Brenda Brenda Brenda

Dag dames!

Welkom op mijn site. Zal me even voorstellen
Mijn naam is Brenda, dat was al duidelijk neem ik aan, haha. Ik ben 22 jaar en 12 december 2014 uitgerekend van ons eerste wondertje! Ben tijdens mijn zwangerschap ook nog verhuisd, wat een opgave was dat. Heb ook nog 2 schatten van een honden rondlopen. Eentje is een Shi Tzu/Yorkshire en de ander een Pitbull/Stafford. De uitgerekende datum komt steeds dichterbij, laat het allemaal maar op me afkomen.. Ook al heb ik al veel ingelezen. Kan in ieder geval niet wachten tot dat we de kleine kunnen vasthouden.

Liefs, B.

21 December ben ik ingeleid, helaas wou dit niet baten, na velen uren puffen.. Uiteindelijk 22 December om 18.26 uur is onze zoon, genaamd Angelo, gehaald met een keizersnede.

Inmiddels een paar weken verder en een happy mommy! Heerlijk ventje is het. Super trots.

Laat een berichtje achter voor Brenda

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan