Trendy kindermode najaar 2016

  • Trendy kindermode najaar 2016

De herfst staat voor de deur, en dat betekent dikke truien en een extra jasje. Om ervoor te zorgen dat je kleine uk er ook deze herfst goed gekleed bij loopt, heeft Preloved Fashion alvast enkele modetrends voor kids op een rijtje gezet, zodat ie stijlvol het koude herfstweer tegemoet gaat. De leukste tweedehands babykleding van topmerken vind je bij Preloved Fashion.

Trends voor meisjes: stoere prinsesjes

Meisjes combineren deze herfst stoere elementen met zachte kleuren en stoffen, voor een krachtige look die toch lekker comfortabel en warm is. De glam look met stoer vestje en jeans, , werd onder andere gespot bij Tommy Hilfiger. Een ideale outfit voor een dagje shoppen met mama in de stad. Ook met een comfy chic outfit zit je goed voor kinderen deze herfst, zoals met een tule rok van Twinset met een grote, dikke trui. Mag het toch wat zachter en liever zijn? Echte prinsesjes gaan voor een dromerige outfit, met grote bloemenprints en een strik in de haren. Een broek met een bloemenpatroon in herfstkleuren, van bijvoorbeeld Monnalisa, ziet er niet alleen stylish uit, maar is ook makkelijk te combineren met een wit t-shirt en sneakers.

De trends voor jongens: van nerd tot actieheld

In de jongensmode voor herfst 2016 is er een combinatie van preppy fashion, zoals kleine broekjes en loafers, en een leuk jackje. De outfits liggen dan ook tussen nerd en actieheld in. Voor een preppy look kies je voor een donkere broek met een geruiten hemd, zoals een exemplaar van Moschino of Ralph Lauren. Zo'n geruiten hemd kan je bovendien ook makkelijk een krachtigere look geven. Denk aan een jeans met zwarte t-shirtje en een hemd losjes rondgebonden voor een casual maar geklede look. Als het nog wat stoerder mag, haal je denim in huis. De jeanstrend blijft het goed doen, en het is dan ook helemaal oké om voor een volledige denim outfit te gaan. Voor de echt koude dagen is er breigoed, want ook dat is weer helemaal in deze herfst. Onder andere Tommy Hilfiger nam enkele mooie exemplaren in zachte stoffen op in zijn collectie.

Preloved Fashion: ontelbare voordelen

Jongen of meisje, actieheld of prinsesje, welke stijl je ook verkiest, bij Preloved Fashion vind je steeds hippe kindermode voor scherpe prijzen. Met de laatste trends van grote fashion brands haal je steeds een leuke outfit in huis. Bovendien worden alle kleren aan huis geleverd, om winkelen nog makkelijker te maken. Neem alvast een kijkje online en ontdek zelf het grote aanbod in kwaliteitskinderkleding. De bijzondere collectie bestaat uit stukken die vaak slechts enkele keren gedragen werden, en dus steeds in goede conditie verkeren. Dat heet kwaliteit voor een lage prijs. Leuk voor je kleinste, en leuk voor jouw portemonnee!

 

Reacties op 'Trendy kindermode najaar 2016'

Reacties

sxdgv
Remember that fashion is about expressing yourself, so don't be afraid to showcase your individuality when styling your Vlone hoddies

Superb Jacket
The Good Girls Manny Montana Black Jacket can help you enter the world of slick fashion. This jacket, which was worn by the dynamic Manny Montana in the popular television series "Good Girls," emanates a mix of sophistication and edge that perfectly depicts his persona. The black jacket, which was expertly made with care to every last detail, has a modern look, superior materials, and a versatile silhouette that easily improves any ensemble. Embrace the appeal of Good Girls Manny Montana legendary appearance from Good Girls and make a daring fashion statement that attracts adoration.

Jouw naam:
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan