Zwanger? - Zwangerschapsforum

Melanybeek711 - schreef op 29-05 om 21:46
Hoihoi, 
Mijn naam is Melany.
Ik ben nieuw hier, ik zocht naar forums om even mijn verhaal kwijt te kunnen. En ook hoop ik een beetje op andwoorden en ervaringen van andere..
Ik ben 18 april 2016 voor het laatst ongesteld geweest, ik ben ook al een tijdje bezig om zwanger te worden maar het lukt tot nu toe steeds niet. Ik ben toen op 29 april op vakantie gegaan en daar heb ik dus ook seks gehad. ( met mijn eigen vriend hoor ). 
Toen moest ik op 16 mei 2016 weer ongesteld worden.. ik ben wel eens vaker te laat dus van 5 dagen overtijd schik ik niet. Ik kreeg wel ineens buikkrampen en steken aan de rechter kant van mijn onder buik.. 
Ook heb ik op één avond overgegeven en was ik ook echt heel misselijk.. 
Ondertussen ben ik nu 14 dagen overtijd en heb bijna elke dag wel last van buik krampen. Ik denk elke keer dat ik ongesteld word maar dan zet het toch weer niet door. Ik ben nog nooit 14 dagen overtijd geweest!  en ik heb nu ook wel last van stemmingswisselingen merk ik zelf ..

Maar dus voor de zekerheid even een test gehaald gister.. en vanochtend gedaan maar deze was NEGATIEF! Wat mij dus weer onzekerheid geeft omdat ik nog steeds niet ongesteld ben.. 
Heeft iemand mischien tips voor mij?

Alvast bedankt! ,

Melany
1 antwoord en 36643565x bekeken
Miss Butterfly - schreef op 29-05 om 23:45
Dag Melany Je gaat best even langs de huisarts voor een bloedname. Die zal uitwijzen of je al dan niet zwanger bent. Vals negatief testen met een eenvoudige urinetest kan immers altijd. Als je bv lage waarden hebt voorlopig (deze nemen door de zwangerschap wel toe zou je zwanger zijn) dan kan je perfect negatief testen terwijl je toch zwanger bent.
De testen van clearblue zijn verder zeer goed maar wel duur. Dus dan kan je net zo goed toch naar die huisarts.
Vals positief testen kan in principe niet met een urinetest tenzij je een hormonale kuur volgt.
Een bloedname is normaal gezien altijd correct: doen zou ik zeggen. Toi toi toi!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan