Wipeout Wipeout Wipeout

Ik ben 26 jaar, samen met mijn vriend ( 34) hebben wij in april 2012 besloten om voor een kindje te gaan.

Oktober 2013 naar de huisarts geweest en het is tijd voor onderzoeken.... We hebben een bloedtest gehad en een sperma-onderzoek.

Uit ziekenhuisonderzoeken zijn geen afwijkingen gevonden, dus gaan het nog tot juni zelf proberen, wanneer het dan nog niet gelukt is gaat het ziekenhuis behandelen.

Sinds decembter 2013 begonnen met bachbloesemtherapie! Heb er zo een goed gevoel bij

In februari een hele korte cyclus gehad en hierdoor contact opgenomen met het ziekenhuis, mocht ik weer een keer zo een korte cyclus krijgen van 23 dagen gaan we direct starten met iui.

1e IUI menopur 75 IE, 18 mei inseminatie; niet gelukt
2e IUI menopur 75 IE, 10 jun inseminatie: niet gelukt
3e IUI menopur 112,5 IE, 4 juli inseminatie: ZWANGER!!!!

Ruim 2 jaar hebben wij op jou gewacht, dus deze zwangerschap kwam totaal niet onverwacht! Al ben je nu nog maar heel klein, je wilt niet weten hoe blij wij met jou zijn. Lief klein frummeltje houd je goed vast!

8 aug 2014: 5 weken na inseminatie echo gehad! Je bent nog maar een frummeltje van 5,5 mm, maar je hebt nu al een kloppend hartje!

5 sept 2014: 9 weken na inseminatie echo gehad! Je bent nu al bijna 4,5 cm groot en er waren duidelijk 2 armpjes, 2 beentjes en een groot hoofd en een mooi hartje te zien!

17 sept 2014: naar de verloskundige voor echo en nekplooimeting. Echo gehad van ruim 30 minuten. Kleintje al ruim 6,5 cm .

Uitslag combinatietest: op alle 3 de syndromen hebben we een lagere kans dan 1 op 5000, dus dat is super!

24 sept 2014: eerste 'normale' controle verloskundige, alles helemaal goed, mooie bloeduitslagen en bloeddruk goed. Hartje was goed te horen

13 nov 2014: 20 weken echo , we hebben mogen zien dat jij een mooi eigenwijs meisje bent, die helemaal zover ze hebben kunnen zien gezond is! Je was even eigenwijs waardoor we nog een keer terug moesten op 15 november, maar dat vonden wij helemaal niet erg. Hierdoor heeft Mami jou ook kunnen zien

2 januari 3d echo !!! wat ben je mooi en eigenwijs want je lag toch regelmatig met een hand of een voet voor je gezicht, maar we hebben wel een mooie glimp van je kunnen opvangen!

Kleintje wat groei je snel en ik doe vrolijk mee , blijf nog maar even warm zitten in mijn buik, zodra het maart is mag je er van mij uit!

Op 22 maart was het zover, jij diende je al aan terwijl ik nog het idee had dat ik nog 3 weken door had kunnen lopen! Ik voelde mijzelf prima deze zaterdag en ben zelfs nog naar de ikea geweest en naar een rolstoelhockey wedstrijd van mijn zwager.
Om 17:00 was ik thuis en had ik nog het leuke idee om te gaan kaasfondueen, dus mijn vriend zij nou ga maar kijken of er nog plek is. Helaas geen plek dus voor zondag gereserveerd .
Om 19:00 was mijn vriend gaan koken en om 19:15 kreeg ik het eerste krampje... Dit zette meteen regelmatig door, maar ja het kunnen ook voorweeen zijn.... Mijn vriend ondertussen van zijn biertje overgestapt naar cola en die las het briefje op de koelkast. Hij wilde dat ik ging douche want zouden het voorweeen zijn dan zou dit wel wegtrekken onder de douche.... Dus rond 20:00 onder de douche.... Hier een half uur onder gezeten, maar het zette lekker door. Mijn vriend was het wel zat om 20:45 dus heeft de verloskundige gebeld, en die stelde voor op aandringen van ons dat ze om 21:30 zou langskomen.
Toen de verloskundige binnen kwam bleven de weeën zich goed doorzetten, dus ze wilde kijken hoe ver ik was. Op dat moment al 3 a 4 cm!! Jahoooo!
Wij mochten zelf kiezen of we nog thuis wilde blijven of naar het ziekenhuis wilde gaan, we hebben rustig onze spullen gepakt en naar het ziekenhuis gegaan.

Hier aangekomen ging het allemaal snel en de tijd is omgevlogen. Ze hebben uiteindelijk mijn vliezen gebroken en om 00:30 mocht ik gaan persen. En om 01:26 was onze Sanne er. Een bevalling van 6 uur en een kwartier! Ik teken ervoor en de schade is ook beperkt gebleven tot op 2 plekken 2 hechtingen.

Op dit moment al weer 4 weken aan het genieten van onze meid, wat is het moederschap mooi en wat gun ik dit iedereen!

Sanne

Sanne is geboren op zondag 22 maart 2015 en is een een meisje.

Over Sanne

 

Sanne

Sanne is geboren op zondag 22 maart 2015 en is een een meisje.

Over Sanne

 

Laat een berichtje achter voor Wipeout

nana
hoi Maaike, ik had je vriendschapsverzoek gestuurd. Zal leuk vinden als je die accepteert. Wij zijn nu 2 jaar bezig en beginnen in mei, als het nog niet gelukt is met iui. Ik zag dat jij zelfde hebt meegemaakt. Ik Zou fijn vinden als ik je af en toe wat vragen mocht stellen over iui.

chantieeeee
hoi, hoe is het? en met Sanne?

chantieeeee
Nog precies een weekje, zo benieuwd wanneer jullie kleine meid komt!

bianca1986
Hey mop, Hoe is het met je ? Veel kwaaltjes, nog erg last van je heupen / bekken ? Ohhh spannend hoor, jij hoeft ook nog maar 13 weekjes, je zal zien dat deze weken als een razende voorbij vliegen, zo heb ik het wel ervaren in ieder geval.. Liefs x van mij ( 31-12-2014 )

lisaaaa&milan
Haha ja word tijd :D morgen 41+1 :P

lisaaaa&milan
Lekker al bijna op de helft! hier nog steeds rustig..

lisaaaa&milan
Meid hoe gaat het met jou zwangerschap?

lisaaaa&milan
Heej meid, dankjewel voor je berichtje :D Heb zo weer controle vk dus ben benieuwd hihi ;)

Muus86
Dankje wipeout het is nog niet helemaal tot ons doorgedrongen. Ook omdat ik nog geen heftige bloedingen heb gehad. Het is afwachten nu. Ik wens jou een hele mooie en gezonde zwangerschap toe!

muts87
Succes morgen!!!

Tamtam (Tamara)
Gefeliciteerd! Geniet ervan!

bianca1986
Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, lekker gaan genieten meis... Heel veel liefs, en heel veel geluk, op na een mooi zwangerschap ( met weinig kwaaltjes ) ;) x x x

lisaaaa&milan
maaike, gefeliciteerd met je zwangerschap wat ben ik blij voor jou/jullie geniet er beide samen maar lekker van! het is je gegunt meis.

Eva
Gefeliciteerd!! Heel veel geluk samen xx

Sophia
Maaike, gefeliciteerd met je zwangerschap! Het is je zo gegund! Geniet ervan! :)

Sophia
Lieve Maaike! Heel veel succes en sterkte komende periode! Ik duim voor je! XXX Sophia

bianca1986
Lieve Maaike, ook voor hier heel veel succes morgen met de prikinstructies, nu gaat het beginnen meis, op naar je wondertje liefs Bianca x

bianca1986
Hey wipeout, hoop dat alles goed met je gaat, gaat nu niet lang meer duren he meid.. Bijna krijg je je prikinstructies enz.. Echt spannend allemaal, heel veel succes met alles en hoop voor jouw dat het heel gauw raak is, en raak mag zijn .. Liefs Bianca

bianca1986
Hey wipeout, hoe is het met je ? Hoe is het op vakantie ? Of ben je inmiddels alweer terug ... Was het leuk, lekker kunnen genieten enz .. Bijgekomen van alles hihi liefs Bianca x

bianca1986
Hey wipeout ik doe het even zo, bedankt voor je compliment.. Als ik er wat bij kan zetten voor je, even zeggen en ik zet het erbij hihi.. Slaap lekker in ieder geval, en werkte morgen.. Ik hoop dat je bachbloesem therapie mag helpen en werken, en wie weet is het deze maand zomaar raak, zou toch wel heel bruut zijn.. Ik duim voor je.. Liefs Bianca x

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan