Kidzbanz Aqua

Brabbels vergeleek de pijzen van Kidzbanz Aqua en vond 3 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Baby Banz

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 16.95
BabyPark € 16.95
babypark.nl € 17.99

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kidzbanz Aqua

Alleen de beste bescherming is goed genoeg voor uw kindAlleen de beste bescherming is goed genoeg voor uw kind. Wij begrijpen dat! Juist daarom is KidzBanz al jaren de absolute nummer 1 in sunprotection voor de kids! Niet alleen bij u, maar zelfs in het Koningshuis is de Kidzbanz doorgedrongen als de juiste bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Zo is niet alleen prinses Amalia al meerdere malen gezien met een Kidzbanz bril, maar is inmiddels in het koningshuis van Spanje en in Scandinavië ook overtuigd van de kwaliteit van de Babybanz producten.Kidzbanz artikelen zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit (aanbevolen door "Optometrist-Association" in Australië), bieden niet alleen 100% UV bescherming, maar zien er ook nog eens heel erg cool uit!Eigenschappen:- Beschermt de ogen van uw kind en ziet er Cool uit!- Hoge kwaliteit lenzen - UV 400 - voldoen aan de hoogste eisen.- Robuuste uitvoering van zeer sterk materiaal.- Aanbevolen door de "Optometrist-Association" in Australië.- KidzBanz zonnebrillen worden gemaakt volgens de strikte richtlijnen van Optometristen wereldwijd.- Ideaal voor de zomer - onmisbaar op wintersport!KidzBanz zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld:- Dagelijks gebruik tijdens de zomer want ook in Nederland kan de zon zeer fel zijn.- Op het strand, ze houden zon en zand uit de oogjes.- Op de fiets e.d., houdt ook de wind tegen als kinderen meerijden.- Bij wintersport, 's winters in de sneeuw zijn UV-stralen nog sterker door de reflectie - Voor op het water, bij het zeilen of andere watersport, ze houden ook spatwater tegenGeschikt voor kinderen van 2-5 jaar. 

Type:
Merk: Baby Banz

 

Prijsverloop van de 'Kidzbanz Aqua'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kidzbanz Aqua onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kidzbanz Aqua

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kidzbanz Aqua

 

Vertel wat jij van Kidzbanz Aqua vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kidzbanz Rood Kidzbanz Rood
Kidzbanz Rode Stip Kidzbanz Rode Stip
Kidzbanz Pink Checkers Kidzbanz Pink Checkers
Kidzbanz Blue Checkers Kidzbanz Blue Checkers
Kidzbanz Blauw Kidzbanz Blauw
Kidzbanz Rose Kidzbanz Rose
Kidzbanz Aqua Kidzbanz Aqua
Kidzbanz Zwart Kidzbanz Zwart
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan