Quinny Zapp Blue Charm

Brabbels vergeleek de pijzen van Quinny Zapp Blue Charm en vond 3 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Quinny

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 179.00
BabyPark € 199.00
babypark.nl € 199.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Quinny Zapp Blue Charm

Quinny ZappWaar je als ouders ook maar naartoe wilt, met de Zapp buggy van Quinny is geen enkele trip te ver. De Zapp is voorzien van alle functies die je maar van een buggy kan verwachten. Een ruime boodschappenmand, zonnekap, veiligheidsharnas, zwenkwiel en nog veel meer. Wat de Zapp nou een ideale stadsbuggy maakt is het compacte formaat. Zodra je de Zapp invouwt blijft er nog maar een heel klein pakketje over. Het pakketje weegt slechts 7,8 kg en kan ook bevestigd worden aan de fiets. Kortom de Quinny Zapp is een allround stadsbuggy die je nooit in de steek laat.ComfortabelDe ergonomische zitting biedt je kind optimaal comfort. Gordelpads zorgen ervoor dat het harnas op zijn plaats blijft zitten en de zonnekap is zo te verstellen dat je kleine altijd in de schaduw kan zitten.VeiligOf je nu naar het bos, strand of de stad gaat, de Zapp is uitgebreid getest en voldoet aan alle veiligheidseisen. De juiste wiel samenstelling, 5-punts harnas en een stevig robuust frame zorgen er samen voor dat jij je kindje veilig kunt vervoeren. GebruiksvriendelijkQuinny staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Ook bij de Quinny Zapp is dit weer terug te vinden. Alle functies werken zeer eenvoudig en zijn binnen enkele seconden uit te voeren. Het invouwen van de buggy is met 3 stappen terug te vinden op het frame, de zonnekap is geruisloos te verstellen en de wielen zijn afneembaar om de buggy nog compacter op te kunnen vouwen.Eigenschappen- Geschikt voor kinderen tot 15 kg- Compact opvouwbaar- Licht gewicht frame- Te gebruiken vanaf geboorte i.c.m. Maxi-Cosi baby-autostoeltje- Verstelbare zonnekap- Ruime boodschappenmand- Regenhoes inbegrepen- Adapters voor het Maxi-Cosi baby-autostoeltje- Wendbaar door zwenkwiel aan voorzijde- Ergonomische handgrepen- Gordelpads- 5-punts harnas- Ergonomische zitting- Brake system- Verwijderbare wielen- Zeer eenvoudig in te klappen- Kijkvenster in zonnekap- Inclusief parasolclip- Verwijderbare bekleding- Bekleding uitwasbaar op 30°- Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormering EN 1888Quinny ZappXtra SeatMet de Quinny Zapp Xtra Seat is het mogelijk de Zapp buggy om te bouwen naar de Quinny Zapp Xtra. Welke voordelen biedt het?- Zitting verstelbaar in slaapstand- Zitting is omkeerbaarLet op! De Zapp Xtra Seat wordt niet standaard meegeleverd, deze is optioneel te bestellen.

Type:
Merk: Quinny

 

Prijsverloop van de 'Quinny Zapp Blue Charm'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Quinny Zapp Blue Charm onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Quinny Zapp Blue Charm

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Quinny Zapp Blue Charm

 

Vertel wat jij van Quinny Zapp Blue Charm vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Quinny Zapp Pink Blush Quinny Zapp Pink Blush
Quinny Moodd 3 Natural Delight 2013 Quinny Moodd 3 Natural Delight 2013
Quinny Moodd Opvouwbare Reiswieg Brown Fierce Quinny Moodd Opvouwbare Reiswieg Brown Fierce
Quinny Yezz Regenscherm Quinny Yezz Regenscherm
Quinny Senzz Compleet Purple Kate Quinny Senzz Compleet Purple Kate
Quinny Moodd 4 Brown Fierce PACK 2013 Quinny Moodd 4 Brown Fierce PACK 2013
Quinny Moodd 4 Black Irony PACK 2013 Quinny Moodd 4 Black Irony PACK 2013
Quinny Moodd 3 Natural Delight PACK 2013 Quinny Moodd 3 Natural Delight PACK 2013
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan