1e kindje - Babyforum

Mama Monster - schreef op 29-10 om 22:27
Ja inderdaad! Zou het een stuk makkelijker maken
938 antwoorden en 35270539x bekeken
Manon - schreef op 30-10 om 02:17
Ik vind het ook superlastig dat je er met niemand over wil praten . .. het liefst schreeuw je het van de daken!!! en inderdaad. . dat wachten tot je NOD duurt ook zo super mega lang! ik vind het ook superfijn om hier alles te kunnen delen met iedereen die in hetzelfde schuitje zit.. met zijn allen in spanning! 

En ook met vragen enzo... je kan bij niemand terecht.  dan weten ze gelijk wat er speelt... hier kunnen we alles vragen aan elkaar  
Mama Monster - schreef op 30-10 om 08:54
Nou heb vanmorgen weer een test gedaan. Dacht zelf een ienimini licht streepje te zien. Maar volgens m'n vriend ben ik obsessief haha dus ik moest nog afwachten van hem. Kreeg het ook niet goed op de foto. Anders had ik ff een foto gedeeld met jullie! 
lillyyy - schreef op 30-10 om 08:55
Over 2 dagen nog eens testen dan?
Manon - schreef op 30-10 om 10:08
Oehh spannend! die mannen kunnen  zo nuchter blijven hé. .. ik was er ook zoveel mee bezig de vorige keer dat mijn man ook zei " zo gaat het natuurlijk nooit lukken he als je er zo mee bezig bent!!"
Zo makkelijk gezegd!! maar hun voelen niks!!!
lillyyy - schreef op 30-10 om 10:21
Nee echt he! Mijn vriend is er deze maand wel meer mee bezig vind het wel leuk!
lillyyy - schreef op 30-10 om 10:24
Heb het in het november topic ook gezegd maar al heel de ochtend buikkrampen en steekjes net of ik ongesteld moet worden maar dit is normaal nog een weekje :s
Mama Monster - schreef op 30-10 om 14:54
Zou zo maar kunnen dat het wel zo is hoor Lily! Duurt rond de 7 dagen voor het in nestelt. Dus wie weet haha. Spannend he?! Ik ga zo ff een clearblue test halen. Weet zeker dat ik een streepje zag. 
lillyyy - schreef op 30-10 om 15:08
Ben echt benieuwd en hoop het zo erg!
Laat zeker iets weten meid!
Manon - schreef op 30-10 om 16:04
Spannend meiden!! ik moet nog ff wachten voordat het zover is ik ga voor jullie duimen!! ga je morgen die clearblue test doen??
lillyyy - schreef op 30-10 om 16:12
Dat het maar snel 6/11 is  
lillyyy - schreef op 30-10 om 19:35
Samone, ja dat snap ik je wil alles regelen enz maar het kan nog alle kanten uitgaan zo vroeg he..
Mijn cyclus was eerste x 40 dagen en vorige maand was hij 29 dagen..
Als ik nu afga op 29 dagen zou het 6/11 mijn NOD zijn hoop ik uiteraard..
Die ongi krampen heb ik nooit eerder gevoeld buiten wanneer ik echt ongesteld wordt. Dacht deze middag echt dat ik ongi ging worden. Kan het zijn dat ik het nu al heb dan? 7 dagen voor NOD?
Samone (Gast) - schreef op 30-10 om 20:10
Ja Lilly volgens mij wel ik had ongeveer 7 dagen voor mijn ongesteldheid die krampen al en nu nog steeds. Dus zou best kunnen dat het raak is. Hoop het voor je
Testen heeft alleen nog niet echt nut. Heb wel met testen nog een paar dagen moeten wachten voordat ik een streepje kreeg. 
lillyyy - schreef op 30-10 om 20:14
Ik hoop het ook heel erg  al probeer ik er niet té veel op te hopen. De teleurstelling is toch altijd zo groot he.
Men vriend heeft er allesinds wel een goed gevoel bij  is ook de eerste x dat hij dit zegt .
Ik ga sowieso wachten tot men NOD om te testen of misschien zelf dagje langer wachten . Proberen toch ^^
Samone (Gast) - schreef op 30-10 om 20:49
Grappig! Dit was ook de eerste keer dat mijn griend zij dat hij dacht dat het goed zat. Hij was zelfs degene die zij dat ik een test moest doen. 
Ik heb het 1 dag na mijn vermoedelijke periode. Tot wanneer moet je dan wachten?
lillyyy - schreef op 30-10 om 20:51
Laat ons hopen dat ik dan ook net als jij een positieve test in handen heb!
Als ik wacht tot 1 dag na NOD is het pas 7/11. Zal te zien zijn hoe groot de drang is om te testen hihi
Manon - schreef op 30-10 om 22:36
Wat superspannend weer!! wij zitten nu pas in de vruchtbare tijd... moeten nu ons best doen 15 november heb ik mijn nod... heb een regelmatige cyclus van 32 dagen... 
Mama Monster - schreef op 31-10 om 07:06
Goedemorgen dames!  Helaas. Gisteravond onwijs veel steken in m'n buik en vanmorgen werd ik wakker met bloed! Ik zal wel echt gek aan het worden zijn. Door naar de volgende ronde dus. 
lillyyy - schreef op 31-10 om 07:48
Ooh zo jammer Iris! Maar op naar de volgende ronde!
Manon - schreef op 31-10 om 07:56
Oww wat balen iris!! idd door naar de volgende ronde... je word echt gek in je hoofd als je allerlei dingen voelt hé. . echt bizar!!! 
ik had dat de vorige keer ook enorm!!! had elke keer krampen in mijn onderbuik... maar blijkbaar kan je lichaam je ook gewoon voor de gek houden...
We blijven deze groep gewoon houden toch? vind het wel leuk om alles van elkaar te horen :$ 
Niekster87 - schreef op 31-10 om 12:51
Hoi,
Jeetje wat spannend... Heb even met jullie forum mee gelezen en alles is zo herkenbaar.
Voor mij het eerste forum waarop ik aanmeld en reageer... maar het voelt goed om niet alleen te zijn .
Als het goed is begint vandaag of morgen cyclus (en daarmee poging) nummer 4...
Vind het ook super moeilijk om er met niemand over te mogen hebben, sommige dagen vind ik het zo stom dat ik ook wel eens denk ach joh... wat maakt het uit als andere het weten, en toch wil je het ook nog steeds dat het een verassing blijft (voor zover dat kan).
Vinden jullie het ook moeilijk dat je héél graag wil, maar dat je eigenlijk nog niet zo lang bezig bent en daarmee ook de teleurstelling bij niet zwanger, voelt alsof dit niet echt gerechtvaardigd is... Vind dit zo lastig...
Samone (Gast) - schreef op 31-10 om 13:36
Iris, wat jammer... hopelijk gaat het een beetje met je. Laat je niet kisten nog even geduld.

Niekster, leuk dat je erbij bent. Wij hebben het wel aan iedereen verteld dat we proberen omdat we de afgelopen jaren al veel vragen hebben gekregen. Nu houden ze gelukkig hun mond, wie wil er nu verantwoordelijk zijn voor een gênant moment...niemand.

Het verschilt een beetje van je vrienden / familie hoe ze ermee omgaan. Bij ons leven ze heel mee, desondanks zal ik hun pas melden dat het gelukt is als de 12 weken voorbij zijn. 

Aan de ene kant snap ik dat het niet goed voelt als je teleurgesteld bent maar aan de andere kant heb jij ook gevoelens en als je dat voelt dan is het goed. Daarnaast is het nooit verkeerd om je ervan bewust te zijn dat er mensen zijn die jaren bezig zijn en het nog steeds niet bij lukt.
lillyyy - schreef op 31-10 om 16:50
Niekster welkom hier !
Het is fijn al onze ervaringen met elkaar te kunnen delen! En inderdaad heel moeilijk om erover te zwijgen tegen iedereen maar bij mij helpt het forum enorm! 
Momenteel zit ik op het wachtbankje...
lillyyy - schreef op 31-10 om 17:50
Ja is echt oneerlijk he! En je ziet overal zwangere vrouwen en je wil het zelf ook zo erg!
Bedoel je wanneer je zwanger bent sporten?
Niekster87 - schreef op 31-10 om 18:26
Fijn om inderdaad ook andere met zelfde wens te treffen en zo even met elkaar te kunnen sparren ook. En ook voor mij fijn dat groepje niet zo groot is, blijft het wat makkelijker te volgen.
eerste cyclus was 28 dagen, bij 2de cyclus was ik 7 dagen overtijd en werd ik dag van testen hevig ongesteld met veel buikpijn. vermoedelijk vroege miskraam omdat we wel idee hadden zwanger te zijn maar hadden te vroeg getest en moesten van ha een week wachten voor opnieuw te testen.. maar was toen niet meer nodig...
afronden 3de periode zit ik nu te wachten zit vandaag op dag 30... 
vind het nog zo moeilijk om juiste moment te bepalen hahahah maar daar hebben er meer last van
Niekster87 - schreef op 31-10 om 18:31
ow wat betreft sporten ik doe 1x in de week zwemmen en 1x in de week paardrijden. Probeer gewoon op normale manier ik gewend ben te sporten. ze zeggen dat te veel ineens gaan sporten niet goed is. 
heb heel lang getraind met hardlopen voor obstacle run en bergklimmen maar daar ben ik mee gestopt
lillyyy - schreef op 31-10 om 20:01
Ik ga minimum 1x in de week naar de fitness  denk dat dit geen kWaad kan?
Mama Monster - schreef op 31-10 om 21:23
Wat gezellig Niekster dat je er bij gekomen bent! Ik blijf zeker lekker kletsen op 't forum en in deze groep. Vind het hartstikke leuk hier haha! Oeeee je mag dus eigenlijk al testen Niekster?
Manon - schreef op 31-10 om 21:37
Ik heb eigenlijk nooit echt gesport. .. maar ik wil nog wat afvallen aangezien de kans op zwangerschap dan groter is... ik ben namelijk te zwaar... ik eet verder al wel supergezond. dus de enige manier voor mij om af te vallen is door te sporten...

Ik twijfel heel erg of ik 't moet doen... zat ook te lezen dat sportleraresse  ook zwanger worden en die sporten wel heel fanatiek... dus in principe zou het denk ik niet uit moeten maken. . maar mijn lichaam is het niet gewend... zou het zo jammer vinden dat het niet lukt omdat ik aan het sporten ben gegaan...
Manon - schreef op 31-10 om 21:38
Dankjulliewel trouwens voor jullie antwoorden
Niekster.. Spannend weer.. hopen dat het dit keer wel goed is. wanneer wil je je test doen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan