5 dagen Overtijd en lichte bloeding - Zwangerschapsforum

Coco-n05 - schreef op 31-12 om 21:00
Hoi,
Ik weet niet of het hier hoort maar kon niet iets anders vinden waar dit bij hoort?

Ik ben eind sept. Gestopt met de pil. In dec. Is mijn cyclus door de huisarts vastgesteld op 26 dagen. Ook ipv 5 dagen (met de pil) waren het er maar 3 dagen van geworden (zonder pil). Mijn laatste menstruatie was op 29 nov. Dus de volgende stond gepland op 25 dec. Maar het bleef uit! De 27ste ineens heel veel last van witte vloed en werd ik 's ochtends wakker met een misselijkheid. Tot 29 dec. Toen had ik in de ochtend nog niks maar in de loop van de middag begon er wat roze afscheiding te ontstaan tijdens het afvegen. In de loop van de avond begon ik wat te druppelen (helder, rood bloed) maar geen klontjes of dergelijke. Dag 2 30 dec. Is het bij dat druppelen gebleven samen met wat bruine afscheiding. En 's avonds was het weg. Al met al was alles wat ik verloor nog geen maandverband vol!
Heb totaal geen buikkrampen gehad wat ik normaal wel heb tijdens menstruatie. Heb alleen een trekkend gevoel in me onderbuik, nog steeds. Kan niet lekker op me buik liggen (buikslaper), gevoelige borsten en tepels (vind ik raar wat 8 jaar geleden borstverkleining gehad en geen gevoel in tepels meer gehad), misselijk als ik wakker wordt en nadat ik iets heb gegeten (meestal iets wat ik erg lekker vind), af en toe stemmingswisselingen, wat vaker plassen, opgeblazen gevoel/dikke buik en wat vaker moe (meestal na het avondeten). 
wat kan dit zijn? Dit heb ik echt nog nooit gehad in al die jaren dat ik me menstruatie heb. Nooit Overtijd, nooit zo licht en zonder pijn en ook nog nooit zo kort. 1,5 dag en nog geen maandverband vol!! Me huisarts is al een week dicht en is pas woensdag weer bereikbaar.
Misschien dat iemand hetzelfde heeft meegemaakt of degelijke??

Gr.
3 antwoorden en 34427326x bekeken
Coco-n05 - schreef op 01-01 om 00:23
Oh en vergat nog wat dingetjes erbij te zetten:
* pijn in me onderrug.
* rommelende darmen.

Ook vergeet ik te melden dat mijn vriend en ik bijna geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Wij doen meestal "voor het zingen de kerk uit" ongeacht de risico dat er een zwangerschap kan plaatsvinden. Willen dolgraag kinderen, maar nog heeeeel even niet. Maar is het zover dan is het van harte welkom natuurlijk!!
JojoB - schreef op 01-01 om 13:34
Waarom doe je niet gewoon een test?  Dan weet je toch direct of je wel of niet zwanger bent?
Coco-n05 - schreef op 01-01 om 14:51
Ja dat ga ik zeker ook doen.. stond/staat op de planning voor het nieuwe jaar.. wou eerst afwachten tot ik een week Overtijd was.. helaas kwam dat beetje ertussen dus wou wachten tot het weg was.. maar was meer benieuwd of er iemand was die het herkende of iets in dezelfde richting had meegemaakt??

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen Overtijd en lichte bloeding' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan