Iemand opbeurde woorden? - Zwangerschapsforum

Maartjetiek (Gast) - schreef op 14-09 om 17:41
Veel sterkte Dali80! Weet hoe het voelt. Je hoopt zo en bent zo blij en dan zo'n teleurstelling. Neem de tijd om dit te verwerken en denk aan jezelf.. En hopelijk mag je wens snel realiteit worden!
90 antwoorden en 35685622x bekeken
Natsje1982 - schreef op 14-09 om 17:58
Och meid, ik had nog zo gehoopt op een wonder voor jullie. 

Inderdaad wel fijn dat alles er "schoon" uitzag en je niet ook nog een curettage hoeft te ondergaan. Als je man ook zo van slag is was het kindje uiteindelijk toch gewenst. Dus misschien dat hij er nu juist heel anders tegen aan kijkt dan voorheen.

Veel sterkte voor jullie beiden om dit verlies te verwerken. 
Vivian - schreef op 14-09 om 19:57
Dali wat enorm zielig voor jullie beide! Helaas hoort het er soms bij. Hopelijk snel een nieuwe kans! Je hoort vaak dat meiden na een mk extra vruchtbaar zijn dus ik zal duimen voor jou en je man!!
Dali80 (Gast) - schreef op 15-09 om 10:00
Jullie berichtjes doen me echt goed!

Het zou ons vierde kindje worden en ik mag en ga daarom niet klagen... Sommige meiden hebben moeite om zwanger te worden van hun eerste...

Maar het verdriet en de leegte is er zeker...
Ellis - schreef op 15-09 om 11:52
Het maakt echt niet uit of het je eerste of je tiende zou zijn. Het verlies is er en dus het verdriet ook. Ik hoop dat je het een plaatsje kan geven..
Anoniem (Gast) - schreef op 15-09 om 15:48
Wat naar Dali80....dat was niet het nieuws dat je wilde horen  ik vind het echt heel naar voor jullie....daar zijn ook geen goede woorden voor verder. Dit moeten jullie samen verwerken.

Ik wil je wel zeggen dat het (helaas) heel vaak voorkomt dat een 1e positieve zwangerschapstest uiteindelijk toch een miskraam wordt. Zo ook bij mij...Ik ben mijn 1e kindje ook vroeg verloren. De enige houvast die je kunt hebben is dat er dan wss iets mis was met je kindje en dat het beter is zo. De natuur heeft dit niet voor niets gedaan en heeft jullie behoed om zelf een hele lastige keuze te moeten maken.

En iets positiefs...je bent nu wss wel heel vruchtbaar. Je lijf weet hoe het zwanger moet raken...je lijf is praktisch nog zwanger en al die hormonen kunnen ervoor zorgen dat het volgende maand zomaar weer raak kan zijn. Bij mij ging het wel op die manier en ik gun het jullie ook van harte! Sterkte meis...probeer het een plekje te geven. Jullie gelukt komt heel snel
Anoniem (Gast) - schreef op 15-09 om 15:49
Sorry ik lees nu pas dat het jullie 4e kindje zou worden...dus je weet hoe je lijf werkt en dat je lijf het kan! Nogmaals sterkte meis
Ellis - schreef op 17-09 om 18:12
Lieve Dalí, hoe gaat het nog met je? 
Dali80 (Gast) - schreef op 22-09 om 01:50
Hoi lieve meiden... Heb me even teruggetrokken omdat ik er toch wel even doorheen zat.Gelukkig is het bloeden nu gestopt en begin ik het allemaal wat rooskleuriger te zien.
M'n man en ik hebben besloten dit een plekje te geven en ook misschien toch voor een vierde te gaan. Niet meer zoals bij de derde dat we er heel erg mee bezig waren maar gewoon... We zien wel... Ben superblij dat hij het niet helemaal heeft uitgesloten want door de zwangerschap merkte ik dat ik het toch eigenlijk wel graag wilde!
Tripple4 wat leuk dat jullie voor een vierde gaan maar ook zo verdrietig dat het al 2 keer mis ging! Hoop echt op een dikke streep binnenkort voor jullie 

En ellis hoe is het met jou?

Hoop trouwens voor iedereen snel een positieve test
Ellis - schreef op 22-09 om 07:39
Dag Dali, 
Ik begrijp het heel goed dat je je even hebt teruggetrokken. Zo'n verlies verteer je niet zomaar. Ik hoop dat je snel een plakker hebt en uiteindelijk dat vierde kindje in je armen mag houden. 

Ikzelf zit nu op het wachtbankje (cd 26) maar ik denk dat het niets is deze maand. Ik ben ook niet zeker of ik wel een eisprong had, dus ik wacht even rustig af.
Ik ben blij dat je nog iets van je hebt laten horen! 
Dali80 (Gast) - schreef op 23-09 om 07:16
Wat spannend... Zou toch te gek zijn als het de eerste ronde raak is? ????
Ellis - schreef op 23-09 om 07:42
Mijn zus is enkele maanden geleden van de eerste keer zwanger geworden dus ik hoop dat het in de genen zit . Als er tegen zondag geen tekenen van een menstruatie zijn, dan test ik misschien toch even . Maar ik heb het gevoel dat het niets is deze maand dus dan proberen we gewoon rustig verder.
Dali80 (Gast) - schreef op 26-09 om 20:03
En? Ellis? Ik ben erg benieuwd

Tripple4 balen dat het deze ronde weer niet raak is... Mag ik vragen hoe lang jullie bezig zijn? En zijn jullie bij de eerste 3 kids lang bezig geweest?
Ellis - schreef op 26-09 om 20:07
De ongesteldheid is nog niet doorgebroken. Ik heb gisteren een testje gedaan en dat was zo negatief als maar kon. Het zal dus voor een volgende ronde zijn 
Dali80 (Gast) - schreef op 27-09 om 12:32
misschien is je cyclus toch iets langer?
Ellis - schreef op 27-09 om 12:50
Ik denk dat het nog door het ontpillen komt aangezien ik pas in augustus gestopt ben. Dus ik maak me nog geen zorgen . Hoe gaat het nu met jou?
Vivian - schreef op 29-09 om 09:31
Welke anticonceptie had je dan triple? Een te lichte pil?
Vivian - schreef op 01-10 om 14:08
Apart zeg! Hopelijk gaat het nu ook zo makkelijk!
Vivian - schreef op 07-10 om 00:48
Ja bizar! Waarom lukte het zonder hulp niet als ik vragen mag?
Vivian - schreef op 09-10 om 08:01
Oh dat is bijzonder, nooit van gehoord. Wat doen ze daar aan en hoe ben je zwanger geworden?
Dali80 (Gast) - schreef op 13-11 om 14:05
Hoe gaat het met jullie? 
Ellis - schreef op 14-11 om 07:50
Hey Dali, met mij gaat alles goed hoor. Ik zou normaal nu ergens ongesteld moeten worden en alle tekenen wijzen ernaar dus ik schuif weer een ronde op .

Hoe gaat het met jou? Hebben jullie het verlies al wat kunnen verwerken? 
Dali80 (Gast) - schreef op 14-11 om 09:28
Hi gaat goed hoor! Alles is weer een beetje normaal...
Ben vandaag ook ongesteld geworden ondanks dat ik best wat symptomen had... balen maar ja...
Heb je een regelmatige cyclus? 
Ellis - schreef op 16-11 om 16:16
Ik had vroeger een regelmatige cyclus maar sinds ik met de pil gestopt ben in augustus is mn cyclus nog wat in de war denk ik
Mijn vorige cyclus duurde 52 dagen, nu zit ik op dag 30 (wat mijn cyclus was voor ik de pil nam). Dus met wat pech kan het ook nog 2 weken duren...
Dali80 (Gast) - schreef op 30-12 om 23:28
Spannend hier... was 14-11 ongesteld geworden en na 2 weken op 30-11 weer...
Nu voel ik me niet lekker wat misselijk heb geen testen in huis alleen een ovulatietest en die was positief  .... zou het?
Ellis - schreef op 02-01 om 20:28
Zou het kunnen dat die 2 de ongesteldheid een bloeding was omdat je je eisprong had? Heb je ondertussen nog eens getest?
Ik heb spijtig genoeg enkele weken geleden een miskraam gehad en ben nu aan het wachten tot m'n cyclus weer op gang komt. Hoe lang heeft dat bij jou eigenlijk geduurd?
Dali80 (Gast) - schreef op 02-01 om 21:12
Oh Elles dat meen je niet  wat verdrietig. Wanneer was het? Hoe ver was je? Ik werd meestal weer na 30/31 dagen ongesteld.
Ik heb zaterdag een test gedaan en deze was positief. Geen knaller en dat maakt me dan ook weer meteen onzeker  Vanmiddag ook wat bloedverlies
Ellis - schreef op 02-01 om 22:44
Oh! Ik wens je al een voorzichtige proficiat! Heb je al een afspraak gemaakt met de huisarts of gynaecoloog? 

Op 27/11 had ik een positieve test in mijn handen, dan was ik al 6 weken. Omdat ik wat bloedverlies had heb ik bij de huisarts 2 bloedtesten laten doen om te zien of m'n hcg waarden mooi stegen. Dit was allemaal in orde (Op 2 dagen gestegen van 628 naar 1592). 
Op 9 december had ik een eerste echo (7+4w) maar daarop was te zien dat het vruchtje al gestopt was met groeien, het was zo klein dat het amper te zien was. De miskraam kwam niet spontaan op gang, dus heb ik op 19 december een currettage gehad.
Donderdag moet ik weer naar de gynaecoloog voor een check-up en als die in orde is, dan beginnen we er weer aan.
Dali80 (Gast) - schreef op 03-01 om 20:02
Jeetje wat heftig Ellis zo gelukkig dat je snel zwanger wordt en dan moet je dit meemaken
Dat eerst je waarden mooi stijgen dus krijg je hoop... vind het echt heel erg voor jullie.. Weet helaas hoe het is..
Ik heb nog geen afspraken met de verloskundige gemaakt omdat ik erg onzeker ben. Sinds vandaag ook geen gevoelige borsten meer dus de onzekerheid slaat weer toe pffff
Dali80 (Gast) - schreef op 04-01 om 05:54
helaas
Vanmorgen een test gedaan en was negatief...
het is dus weer vroeg mis gegaan????

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand opbeurde woorden?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan