Jip26 jip26 jip26

Hallo allemaal, ik ben jip en ik ben 27 jaar, samen met mijn man en 2 hondjes zijn we super gelukkig maar een kindje zou ons geluk pas echt compleet maken!!

afgelopen mei hebben we helaas een miskraam gehad, dit viel ons nogal zwaar en bovenal is de wens nu nog groter dan ooit!!

Maaaaarrrr... we zijn nu weer Zwanger!!!!

ukkie

ukkie is geboren op donderdag 28 mei 2015 en is een een jongen of een meisje.

Foto's van ukkie

Over ukkie

 

Laat een berichtje achter voor jip26

*
Huh wouw bevallen geweldig zeg en wat hebben jullie gekregen? een meisje? en wat is haar naam met mij gaat het wel maar vertel vertel vertel :) 30-04-2015

*
He jip nog 5 weken wat gaat t toch snel meis.. Dikke knuuf voor jou en de kleine 28-04-2015

*
Nog 9 weken :) en dan mag je de kleine in je armen sluiten Miss wel eerder :) En ja t gaat er steeds meer op lijken dat ik zwanger ben bijna een jaar erna

*
nog 12 weken wat spannend meis ik hoop dat alles goed is met jou :)

*
Oooh wat leuk Jip een meisje lekker genieten en ik hoop dat je een prachtige zwangerschap hebt...

*
Hi jip al over de helft gaat het allemaal GOED.. Ik moest aan je denken en dacht ik stuur je een mail, ik hoop nog is wat van je te horen :)

Muus86
Hé Jip, zie dat je alweer 20 weken bent. Wat vliegt de tijd! Wil je weten wat je krijgt? Of weet je het al? :) hopelijk voel je je goed. Heel veel succes nog!

Ingrid
Hallo Ukkie, dat komt vast goed met jou met zo'n lieve mama en papa

*
Wouw jip alweer 8 weken de tijd vliegt.. Dikke knuf....

Muus86
Hé Jip, hoe is het met je? Hopelijk voel je je goed en verloopt alles zoals t hoort :)

*
Haha grappig ik lees nu je bericht pas jip

jip26
O sorry, snap geen bal van di forum, hahaha heb een appje op mijn telefoon en dan zie je al die meldingen niet.. maar ik heb je geaccepteerd :)

*
Ik heb een vriendschapsverzoek naar je gestuurd :-)

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan