Positief!!! - Zwangerschapsforum

Newborn2017 - schreef op 22-12 om 18:07
Hallo allemaal,

Vandaag 4 weken geleden zou ik mijn menstruatie verwachten die kwam niet.. in 1 week 5 testen gedaan allemaal negatief. In de tussentijd naar de dokter geweest en die zei dat zal dan wel niet, je zal geen eisprong gehad hebben dus een maandje overgeslagen... Nu we  4 weken verder zijn verwachte ik dus vandaag mijn menstruatie, omdat deze niet kwam toch weer een test gehaald. Dit keer positief!!!! 
Nu snappen jullie wel.. er gaat van alles door mijn hoofd..  moet ik nog een keer testen.. oohje het is echt zo... wanneer moet ik naar de dokter/verloskundige.. welke??  Iemand tips om mij weer even helder te krijgen, en wie zich hier in kan vinden.. 
1 antwoord en 34663150x bekeken
deb95 - schreef op 22-12 om 19:14
Allereerst gefeliciteerd! Ik herken je verhaal ik ben nu ook zwanger na een keer een menstruatie overgeslagen te hebben. Ik ben nu 9 weken zwanger en heb al 2 echo's gehad vanwege medische indicatie (mijn epilepsie). Je kan vanaf de eerste positieve test al contact op nemen met een verloskundige uit de buurt . Dan zullen zij waarschijnlijk rond de 8 weken zwangerschap een intake en evt. Echo plannen (dat hangt de van de praktijk) 
Het is ook verstandig om het sowieso ook aan je huisarts te melden.
Geniet van het idee van die kleine in je buik en laat het ook lekker op je afkomen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief!!!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan