Bianca1986 bianca1986 bianca1986



hallo allemaal,
en welkom op mijn profiel..

Na 2 jaar en 2 maanden, is het eindelijk zover..
ZO INTENS BLIJ, ZO INTENS GELUKKIG,
OP 12- maart - 2014 EEN POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST

Nu een tweede wondertje opkomst
12 augustus 2016 is mijn uitgerekende datum. Spannenddddddd





28 maart 2014 : 1 ste echo ( 6 weken en 2 dagen zwanger )
Kloppend gezien

18 april 2014 : 2 de echo ( termijn echo + gesprek gynaecoloog )
( 9 weken en 2 dagen zwanger ) Kloppend gezien ( nog niet gehoord )

2 mei 2014 : ziekenhuis gesprek + Bloedprikken
( gynaecoloog medisch dossier opgevraagd van mij bij l.u.m.c )
( besloten om geen nekplooimeting te laten doen en geen combinatietest enz )
( joepieeee over na de verloskundige )

6 mei 2014 : na het L.u.m.c bellen over medicijnen / zalf

7 mei 2014 : arts terug gebeld, gelijk stoppen met de zalf, daar word Een andere voor uitgeschreven

14 mei 2014 : telefonische afspraak met gynaecoloog ziekenhuis

15 mei 2014 : 3 de echo ( 13 weken en 1 dag zwanger )
( de kleine maakt het goed + kloppend gehoord )

16 mei 2014 : 1ste intake gesprek verloskundige + Bloedprikken
( opnieuw het gehoord )

2 juni 2014 : 4 de echo ( geslachtsbepaling ) ( 15 weken en 5 dagen zwanger )
Geslacht is bepaald, die zit in een gesloten envelop ( blijft dicht tot 23 weken +/- )
( opnieuw het gezien + gehoord )

10 juni 2014 : naar de verloskundige

23 juni 2014 : 5 de echo ( 20 weken echo ) in het ziekenhuis ( 18 weken en 4 dagen zwanger ) joepieeee alles was toppie in orde, heel erg blij...
( WONDERTJE je doet het prima, benieuwd wat je word hihi )

3 juli 2014 : contact gehad met de verloskundige, even dokter bellen
- aan de antibiotica ( forse >Lilypie Second Birthday tickers
Wil je wat vragen, kom gerust.. Liefs Bianca
Iedereen heel veel succes met zwanger worden en zwanger zijn

Kleine update na de bevalling :

2 x antibiotica kuur gehad ( wegens ontstekingen lichaam )
1 x antibiotica kuur ( nu voor een half jaar achter elkaar )

* terug aan de anticonceptie wat al die tijd voor mijn bevalling niet heeft gemogen ivm met vlek ( bloeduitstorting op me lever )
* na de bevalling met week 9 ongeveer een echo gehad van me lever ( uitslag was : dat de plek niet door me pil is gekomen, maar dat het waarschijnlijk toch een goedaardige tumor is )
* drie maanden een pil geprobeerd, continu achter elkaar bloeden
* nu andere pil ( kilo's vliegen eraan ) en nu maar 1 dag ongesteld ( wat ook weer niet mag )
* nog 1 maand deze pil gebruiken, dan terug na het ziekenhuis voor een echo van me lever om te kijken wat die hormonen doen op die plek ( tumor ) die daar zit.

28 juli 2015
* controle echo lever ( ben heel benieuwd, spannend )

* gesprek gehad met de dokter, als ik geen kinderwens meer heb dan ga ik aan een antibiotica die tussen een half jaar en jaar gaat duren, om te kijken wat me huid gaat doen.. In de hoop dat het beter word ( het heeft het effect van een chemokuur ) vind het best eng allemaal, eerst maar is goed nadenken over alles .

NA EEN LANGE TIJD EEN UPDATE

Omdat ze me lichaam eerst rust wilde geven heb ik al die tijd aan een antibiotica gezeten, die niet zo zwaar was als wat ze eerst wilde doen, eerst 6 maanden en daarna is die met 6 maanden verlengt, omdat het nog steeds niet goed ging.
Zo werd me lichaam rustig gehouden op >Lilypie First Birthday tickers

HIEP HIEP HOERAAAAA DAAR BEN JE DAN MET 40+5 BEN JE GEBOREN WELKOM OP DE WERELD

JE NAAM ZAL ZIJN : ?
JE WEEGT : 4340 GRAM
JE BENT : 53cm LANG

Na een best moeilijke start, gaat nu alles oké we houden van je

1 september 2016 :

Intake consultatiebureau

2De Wondertje ?

2De Wondertje ? is geboren op woensdag 31 augustus 2016 en is een een jongen.

Over 2De Wondertje ?

 

?

? is geboren op dinsdag 23 augustus 2016 en is een een jongen of een meisje.

Over ?

 

Wondertje ?

Wondertje ? is geboren op woensdag 19 november 2014 en is een een meisje.

Over Wondertje ?

 

Laat een berichtje achter voor bianca1986

123aap123
Hee meid het gaat goed hier hoor en met jou ? Ben alweer over de helft en heb goede medische echo's gehad. Dus nu genieten van de laatste weken. Heb je privé berichtjes gestuurd ? Want die zie ik dan idd niet op me profiel binnen komen liefs

bianca1986
Meiden dank jullie wel allemaal voor jullie felicitaties ❤️ Heel lief van jullie liefs Bianca ( hoop dat het met jullie allemaal goed gaat, ik probeer een aantal van jullie al een tijd te pakken te krijgen, maar op de een of andere manier wil dit niet lukken )

Liesseling
Wauw meis zie net dat je een zoon erbij hebt! Van harte gefeliciteerd

Sophia
Gefeliciteerd met je zoontje!

muts87
Gefeliciteerd met je zoon! Moeilijke start lees ik? Hopelijk verder alles goed inmiddels? Hoe vind de grote zus het? Hoer gaat het goed.. mijn kleine man is inmiddels 10,5week en ontwikkeld zich als een speer.. Zo mooi om te zien dat ze steeds meer kunnen.. tis een tevreden en makkelijkmannetje en we genieten onwijs! Ik hoop jij ook! Xx

s
Gefeliciteerd!!

muts87
WoW meis je bent zwanger van de tweede en een jochie! Wat geweldig, gefeliciteerd! De laatste loodjes inmiddels al, geniet er van en succes natuurlijk :)

123aap123
WOoow ! Je bent zwanger ik heb elke keer op je pagina gespiekt wat een geweldig mooi nieuws ! Gefeliciteerd alweer bijna uitgerekend zelfs. Hier ook alles goed sinds mei besloten er toch maar weer voor te gaan aangezien het heel lang kan duren. Liefs

Sophia
Lieve Bianca, sorry voor de late reactie op je berichtjes. Ik ben een tijdje niet meer op het forum geweest. Ik heb wel blije nieuws, ben mama geworden. :) Hoe gaat het met je? En je dochtertje?

chertje85
Hey meis, ja gaat goed. Mega zenuwachtig. Morgen naar het ziekenhuis voor inleiden hihi ben zoooo benieuwd. Xxxx

muts87
Hee meis, dank voor je bericht.. Echo was wederom goed! Mooi hartje en het groeit zoals het hoort! Heerlijk kunnen genieten dus van oid en nieuw waarbij we het vrienden hebben kunnen vertellen, erg leuk!! Voel me redelijk okee, savonds erg moe en overdag afwisselend misselijk.. Kan daardoor niet zoveel eten maar als ik steeds kleine beetjes eet gaat het goed.. Hoe gaat het nu met jou? Lees over allemaal spannende onderzoeken enzo.. Bah! Zit je niet mee.. En de kleine meid doet het goed? Liefs

123aap123
Lieve bianca bedankt voor je berichtje alles gaat goed en we genieten vol op liefs

kruimel
Hieper de piep.....HOERAAAA! Gefeliciteerd met Kyenta-Jacey!! X

Sarah
Hé meid, klopt zou ik laten doen maar niet gedaan. Sorry haha. Maar inmiddels voor 2 november al twee echo's gehad. Had namelijk met 5w4d krampen en bloedverlies. Was best heftig en schrikken, in paniek vk toen gebeld en zei toen ook dit klinkt dat het fout gaat. Maar gelukkig stopte het aantal uur later en kon ik dag later voor echo komen. En ja daar zat onze rijstkorrel met al een kloppend hartje. Week erop mooie echo bij vk en op 2 november beetje teleurstellende echo. Gelukkig maakte gisteren de echo bij vk weer alles goed. Ons kleintje doet het goed! Zo mooi en nog zo onwerkelijk. Met jou alles goed? Las over je antibiotica. Jeetje heftig hoor. Weet je al wat je gaat doen. Sterkte. (11-11-2015)

Liesseling
Jeetje, dat klinkt allemaal bestaat zwaar en vooral vervelend. Het is me vooral lichamelijk zwaar. Nog niet eens de kwaaltjes maar wel de ontzettende rugpijn, moe, rugpijn. Vooral dat. Nu fysiotherapie om te kijken of ze wat kunnen doen. Het getrappel maakt een hoop goed iig.

123aap123
Hee meid gaat goed hoor vorige week dachten we even dat het begonnen was had 14 uur lang weeen en ook om de zoveel minuten maar er zat geen vast ritme in. Dus waren helaas voor weeen en nu weer rustig. We kunnen niet meer wachten we zijn zo nieuwsgierig. Ik ben niet bang voor de bevalling maar wel heel angstig nu we zo ver zijn gekomen of het allemaalgoed blijft gaan. Het liefst zou ik het al willen laten halen . Maar beter gewoon wanneer ze er zelf aan toe is. Ik hou je op de hoogte op me pagina. Liefs (10.11.15)

Poesh
heey ik ga mijn best doen om iets te laten weten. Er hebben mij hier al zooveeel mensen gevraagd iets te laten weten dat ik veel schrik heb om mensen te vergeten. Maar ik doe mijn best ;) Bedankt voor je berichtje x

Liesseling
Sorry is al 4 weken geleden dat je me dit bericht gestuurd hebt. Vandaag 17 weken zwanger gericht, moet eerlijk zeggen dat het me best zwaar valt. Maar we proberen te genieten en weer doen t voor een goed doel. Ben jij aan anti biotic begonnen voor je huid of toch nog een kinderwens?

Sarah
Jullie meid alweer bijna een jaar?! Wow wat gaat dat inderdaad snel. Fijn dat met haar alles goed gaat alleen vervelend dat je aan het kwakkelen blijft en met je moeder slecht gaat. Hopen op betere tijden. Hier gaat alles goed, inmiddels nu 3 weken verhuisd, begin dit jaar nieuwe baan en nu dan zwanger. Dus wel een top jaar voor ons. Voel me tot nu toe wel oké, wel al erg moe en soms met vlagen iets misselijk maar echt besef en zwanger gevoel is er nog niet. Maargoed ben ook pas 5w3d. Ik laat je het zeker weten 2 november. Xx (18-10)

123aap123
Hee meid leuk wat van je te horen ? Hoe gaat het allemaa met jou en met je kleine meid ? Alweer 1 bijna wat vliegt de tijd voorbij als je zo kijkt! met mij gaat het goed ben nu 35 weken en maandag gaat me verlof in. Ben er wel wel aan toe moet ik zeggen! Heb veel harde buiken voor weeën zeggen ze in het ziekenhuis en slaap slecht daardoor. Dus nu lekker veel uit rusten laatste spulletjes halen en wassen en dan wachten op de kleine meid vind het zo spannend maar ze is zo welkom en zijn ontzettend nieuwsgierig hihi liefs (17.10.15)

Sarah
Hé meid,wat leuk om van jou wat te lezen! Jaaa eindelijk een positieve test. Zo onwerkelijk maar zo blij. Ben nu 4w5d dus nog erg pril allemaal. Op 2 november de eerste echo. Zo spannend. Hoe gaat met jou en jullie kleine meid? X (12-10)

Liesseling
Jaaa eindelijk na ruim 2 jaar mag ik zeggen dat ik vandaag precies 6 weken zwanger ben.

kruimel
Je hebt PB x

muts87
Hee meis, thxs voor je bericht! 2de ivf poging. Eerste keer wen terugplaatsing gehad helaas.. Vrijdag eerste fm! We zullen weer zien! Lief dat je wat stuurt! Hoe gaat het met je meisje? Alles voorspoedig? Xxx

Poesh
Pb ;) <3

Poesh
Heey :) ja ik ben idd zwanger,eindelijk heeft het allemaaliets opgebracht ;). Ik voel me goed, lang ziek geweest maar voorlopig gaat het goed :D. Hoe is het met jullie? X

chertje85
Hey meis, ja idd ben zwanger van de 2e. Was gestopt met de pil en zonder het te verwachten was eigenlijk de 2e keer direct raak. Net terug van de vk en kloppend hartje gezien. Ben 5,5 week en ben 2 dagen na levi uitgerekend hahaha ze schelen exact 2 jaar. Hoesie met jou? Das een tijd geleden? Dikke kus

Poesh
Bianca sorry voor men late reactie, maar ik kom niet echt meer op het forum. Het is helaas terug fout gelopen..

Mommy
Lieve Bianca, Nog van harte met jullie meidje! Heerlijk genieten nu! Gaat alles goed met jullie? xxx

muts87
Helpppp kun je nog weer ff berichtje doen? Dan kan ik reageren op je laatste bericht.. Als ik op plaatje rechts bovenaan klik kan ik weer alleen naar profiel en niet naar berichten :(((( Fucking irritant!!

Poesh
Bianca, bedankt voor de lieve woorden, helaas is het terug een miskraam aan het worden... Ik hoop dat 2015 een beter jaar word voor ons.

muts87
Bianca!! Ik probeer steeds een prive bericht te sturen maar dat lukt niet! :( Pas als ik weer een nieuwe heb kan ik weer antwoorden.. Sorry!! Ben er benieuwd hoe het met jou en de kleine meid is, je doet het vast geweldig!! Geniet!! Lfs

123aap123
Hee lieverd ik kan je maar geen prive bericht versturen Maar hoe gaat het allemaal met jou en de kleine meid. Ik hoop dat je lekker aan het genieten bent ! En ben eigenlijk wel benieuwd naar t fototje :) liefs

muts87
lieve meis, sorry dat ik niet eerder heb gereageerd maar niks doet het hier.. Kan nu even via de laptop op je profiel reageren maar kan prive berichten niet openen en reageren en kan niet op het forum komen dus moet ff zorgen dat dat verholpen wordt.. GEFELICITEERD MET JULLIE MOOIE MEID!! hopelijk gaat alles goed met jou en de kleine meid en kunnen jullie goed genieten met zn allen.. Denk aan je! Hele dikke knuffel

Wipeout
o, wat houd je ons in spanning :D, ik denk aan jullie!

Kruimel
Oohjeetje die anoniem ben ik Kruimel.. Ikkan niet inloggen xx

Anoniem
Is dat mopje van je dr nou nogsteeds niet??! Ook ik hou je in de gaten hoor!! Ik wacht het berichtje af..... Succes meisje xxxx (26-11)

Wipeout
jeeeejtje! wat wordt je geduld op de proef gesteld! Ik kijk elke dag, eigenlijk meerdere keren per dag op je profiel om te kijken of de kleine er al is :D

123aap123
jij weet het spannend te houden zeg :)! spiek elke keer op je profiel hihi

chertje85
Lieve sgat, hou je het nog een beetje vol?? Ik kijk nu dagelijks even bij je of er al bericht is.. Ben zo benieuwd naar de mini you.. Succes met de allerlaatste loodjes sgat. Dikke kus en knuf

123aap123
het lukt echt niet ook als ik op jou envelopje druk kan ook geen nieuw bericht maken echt heel appart. Op telefoon niet en op de laptop niet. hoe was de controle vandaag? liefs

123aap123
brabbels is veranderd kan de prive berichten niet meer lezen of beantwoorden liefs aap

Wipeout
lieve bianca, nog 2 daagjes en dan zit je op je uitgerekende datum. Ik hoop dat jullie een mooie en voorspoedige bevallig mogen gaan krijgen, en daarna genieten van jullie wondertje! Liefs, Maaike

123aap123
Succes met de laatste loodjes meid liefs aap

kruimel
Bianca <3 ik heb je een PB gestuurd :)

chertje85
Hou hoi meis, hoe gaat het? Nog 3(max5) weekjes.. Wat gaat het hard. Ik ben benieuwd naar jullie kleintje.. Sterkte en hou vol meis, nog eventjes. Dikke kus

Lexje
hey meis, bedankt voor de felicitaties :) jij heel veel succes met de laatste loodjes, ik zie net dat de hummel wel goed is gaan liggen, dat is wel zo fijn! Kun je tenminste toch thuis bevallen! Heel veel succes en ik hou je in de gaten voor babynieuws ;)

Lexje
hey meissie, hoe is het met jou. Ik ben inmiddels bevallen van onze dochter Evy, alles gaat super goed en ik geniet echt van haar :) Jij bent ook al bijna aan de beurt. Wachten duurt lang he?! Succes en tot schrijfs

123aap123
heej lieverd. het ging hoor. we zijn lekker samen geweest. hoe is het mwt jou?

GJK
Hai Bianca! Bedankt voor je felicitatie. Alles is uiteindelijk goed gekomen, maar de bevalling was aan het einde heftig. Gelukkig doet Thijs het goed en gaat mijn herstel ook voorspoedig. Wat willen we nog meer?! Niets! Hoe is het met jou? Jouw zwangerschap vordert ook al aardig? Ik hoop dat je je goed voelt. Ik weet niet hoe de situatie met je moeder nu is, maar ik wens je het allerbeste!! Xx GJK

Pluus
Hoihoi meis Ja hier gaat het nog steeds, inmiddels 8.5 week. Vandaag een afspraak bij de huisarts maken voor een echo. Ik had dat eerder al geregeld en ik zou een brief krijgen met een afspraak in het ziekenhuis maar die heb ik nooit ontvangen.. wat bleek ze hadden het verkeerde huisnummer! Bah. En ook het ziekenhuis zei dat ze geen boeking hadden met mijn naam. Dus kan ik weer opnieuw een afspraak maken :'( Hopelijk wel binnen nu en 2 weken want ik ben zoooo benieuwd!!! Hoe gaat het met jou? Trek je het nog een beetje? Wordt het een jongetje of een meisje? :D Groetjes

123aap123
hoe was de pretecho :) ?

kruimel
hai Bianca! ja 26 weken alweer, gaat zo hard he! jij alweer 31! alles goed met jou en je meisje? hier wel hoor! en hoe gaat het met je mams? xxxx

Lexje
heey meis, hier alles goed. loop op het laatst maar denk niet dat de baby deze week nog komt, geen idee maar dat gevoel heb ik en vind het ook wel prima. Gaat het met jou ook goed? Vind je het snel of juist langzaam gaan? Jij ook veel succes!

Pluus
Lieve Bianca, sorry sorry sorry voor een late reactie! Ik had na al die heftige tijd even geen zin meer in Brabbels. Ik dacht dat ik deze account had gedelete maar blijkbaar bestaat ie nog! Maargoed, ja er is veel gaande.. zo ga ik binnenkort opnieuw trouwen en woon ik nu in UK. En raad eens..... ik ben zwanger!! 5 weken!!! Ik schrok er zo van dat ik echt de hele dag met mijn posi-test zat te schudden of het wel klopte maar nee het klopte toch echt. Zie dat het bij jou ook eindelijk is gelukt?!?! Gaaf gefeliciteerd meid, je verdient het zo! Ik heb nog niet zo'n last van kwaaltjes behalve pijnlijke borsten (en dan met name het opstaan... :'( ) Hoe gaat het verder met je?

chertje85
Hey meis, hoesie? Ik zi niet vaak meer hier. Ik hou het niet meer bij.. Leuke berichten en las helaas ook slechte berichten.. Enne gefeliciteerd.... een meid. Super tof. Dikke kus en knuf

123aap123
Hee lieverd dank je wel hoor voor je berichtje. Onwerkelijk hoor zo snel. :) ik ga alleen maar genieten ondanks de angst die spreelt. hoe gaat het allemaal bij jou , al veel roze ingeslagen :)

Tamtam (Tamara)
Heeeeey! Hoe ist met jou? Krijgen jullie een meisje? Wat leuk!!! Ik zat ff in jouw lijst te kijken, maar je krijgt wel veel echo's, of niet? Is dat zomaar? Lijkt me wel erg prettig. Ik alleen op 11 weken, en nu pas met 20 weken. Pfffff, wel spannend! Geniet van alles iig!

Mamak
Hey meis, ik zie nu pas je berichtje wat je geschreven had toen ik 36 weken was. Oeps... Ondertussen is lynn alweer 3,5 maand. Tijd gaat zo hard hihi... Gaat allemaal goed hier. Nog 2,5 week vrij en dan moet ik er weer aan geloven om te gaan werken. Hoe is het met jou? Zie dat jij ondertussen ook over de helft ben! Super om te leeservaring dat bij jou ook allemaal is goed gekomen!!! Voel je je verder goed? Weet je al wat het word? Nou meis geniet maar goed van je zwangerschap! Xxx

123aap123
Joehoeee. Nieuwsgierig. Ik hoop dag je een super feestje hebt gehad. Liefs

Wipeout
heel veel plezier morgen! En wij horen natuurlijk ook graag wat het gaat worden :D, liefs!

chertje85
Lieve sgat, hoe gaat het met je? En met je moeder? Dikke kus en onuf van mij

abbyss
Het meid, hoe is het daar? Ben benieuwd hoe het is gegaan met echo enzo en de kleine. Ik hoop dat alles goed met je gaat. Veel liefs xx

Liesseling
Hoe gaat ie mop?

JaimyLiebrecht
Hoi meisje, amai al 20 weken zwanger! Hoe voel je u? Ben zo blij voor jullie! Groetjes xx

123aap123
Knuffel voor jou ! Fijn dat je echo goed was. Liefs

lisaaaa&milan
Mop hoe was de 20 wkn echo? Ik stuur je morgen een berichtje denk dat je nu slaapt:)

abbyss
Lieve Bianca, heel veel sterkte de komende tijd! Denk aan je familie en jezelf. Kom pas weer terug als de tijd rijp is meid. Veel liefs! xx

Poesh
Dank je wel meid!!

abbyss
Hey dames, stuur dit bericht naar jullie beide ( lisaaaa1 en Bianca1986.) Ten eerste sorry voor mijn late reactie, was eigenlijk niet de bedoeling maar er is in de korte tijd onwijs veel gebeurd waardoor ik geen gelegenheid kreeg om te reageren en zelf eerlijk gezegd ook niet in de stemming was. Mijn test van één dag voor NOD positief, echter wel gaan bloeden zeg maar. Nu is weer de tijd van de eisprong, helaas geen enekele symptoom om een eisprong te krijgen, terwijl die naar verwachting vandaag moet plaats vinden. Geen positieve ovu test en geen cervix slijm. Ik moet zeggen dat het denk ik mijn eigen schuld is, mijn partner enh ik hadden besloten deze keer niet via IUI te doen maar proberen via normale weg omdat ik met m was ben op reis. Ik zou dan eigenlijk clomid in moeten nemen, maar was er boos op me gyn dat ik het recept had weg gegooid en waardoor ik denk ik nu geen eisprong heb :(. Tevens ben ik nu voor een paar weken bij mijn ouders, even weg van me huidige woon plaats. Momenteel ook geen controle voor gyn alleen wanneer ik weer ongesteld moet worden. Alleen ben zelf zo in dubio waarom geen eisprong, komt vast door dat ik clomid niet genomen heb, maar waarom fging t maanden daarvoor wel goed en waarom was de test positief op de dag voor me nod? vast vragen waar ik zelf geen antwoord op kan vinden haha. Hoe is het verder met jullie? groeien de kleintjes goed? Ben zo benieuwd hihih spannend hoor allemaal. Veel succes en tot snel. Veel liefs. xx

Bloem1983
Wat ben je toch een lieverd.....super lief je berichtje!!! nog een paar weekjes en je bent op de helft ;-) dan kun je de weken al weer gaan aftellen xxxx knuffels

123aap123
Joeeehoeee bijna je geslachtsbepaling :)

Poesh
Hey ik zie nu pas dat je wat op me profiel gezet heb.. Doe alles mobiel momenteel, vandaar. Ik heb alles wat ik weet al in het forum geschreven, dus je zal het daar wel lezen. Bedankt voor aan me te denken!!

Tamtam (Tamara)
Nee nog niet, laat het nog ff bezinken, dan zal ik de dokter even bellen, en dan krijg ik vast een adres oid van een verloskundigenpraktijk (haha, klinkt raar) Bij jou schiet het al mooi op, super!

abbyss
Hi Bianca. Bedankt voor het bericht. Ga het idd morgen nog eens proberen, had al geprobeerd foto te maken maar je ziet t er niet op helaas.... Ij houdt je op de hoogte hihi. Hoe gaat t met je zwangerschap? Xxx

Tamtam (Tamara)
Jaaaaaa klopt, nogmaals dank! Echt super blij idd, het is eindelijk gelukt!

Misty24
Nou me cyste is niet gegroeid. Ik moest morgen eigenlijk weer naar het ziekenhuis maar ik kan niet dus ik moet even de afspraak verzetten. Het is ook geen onderzoek maar ze gaan me vertellen wat de kijkoperatie inhoud en wat ik kan verwachten etc. Hoe is het met jou?? Xxx Nathalie

Misty24
Ooh jammer! :( Ja ik moet om half 11 daar wezen en dan gaat ze kijken naar me eitje en die is nog niet geweest voor zover ik weet.. Een deze dagen dus we zijn denk ik wel op tijd morgenvroeg! Ze gaat idd weer een kweekje afnemen want nu is het slijm dikker en dan krijg ik nog de uitslagen morgen van het andere kweekje :)

Misty24
He bianc! Is niet erg... Hoe is het met de hoofdpijn? Ik ben nog steeds op van het werken.. Dinsdagavond mag ik weer die kant op en dan ben ik er klaar mee want ik ga dat niet trekken met al die afspraken en heen en weer gesjoemel Xxxx

Misty24
Hoi bianca, ik ben naar het ziekenhuis geweest en het zaad van me vent was prima.. Alles zag er ook goed uit bij mij alleen dat ik een cyste heb bij me linkereierstok. Die vrouw zei wel dat hij wss vanzelf weggaat en volgende maand heb ik een kijkoperatie en vanuit daar gaan de verder kijken. Maandag moet ik ook terug om verdere onderzoeken en in me volgende MS moet ik weer bloed laten prikken.. Hoe is het bij jou?

Misty24
Ja ik vond het dit keer ook echt moeilijk weer.. omdat ik dacht dat het nu wel raak zou zijn... Klote dat je nog steeds hoofdpijn hebt :( Dat het maar snel weer weggaat! xxx beterschap

Misty24
Ja helaas wel ongesteld geworden :( Op naar de volgende ronde, 12 mei potje inleveren en 13 mei gesprek en uitslag van het bloedprikken.. Hoe is het met jou en de hoofdpijn? Nog steeds zo erg? :(

Misty24
Ik heb weer getempt, en gister was hij 37,1 voor het eerst en vandaag weer dus heb geen idee wat ik nu moet denken eigenlijk

Misty24
Nee er is nog steeds niks te zien daar beneden haha.. En idd dat bloedprikken kon wel even wachten.. Ik voel me nu verder prima ik heb eigenlijk nergens last van.. Maarja wat niet is kan nog komen dus ik ga niet al teveel hopen op alles

Poesh
Hey bianca, bedankt voor je krabbeltje, ik denk niet dat het deze ronde iets geworden is.. We zijn beiden te ziek geweest om op het correcte moment te klussen. Dus wellicht op naar de volgende ronde.

JaimyLiebrecht
Hoi meid, Alles gaat goed met de kleine spruit :). Ja ben vroeger bevallen dan uitgerekend. Kwas ook verschoten hehe. Alles is goed soms 's avonds wel wenen als hij krampjes heeft maar overdag slaapt hij heel goed :). Hoe ist me u? Liefs Jaimy

chertje85
Hey meis, Hoesie? En met jullie kleintje? Echo's enzo? Willen jullie het trouwens weten wat het is? Dikke kus en knuf En hoesie met je moeder?

Misty24
Hey bianca :) Heel lief dat je aan me denkt! Ik heb het bloedprikken verzet naar dinsdag want ik voelde me echt niet goed vandaag.. als het goed is krijg ik 13 mei dan de uitslag tegelijk met het gesprek samen met me vriend.. Morgen is me NOD en ik moet zeggen dat ik het wel spannend vind.. Lijkt elke keer erger te worden haha. Hoe is het bij jou??

muts87
Hee Bianca! Thxs voor je bericht.. Ja duivels zitten er weer bijna op, over een weekje al de scan en dan ff spannend of ik ook echt gelijk door kan met iui.. Hoest bij jou? Spannend allemaal? En met je moeder? Xxx

chertje85
Hey meis, ja sorry ik heb wel steeds mee gelezen maar geen fut en energie gehad om terug te reageren. Poepen gaat nu goed hahaha eindelijk.. Heeft toch echt wel 4 weken geduurd voor het ging zoals het moet. Het is een heerlijk, vrolijk mannetje met al aardig een eigen willetje,, ben zo super trots en blij me hem,, me allesie, met mij gaat het nu ook weer goed.. Heb even een flinke dip week gehad.. Heb er echt even heel erg goed er doorheen gezeten. Zat met mezelf in de knoop. Maar ben weer de oude en ben er zelfs beter uit gekomen.. Ahhaha samen met mijn vriend besloten vanaf morgen te starten met sonja bakker en sinds vorige week begonnen met skeeleren een paar keer per week,, heerlijk achter de kinder wagen haha heb al 9 km gereden en 8,6 km hahaha voelde het wel in me spieren.. Maar voelde me zo goed daarna.. Hoesie met jou meis? En je kleintje?? Vind het zo super gaaf voor je hahaha. En hoesie met je moeder? Al wat aan de betere hand?? Een hele dikke kus en knuf meis

123aap123
haha :P Nou idd ik moet echt wennen, maar ik had het toch al eerder gezien dan de echoscopiste er zeker van was. Nu maar lekker shoppen en wennen aan het blauw haha ;) xxxxx

123aap123
OOOOOOOOOOO ik ben zoooo zenuwachtig voor he,slecht he ? ALs jij het zo schrijft morgen de 18de en dan 5 dagen tot de 23ste. dan denk ik HEEELEEEEP :P. Ik kan dan eindelijk los in kleertjes en accesoires, roze of blauw wat zou het worden. Ben erg nieuwsgierig of mij gevoel klopt. Al weet ik op ditmoment echt niet meer wat ik denk dat er in me groeit. De spanning denk. Hoop dat jou echo ook heel mooi zal zijn, zal al een flink verschil zijn met de vorige :) . Morgen mag je zeker ook het hartje gaan horen, nog 3 weekjes en de 12 magische weekjes zijn behaald. xxxx

stefkietje
hey met mij alles goed hoor maandag effe weeën gehad maar is na twee uur gestopt ben bebieuwd of er al iets van vordering is kwa ontsluiting de laatste maand is toch spannend we hebben nog maar juist de geboortekaartjes bestelod

stefkietje
hey Bianca hoe ist met jou al 9 weekjes zwanger. t'gaat snel voorbij voor je het weet zijn de eerste drie maanden voorbij den ben je gerust en vrijdag alweer op controle

Lexje
hier gaat het gelukkig wel weer beter, was even een zware week maar gaat de goede kant op. Jij veel kwaaltjes?

Lexje
Ik zie hier nu pas het groote nieuws! wat super, hoe gaat het met je... ik ben even de mailfunctie kwijt sorry... hoop dat alles voorspoedig verloopt! succes!

kim
Hey bedankt voor je berichtje ben niet actief met haha. Maar zijn super trots op ons meisje ze doet het super. Maar wat zie ik nu voor mooi nieuws jeetje meis gefeliciteerd alles goed? Mis vind je mailen ook makkelijk hier mijn mail kim-86@live.nl

stefkietje
ja ik heb het gezien van 18de ze zal wel nog blijven zitten tot haar tijd denk ik this een actieve meid k'voel haar constant bewegen en dat kan soms wel is pijn doen maar het is zo magisch je zult wel zien eens je uw baby voelt bewegen

stefkietje
hey Bianca hier alles goed uitstrijkje moet ik op resultaat wachten volgende afspraak is 18/04 daarna moet ik alle weken gaan ben benieuwd wanneer onze kleine meid gaat komen this toch maar een dikke 5 weken meer he

Liesseling
Hey mop. Ik wou eigenlijk vanavond even nieuwe testen halen zodat ik morgen ochtend kan testen maar kruidvat was niet open helaas. Dus ben bang dat ik woensdag ochtend pas weer kan, maar misschien is dat ook beter, misschien dat ik dan eindelijk genoeg hcg aan gemaakt heb Lol

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan