Cybex Aton Pure Black

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Aton Pure Black en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 135.95
BabyPark € 159.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Aton Pure Black

De Cybex Aton is geschikt voor kinderen van 0-13 kg.  Deze autostoel kreeg het testoordeel GOED door het stijlvolle design en het veilige ontwerp. De Cybex Aton is een lichtgewicht autostoeltje van slechts 3,5 kg!De autostoel is eenvoudig en goed te bevestigen in de auto en past op elke kinderwagen die beschikt over een Maxi-Cosi adapterset.De Cybex Aton biedt je kindje optimaal comfort. Door de schokabsorberende stof ligt uw baby altijd veilig en comfortabel. Ook beschikt de Cybex Aton over een losse zitting voor als je kindje nog klein is. Als je kind hieruit gegroeid is kun je de deze zitting eruit halen, zodat je kindje langer in het autostoeltje kan zitten. De Cybex Aton heeft een verstelbare zonnekap, deze beschermt je kindje tegen de warmte en zon. De ergonomische draagbeugel zorgt ervoor dat de autostoel gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is.De Cybex Aton is het best geteste autozitje zonder isofix basis. De gordels verlopen in een U-vorm en bieden je kindje optimale veiligheid. Ook biedt de Aton optimale bescherming bij een zijwaartse aanrijding. Door de geweldige pasvorm kan uw kind altijd veilig met u meerijden.Eigenschappen:- Te plaatsen op het Maxi-Cosi adaptersysteem (past op vrijwel elke kinderwagen);- Uitwasbare hoes op 30°C;- Uitneembare zitting;- Ergonomische draagbeugel;- Inbouw in de auto met het 3-punts autogordel systeem tegen de rijrichting in;- Side Protection System biedt perfecte bescherming tegen zijwaartse aanrijdingen;- Inclusief stoelverkleiner, voor de eerste weken na de geboorte;- Schokabsorberend materiaal;- Stijlvol design.SpecificatiesGewicht stoel: 3,5 kg. Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):63 x 44 x 55 cm.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Aton Pure Black'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Aton Pure Black onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Aton Pure Black

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Aton Pure Black

 

Vertel wat jij van Cybex Aton Pure Black vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Solution X2-Fix Violet Spring Cybex Solution X2-Fix Violet Spring
Cybex Verzorgingstas Chilli Pepper Cybex Verzorgingstas Chilli Pepper
Cybex Aton Pure Black Cybex Aton Pure Black
Cybex Juno-Fix Violet Spring Cybex Juno-Fix Violet Spring
Cybex Juno-Fix Heavenly Blue Cybex Juno-Fix Heavenly Blue
Cybex Buggy Voetenzak Pure Black Cybex Buggy Voetenzak Pure Black
Autostoel Cybex Solution X-fix Lipstick Red II / III Autostoel Cybex Solution X-fix Lipstick Red II / III
Cybex Onyx Heavenly Blue Cybex Onyx Heavenly Blue
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan