7 weken zwanger raar gevoel rechts onderbuik - Zwangerschapsforum

nell88 - schreef op 28-01 om 23:29
Ik wil graag hulp van dames die dit ook ervaren. Ik ben momenteel 7 weken zwanger. Ik heb soort steek of soort gevoel in mijn rechtsonderbuik die straalt door naar mn re-bil en rug. Als ik opsta en beweeg voel ik het meer. Het is niet echt pijnlijk maar toch voel ik iets.. zijn er dames die dit ook herkennen ik maak me erg zorgen voor een bbz
6 antwoorden en 34131974x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 28-01 om 23:42
kunnen je banden zijn die oprekken, als je je zorgen maakt altijd contact opnemen met je verloskundige. Zij kan je indien nodig onderzoeken of doorverwijzen en zij kan je beter geruststellen dan iedereen die via het beeldscherm meelezen. overgens is het bij een bbz meestal zo dat de pijn steeds meer toeneemt omdat je bleep dan ergens zit wat niet mee kan rekken. Maar zoals ik al zei ga hiermee naar je verloskundige/gynacoloog als je zekerheid wil. 
nell88 - schreef op 29-01 om 09:22
Bedankt voor de reactie. Ik hoop dat het mn banden zijn. Ik heb vs gebeld maar zij dat ik tot maandag moet afwachten, omdat ik een afspraak heb staan voor mn 1e echo. Gelukkig heb ik geen pijn die toeneemt. Sinds ik weet dat ik zwanger heb ik die gevoel in mn buik. Afwachten...
sneeuwvlokje - schreef op 29-01 om 09:58
Ik heb daar rond 6-7 weken ook veel last van gehad, altijd pijn rechts die uitstraalde naar m'n bol, bovenbeen en rug. Bij de 8 weken echo zag de gyn nog wat bloed in m'n rechter eierstok, wss van de eisprong en ze dacht dat de pijn was daar vandaan kwam. Dus hoeft zeker geen bbz te zijn. Hopelijk krijg je een mooie echo te zien maandag. Veel moed met wachten!
nell88 - schreef op 29-01 om 16:07
Bloed bij je rechter eierstok, was dat ook de reden van de pijn en hoe gaat het nu met je. Ik ben een beetje opgelucht erg bedankt.
sneeuwvlokje - schreef op 29-01 om 21:24
Sinds een week of twee heb ik er minder last van. Door op de echo te zien dat het kindje mooi in de baarmoeder zit, was ik wel gerustgesteld. Soms voel ik nu nog die pijn rechts maar nu maak ik me er minder zorgen over en dan gaat de pijn sneller weer over . Het komt (bij mij) gewoon door dat bloed dat daar nog zit, maar gelukkig kan dat geen kwaad. 
Oh ja, iemand gaf me nog de tip om op mijn linker zijde te slapen en dat hielp me ook echt goed. 

Nog even volhouden tot aan je echo en hopelijk is bij jou ook alles in orde. 
nell88 - schreef op 30-01 om 00:43
Idd linker zijde slapen helpt. Bedankt!! Ik heb nog aantal uurtjes te gaan voor mn echo erg spannend. Ben benieuwd wat bij mij de reden is..  Als ik in de echo zie dat het kindje mooi in de baarmoeder zit, (hopelijk) zal ik me ook minder zorgen maken. Pijn heb ik wel over, als alles maar goed gaat. Super bedankt voor je reactie. Ik kon nergens lezen over de klachten die ik heb. Alleen eenzijdig pijn is bbz is te lezen en omdat ik niet echt pijn heb kon ik nergens info achterhalen. Ben wel een beetje opgelucht en ga met volle hoop morgen naar mn 1e echo. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '7 weken zwanger raar gevoel rechts onderbuik' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan