - schreef op 27-10 om 18:38
Wij doen het ook om de dag  nog 10 dagen wachten! Ik ga me ook bezighouden tot die dag anders wordt ik helemaal gek  
Manon - schreef op 28-10 om 07:33
Je schijnt te ook aan je slijm te kunnen zien hé. . wanneer je vruchtbaar bent..
Succes met het bezig houden en met de 10 "lange" dagen!!
lillyyy - schreef op 28-10 om 12:58
Ja maar vind het nogal moeilijk om aan het slijm te zien.. heb aantal dagen witte afscheiding gehad en nu vrij veel waterige afscheiding.. ook al 3 dagen enorm last van hoofdpijn kan dit ook van eisprong zijn? 
Manon - schreef op 28-10 om 13:02
Het kan wel .. hoort wel bij de symptomen... soort menstruatiepijn.
En doorzichtig slijm hoort ook bij de symptomen.. aleen hoort t wel dikker te zijn geloof ik... op internet staat dat je er draden van kan trekken... beetje gek verhaal..
Maar ik doe dat vaak als soort controle voor mezelf
Manon - schreef op 28-10 om 13:03
Iris hoeft niet meer zo lang te wachten haha ben benieuwd morgen of de test postief is...
lillyyy - schreef op 28-10 om 13:04
Normaal is de eisprong al geweest. Blijf wel lekker verder klussen tot men NOD. Aangezien ik vrij onregelmatig ben .
Hoe dichter het komt hoe minder ik het kan 'loslaten'. Zie ook overal zwangere vrouwen! Plus ik werk in een crèche dat helpt ook niet veel
lillyyy - schreef op 28-10 om 13:05
Ja super spannend altijd he!
Manon - schreef op 28-10 om 13:13
Haha heel herkenbaar dit!! ik zie ook overal baby's en zwangere vrouwen.. collega's hebben het ineens over zwangerschappen enzo.. over bevallingen... heel vreemd... alsof ze het voelen ofzo.... vind het alleen ook heel lastig om daarmee om te gaan.. ook als mensen vragen of ik nog geen kinderen heb? of ik een kinderwens heb? ik zeg altijd maar dat ik daar nog lang niet mee bezig ben (omdat ik dit altijd heb gezegd) maar 't voelt alsof je die mensen bedriegt. .. 
lillyyy - schreef op 28-10 om 13:19
Ja heb ik ook! Wil het hen wel graag zeggen maar wanneer het dan langer duurt krijg je van die vervelende vragen
Ik kijk er zo enorm naar uit om kleertjes en meubeltjes enz te gaan kopen  
Mama Monster - schreef op 28-10 om 13:42
Ja ik ga morgen een test doen haha. Gisteren op mijn werk had ik vreselijk last van m'n borsten toen ik aan het eind van de dag even naar de wc ging en voor de spiegel stond en even er naar keek waren ze helemaal opgezwollen met blauwe aders. Ben echt heel benieuwd!
lillyyy - schreef op 28-10 om 18:25
Ik hoop het echt voor jou! 
Manon - schreef op 28-10 om 18:29
Zou zo leuk voor je zijn Iris! als je je zo hoort kan het bijna niet missen!!! 
ik had toevallig vandaag nog een klant die vroeg naar mijn toekomstplannen qua gezinsuitbreiding... maar we willen het gewoon nog tegen niemand zeggen... eigenlijk alleen om het voor de familieleden zo onverwacht mogelijk te houden... 
Maar 't is wel super Lastig!!!
Mama Monster - schreef op 28-10 om 19:08
Ja erg he! Was gisteren ook met m'n moeder aan het facetimen  (ze woont zo ongeveer aan de andere kant van Nederland) en was zo moeilijk om niets te zeggen erover!
Manon - schreef op 28-10 om 19:11
Je bent zo blij met alles! ik ben ook een echte flapuit! Moest echt zo voorzichtig doen! vooral de 1e ronde was ik zo in de gloria dat we het eindelijk gingen proberen! moet je je mond houden haha zo moeilijk!!!! 
Maar gelukkig kunnen we hier met elkaar kletsen haha
lillyyy - schreef op 29-10 om 10:55
Iris heb je al getest ?
Mama Monster - schreef op 29-10 om 11:18
Ja heb vanmorgen test gedaan, was (nog) negatief. M'n borsten lijken steeds erger te worden qua gevoeligheid en pijn. M'n tepels voelen alsof ze de hele dag ergens tegen aan, aan het schuren zijn. Maar ik ga maar uit van dat ik dinsdag eigenlijk ongesteld zou moeten worden. Dus dan zit er nu 3 dagen voor. Dus alles kan nog. 
lillyyy - schreef op 29-10 om 11:27
Ik blijf duimen! Hoop dat het raak is!
Samone (Gast) - schreef op 29-10 om 12:38
Wij zijn sinds juni bezig voor een eerste kindje. Erg spannend. Ben super onregelmatig en ben ook bang dat het niet lukt. Dit komt omdat er iets in de familie zit en er zijn meerdere nichten mij voor gegaan waarbij het niet lukt, veel miskramen.

Gisteren heb ik een test gedaan en was positief, in eerste instantie erg blij. Maar nu bang dat het ook bij ons niet goed gaat. We hebben besloten om het niemand te vertellen maar is wel lastig...

Hoop dat het bij ieder van jullie lukt! Hou me op de hoogte
lillyyy - schreef op 29-10 om 12:43
Samone dikke proficiat! Probeer er zoveel mogelijk van te genieten!
Manon - schreef op 29-10 om 13:21
Wouww samone! dat is wel goed nieuws!! balen dat het bij jullie in de familie zit dat het fout gaat... ik zou gewoon heel gezond blijven eten enzo... en ff wat forums bekijken van mensen die ook miskramen hebben gehad.. misschien hebben die mensen nog wat tips voor je... en... de kans is er natuurlijk ook dat het bij jullie gewoon in 1 keer goed gaat!! hoelang ben je al met de pil gestopt?

Jammer iris.. van je negatieve test!! het zou idd kunnen dat de test er naast zit.... laten we dat hopen!
Hou ons op de hoogte allemaal  
Mama Monster - schreef op 29-10 om 13:35
Gefeliciteerd Samone! Super spannend. Gezellig dat je met ons mee komt praten. Probeer er inderdaad maar zoveel mogelijk van te genieten!
Mama Monster - schreef op 29-10 om 18:27
Ik zei het net al in de November NOD groep, had een ovulatietest gedaan vanmiddag en die was positief! Schijnt dus dat die de hormonen niet goed uit elkaar kan halen. Snap er niets meer van hahaha 
lillyyy - schreef op 29-10 om 18:43
Heb wel al verhalen gehoord van vrouwen waarbij hun ovulatietest positief was en de zwangerschapstest pas later! Dus alles kan nog Iris!
Samone (Gast) - schreef op 29-10 om 19:08
Dank jullie wel! Ik ben sinds februari gestopt met de mini pil. Deze had ik vanwege eerdere trombose. Deze pil is zo mild dat als je hem 1 dag vergeet bijna alles al weer uit je  systeem is en zwanger kan raken. 
Je hebt hierbij ook een eigen periode en niet kunstmatig daarom weet ik ook dat ik super onregelmatig ben 11-57 dagen.

Ik ga nu maar die vitaminen pillen slikken voor vrouwen die zwanger willen worden of zijn, is volgens mij van Davitamon. 
Hopelijk verkleint dat de kans en nu maar rustig aan doen. Maar vraag me af of je het daarmee kan voorkomen, volgens mij niet. 

Wat vinden jullie nu het lastigst? Ik zelf dat je het niet met iedereen /wil kan bespreken.. ook als het misgaat/ lang duurt om zwanger te raken. En dan al die symptomen waarvan je niet weet of het vals alarm is of niet ..
lillyyy - schreef op 29-10 om 19:39
Dit forum helpt echt wel voor mij, hier kan je alles wat delen met elkaar.. en inderdaad het wachten tot NOD duurt eeeeeeuwen! Ben altijd zo onzeker dan..
Mama Monster - schreef op 29-10 om 20:58
Ja die onzekerheid ken ik ook wel! Raar hé. Je wilt gewoon zo graag weten of het raak is! Ik blijf vanaf nu gewoon door testen. Zolang ik nog niet ongesteld word vind ik alles prima hahaha
lillyyy - schreef op 29-10 om 21:23
Ja he! Ik nog een weekje wachten
Waarom kan niet iedereen gewoon meteen zwanger worden? zou toch veel fijner zijn ^^

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan