Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs

Brabbels vergeleek de pijzen van Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Belle Beau

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 207.20
babypark.nl € 259.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs

Belle Beau verzorgingstas Monde lichtgrijsElke tas is ontworpen met passie voor design en functionaliteit met de fashion-loving moeder in gedachten. Design: Door uit te gaan van de modebewuste moeder zijn Belle Beau tassen ook zonder baby uitstekend geschikt om in stijl de deur uit te gaan. Het verzorgingsmatje is bijvoorbeeld eenvoudig te vervangen door een magazine of A4-tje. Daarnaast zijn de tassen uiteraard voorzien van alle gemakken die een babyverzorgingstas nodig heeft. Kortom een modieuze tas voor zowel vrouw als moeder.Functionaliteit:Door de handige shopperhengsels zijn Belle Beau tassen ook heel goed te gebruiken als dagelijkse tas. Met de verstelbare en afneembare schouderband past de tas gemakkelijk om elke kinderwagen. Natuurlijk zitten er genoeg vakjes in voor het netjes opbergen van luiers, flesjes en doekjes. Daarnaast is er een apart vak waar vuile en natte spullen in opgeborgen kunnen worden. Aan de voor- of achterzijde zit een handig vak met rits voor sleutels, portemonnee et cetera. Een comfortabel babyverzorgingsmatje hoort uiteraard tot de standaard uitrusting.Belle Beau tassen zijn uitgevoerd in volledig leer of leer gecombineerd met canvas.Door gebruik te maken van de beste materialen en het mooiste leer stralen alle Belle Beau tassen kwaliteit en stijl uit!Buitenzijde: - Materiaal: volledig leer;- Twee luxe shopperhengsels;- Afneembare en verstelbare schouderband voor bevestiging aan elke kinderwagen;- Twee ruime vakken aan voorzijde die kunnen worden gebruikt als flessenhouder; - Ruim en met rits afsluitbaar voorvak voor babyverzorgingsmatje of bijvoorbeeld sleutels en portemonnee.Binnenzijde: - Stijlvolle afwerking;- Ruim voorvak met verzorgingsmatje in bijpassende kleur;- Apart opbergvak van waterafstotend materiaal voor natte en vuile spullen;- Twee op maat gemaakte vakken voor bijvoorbeeld luiers en voeding;- Een op maat gemaakt vakje voor telefoon.

Type:
Merk: Belle Beau

 

Prijsverloop van de 'Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs

 

Vertel wat jij van Belle Beau Babybag Monde leer licht grijs vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Belle Beau Babybag Monde Zwart Belle Beau Babybag Monde Zwart
Bopita Kledingkast 3-deurs Belle in wit Bopita Kledingkast 3-deurs Belle in wit
Scotch R'Belle Long hooded down parka Scotch R'Belle Long hooded down parka
Scotch R'Belle muts Scotch R'Belle muts
Zwangerschapsbelletje Glitter Lijnen Zwangerschapsbelletje Glitter Lijnen
Scotch R'Belle chino jeans GIRL Scotch R'Belle chino jeans GIRL
Scotch R'Belle embellished sweat blazer Scotch R'Belle embellished sweat blazer
Bopita Buro Belle Bopita Buro Belle
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan