Zwangerschapkledij - Maten - Babyforum

Marieke (Gast) - schreef op 02-03 om 21:03
Ha wat een vragen zeg. Nee van te voren heb ik niets gekocht pas toen het echt wel nodig was. Totaal een aantal broeken, jurkjes, leggings en shirts. Zowel online als in de winkel gekocht. Maar hier in Nederland niet heel veel winkels met echt veel keuze, dus online was makkelijker qua passen en terug sturen ed. Was zwanger in de winter en toen gingen we nog op zon vakantie, dan vind je dus niets in de winkels, dus dat was ook online gekocht. Ook slips heb ik op den duur gekocht de normale gingen echt wel knellen.

Tips qua winkels. Miss Etam, H_M en C_A. Online www.inpositiekleding.nl Laatste erg fijn geholpen qua maatvoering. Heb trouwens gewoon mijn eigen maat aangehouden ging prima.

Miskopen? Geen eigenlijk, jurkjes van Queen Mum heb ik nog lang doorgedragen na de zwagerschap, nu was ik ook niet gelijk weer op mijn oude gewicht haha. En ja mijn voeten werden wel wat groter in de zwangerschap :-) daarna waren ze weer als daarvoor hoor, ik droeg uggs in de winter dus.

Succes
3 antwoorden en 43152183x bekeken
Mammie-L - schreef op 02-03 om 22:51
Haha Marieke, ik weet het, het borrelt hier vanbinnen & al die vragen moeten naar buiten .
Klinkt heel redelijk wat je gekocht had.  Ik zit met het "probleem" dat ik weet dat ik maar 1 keer zwanger ga zijn.  Is iets dat mijn vriend en ik duidelijk besproken hebben & dus vrees ik dat ik wat gek ga gaan met de kleren.  Ik wil mijn buik in wat mooie dingen steken & dat zijn er wel wat

Bedankt voor de tips! Ga er dadelijk in neuzen .

Die voeten is eentje waar ik benieuwd naar ben.  Ik heb nu al een 41.5 & wil echt niet nog groter gaan ...

Dank je wel voor de reply!

Groetjes
trotsemama - schreef op 03-03 om 11:39
Zo, wat heb jij veel vragen. Wat Marieke zegt klopt. Het kan zijn dat je dezelfde maat kleding houd maar je kan ook dermate veel aankomen dat je toch wat maten omhoog gaat. In het begin wanneer je zwangerschapskleding gaat dragen zou ik nog niet alles kopen omdat het kan zijn dat je later weer alles opnieuw moet kopen. Als je borstvoeding wilt geven is een must have vind ik een shirt dat over je borsten als een soort overslag zit. Die draag je tijdens de zwangerschap en kan je daarna door dragen. Als je kindje dan wilt drinken hoef je je hele shirt niet omhoog te doen. Je kan ook in de gewone kledingwinkels dan kijken. Als er dan maar genoeg rek in zit zoals tunieken waar veel viscose in zit. Die rekken volledig mee en blijft mooi zitten. Kan je na de zwangerschap nog steeds aan. Qua schoenen... Bij de 1 gaan de voeten zo opzetten dat ze grotere schoenen aan moeten hebben of wijder en de ander kan zijn gewone schoenen aan houden.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapkledij - Maten' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan