Beaba babycook pastel blue

Brabbels vergeleek de pijzen van Beaba babycook pastel blue en vond 4 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Beaba

Waar te koop ?

Winkel Prijs
geboortewinkel.nl € 99.00
babypark.nl € 109.00
BabyPark € 109.00
ikenik.nl € 122.50

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Beaba babycook pastel blue

De meest verantwoorde manier om een maaltijd voor uw kindje klaar te maken! Met de Babycook van Beaba kun je in een handomdraai een zeer gezonde en smaakvolle maaltijd maken. De Beaba Babycook pastel blue werkt op stoom waardoor alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Bovendien blijft het eten doormiddel van stoomkoken erg op smaak. 
Met de Babycook van BEABA ontdekken moeders het plezier om supersnel een lekkere,gezonde maaltijd voor hun kinderen op tafel te brengen zodat ze kunnen uitgroeien tot echte fijnproevertjes. Met de Babycook kunt u alle dagelijkse maaltijden voor uw kind bereiden (lunch, avondeten, fruithapje). In 10 minuten maakt u vruchtenmoes of een warme maaltijd. U kunt dezelfde ingrediënten gebruiken als voor de maaltijd van de rest van het gezin. De afmetingen zijn speciaal afgestemd op het maken van individuele porties, die met de baby meegroeien.
De Babycook van BEABA is een stoomkoker,-mixer met 4 functies: Stomen, mixen, ontdooien en verwarmen. Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en de voedingsmiddelen behouden hun oorspronkelijke smaak. De Babycook heeft een oprolsysteem voor de snoer, is gemakkelijk af te wassen en wordt geleverd met een recepten- en menuboekje. Verkrijgbaar in sorbet of caramel kleur. Dit is de Beaba babycook pastel blue.


Enkele details op een rij Zoals gezegd, is de Babycook een stoomkoker met een viertal functies. Mixen, stomen, verwarmen en ontdooien. Vooral door het stomen behoud het eten zijn eigen smaak. Je kunt er alle kanten mee op. Verder heeft de Babycook een snoer die je eenvoudig kan oprollen, zodat je hem ook weer eenvoudig kan wegzetten. Verder is hij eenvoudig schoon te maken en af te wassen. Ook daardoor hou je meer tijd over om met je kindje te spelen. 
Terugverdientijd Als je twijfelt over de prijs, is dat begrijpelijk. Echter, binnen 2 maanden heb je de aankoop eigenlijk al terugverdiend. Je hoeft geen potjes meer te kopen. Dat scheelt uiteindelijk behoorlijk in de portemonnee. Maar het zelf bepalen wat je kookt is het belangrijkste. Je hoeft niet meer op de ingrediënten van de potjes te letten en beoordelen of het gezond is voor je kindje.

Type:
Merk: Beaba

 

Prijsverloop van de 'Beaba babycook pastel blue'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Beaba babycook pastel blue onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Beaba babycook pastel blue

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Beaba babycook pastel blue

 

Vertel wat jij van Beaba babycook pastel blue vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Beaba Multi Portion Voor Diepvries Paars Beaba Multi Portion Voor Diepvries Paars
Beaba biboz 1ste fase zuigfles pastel pink Beaba biboz 1ste fase zuigfles pastel pink
Beaba Bestekset Soft 6 Lepels En 4 Vorken Beaba Bestekset Soft 6 Lepels En 4 Vorken
Fles beaba Gipsy 140 ML Roze Fles beaba  Gipsy 140 ML Roze
Beaba Rijst / Pastakoker Pastel Blue Beaba Rijst / Pastakoker Pastel Blue
Beaba Verzorgingstas "Open bag" Chocolade Beaba Verzorgingstas "Open bag" Chocolade
Beaba bestekset Beaba bestekset
Beaba Kinderstoel Seaty Pastel Pink Beaba Kinderstoel Seaty Pastel Pink
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan