Cybex Callisto LaLa Denim

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Callisto LaLa Denim en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 399.95
BabyPark € 399.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Callisto LaLa Denim

Cybex Callisto, perfect in mobiliteit.Drie combinaties voor elke fase van het leven van een jong kind, vanaf de geboorte tot het nemen van de eerste stapjes!Diversiteit ontmoet functionaliteit: In combinatie met een bijpassende reiswieg of de CYBEX Aton autostoeltje en later als een luxe buggy is de Callisto een praktische en ruimtebesparende 3-in-1 systeem. Verschillende internationale beroemdheden als Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Matthew Broderick, Anne Heche gebruiken de CYBEX Callisto voor hun kinderen. DE BUGGYDe Callisto kan eenvoudig worden omgezet in een luxe buggy. Het is leuk en ongecompliceerd om met de ultra lichte en elegante buggy te manoeuvreren en door de straten van de stad te lopen. Het concept van de buggy is succesvol. De Callisto funcioneert optimaal en biedt goede comfort. De buggy is de perfecte reisgenoot voor zowel ouder als kind. De Callisto is makkelijk in-en-uit te klappen en op te bergen.CALLISTO REISWIEGDe stevige maar lichte CYBEX reiswieg met echte aluminium frame kan eenvoudig worden bevestigd, en deels vrijstaand dankzij een bijgeleverde Easy-Snap adapter. Het extreem zachte matras met traagschuim-functie zorgt voor een comfortabele rit voor je baby. (Reiswieg niet inbegrepen)CALLISTO TRAVEL SYSTEMIn combinatie met het bekroonde groep 0+ autozitje Aton en een bijpassende reiswieg is de CYBEX Callisto een praktisch en ruimtebesparend reis-systeem dat een perfecte metgezel voor de mobiele lifestyle is.XXL ZONNEKAPDe extra grote zonnekap is in hoogte verstelbaar, daarom groeit het met je kindje mee. De zonnekap biedt meer dan de gemiddelde UV bescherming en voldoet aan strenge eisen. De kap kan eenvoudig van de buggy worden verwijderd en is wasbaar op 30 °.HARNAS SYSTEEMDe veiligheidsgordel is eenvoudig en snel aan te passen met slechts één hand (ook tijdens de rit). Met één simpele druk op de knop ontgrendelt de gordel weer.VERSTELBARE RUGLEUNINGDe verstelbare rugleuning kan tot vijf posities worden versteld en biedt de beste comfort voor ouders en kinderen. De rugleuning is natuurlijk ook zeer eenvoudig te verstellen.Features* In hoogte verstelbare duwbeugel* Lichtgewicht aluminium frame* Verstelbare rugleuning (5 posities)* Uitwasbare hoes op 30 °* Eenvoudig in gebruik* Ergonomische handgrepen* Ruime boodschappenmand* Comfortabele zittingSpecificatiesGewicht: 8 kgAfmetingen: 85 x 52 x 105 cm (uitgevouwen)Afmeringen: 101 x 32 x 30 cm (ingevouwen)

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Callisto LaLa Denim'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Callisto LaLa Denim onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Callisto LaLa Denim

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Callisto LaLa Denim

 

Vertel wat jij van Cybex Callisto LaLa Denim vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Callisto Heavenly Blue Pack Cybex Callisto Heavenly Blue Pack
Cybex Topaz Water Colours Cybex Topaz Water Colours
Cybex Callisto Brown Sugar Cybex Callisto Brown Sugar
Cybex Pallas 2 Natural Khaki Cybex Pallas 2 Natural Khaki
Cybex Pallas Fix Pure Black Cybex Pallas Fix Pure Black
Autostoel Cybex Aton Shadow Black 0+ Autostoel Cybex Aton Shadow Black 0+
Cybex Callisto Carrycot Water Colours Cybex Callisto Carrycot Water Colours
Cybex Verzorgingstas Fashion Electric Blue Cybex Verzorgingstas Fashion Electric Blue
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan