BabyBjörn Beker Roze

Brabbels vergeleek de pijzen van BabyBjörn Beker Roze en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

BabyBjorn

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 10.95
BabyPark € 9.90

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

BabyBjörn Beker Roze

BabyBjörn BekerHet eerste glas waar uw kind zelf uit drinkt.De BabyBjörn Beker is de perfecte drink-zelf-beker als uw kind zelf wil leren drinken uit een open glas, net als papa en mama. De beker is prettig om vast te houden, staat stevig op tafel en is moeilijk om te gooien. Qua kleur en vorm past hij bij BabyBjörn Bord en Lepel. Wordt aanbevolen vanaf acht maanden.Eigenschappen: - Makkelijk beet te pakken voor kleine handen. De beker is aangepast aan de manier waarop kleine kinderen drinken; - Grijpvriendelijk materiaal en zachte, duidelijke vormen maken de beker makkelijk vast te pakken. De zachte, afgeronde rand maakt het drinken voor kleine kinderen prettig; - Vervaardigd van duurzaam materiaal zonder BPA. De beker kan in de vaatwasser, kan worden verwarmd in de magnetron en kan tegen vorst.Doordacht design: Laag zwaartepunt en brede voet met rubberen lijst aan de onderkant maken dat de BabyBjörn Beker stevig staat. Dankzij de glijrand op de onderkant glijdt de beker opzij in plaats van om te vallen als het kind er tegenaan stoot. ´Bevroren` glas toont het vloeistofniveau en verhindert onnodig morsen.Materiaal:BabyBjörn Beker is gemaakt van polypropeen (PP) en thermoplastisch elastomeer (TPE).Het plastic is goedgekeurd voor levensmiddelen en voldoet aan de eisen voor plastic zowel in Europa (EEC) als in de Verenigde Staten (FDA). Het product is PVC-vrij en bevat geen bisphenol A, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. Het plastic is bovendien recyclebaar.Technische informatie:BabyBjörn Beker heeft een inhoud van 100 ml en heeft een praktische schaal in ml en oz.Onderhoudsadvies:Eenvoudig met de hand af te wassen of in de vaatwasmachine. Kan worden verwarmd in de magnetron en kan tegen vorst.

Type:
Merk: BabyBjorn

 

Prijsverloop van de 'BabyBjörn Beker Roze'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de BabyBjörn Beker Roze onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met BabyBjörn Beker Roze

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor BabyBjörn Beker Roze

 

Vertel wat jij van BabyBjörn Beker Roze vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

BabyBjörn Carrier Original Grijs / Wit Mesh BabyBjörn Carrier Original Grijs / Wit Mesh
BabyBjörn Beker Roze BabyBjörn Beker Roze
BabyBjörn Draagzak Slabbetje Roze (2st) BabyBjörn Draagzak Slabbetje Roze (2st)
BabyBjörn Draagzak Slabbetje Wit (2st) BabyBjörn Draagzak Slabbetje Wit (2st)
BabyBjörn Carrier Miracle zwart / lichtblauw Cotton Mix BabyBjörn Carrier Miracle zwart / lichtblauw Cotton Mix
BabyBjörn Pienter Potje Lentegroen BabyBjörn Pienter Potje Lentegroen
BabyBjörn Draagzak Slabbetje Zwart (2st) BabyBjörn Draagzak Slabbetje Zwart (2st)
BabyBjörn Draagzak Slabbetje Blauw (2st) BabyBjörn Draagzak Slabbetje Blauw (2st)
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan