Eerste zwangerschap erg onzeker - Zwangerschapsforum

haasje - schreef op 02-03 om 19:45
Oei Ceecee opletten dat het geen schimmelinfectie is, ik las dat je tijdens de zwangerschap hier extra gevoelig voor bent.
123 antwoorden en 33965230x bekeken
haasje - schreef op 02-03 om 19:51
Alles waar ik normaal van hou krijg ik ook niet binnen. Bij de gedachte aan chocolade word ik al ziek en eet er anders hopen van. Anders ben ik een grote eter en altijd wel zin in vanalles. Nu ook al maand geen eetlust en moet mezelf echt dwingen iets te eten. En weet nooit op voorhand of ik me iets beter zal voelen of als ik 2 min later boven de wc zal hangen. Enkel banaan lukt altijd.
LieV (Gast) - schreef op 02-03 om 21:07
Heel herkenbaar geen eetlust! Op werk keken ze me al raar aan toen ik geen chocola wilde, zijn ze niet gewend
Vandaag hebben we onze eerste echo gehad. Wat was het bijzonder om ons babytje te zien ! Het zag er goed uit, voor zover ze nu kunnen zien. 
Het was voor mij ook wel een geruststelling en een deel van mijn onzekerheid is daardoor wel minder geworden! Hoop dat het voor jullie ook zal gelden. voor sommigen nog eventjes wachten dus... succes! 
Zijn er trouwens ook sportende mama's to be hier? Ben wel benieuwd hoe jullie dat doen! 
Joyce - schreef op 02-03 om 22:29
@marike

Ik heb het aan mn 2 bazen al met 5 weken verteld. Mega vroeg maar komt omdat ik hem 1. Niet zo vaak zie en het niet via de telefoon wilde vertellen en 2. Hem al 15 jaar ken zijn bijna samen opgegroeid en 3. Me toen nog super goed voelde en als dat zou veranderen wilde ik dat ze weten waar het van kwam.

Mijn ditecte collegas heb ik het wel pas bij 12 weken verteld. Tijdens kerst en oud en nieuw zijn wij verplicht vrij dus dat was fijn en ben daarna nog 1 week ziek thuis gebleven. Spuugde ook heel mn werk onder dus ze vonden t beter als ik in bed ging liggen haha..

Heb in get begin wel last gehad van een soort honger klop. Als ik niet op tijd at werd ik naar en ging ik trillen en zweten..

Tips voor misselijkheid: crackers of rijstewafels naast je bed.. zodra je 1 oog open hebt gelijk eten... en als t echt heel erg is kun je speciale medicijnen krijgen via de huisarts..


Als jullie nog meer dingen willen weten.. vragen mag altijd
LieV (Gast) - schreef op 03-03 om 21:54
@Liz165: wat spannend voor je zeg! Hoop dat je de 13e goed bericht krijgt en je wat rust krijgt! 
haasje - schreef op 03-03 om 22:08
Lovelife ik werd vanaf 6 weken plots erg misselijk, vanaf 7 weken ondraaglijk misselijk en sindsdien dagelijks overgeven en echt hele dag misselijk. De kilo's vlogen er af. Vanavond was een mirakel want ik had plots zin om iets te eten, voor het eerst warm kunnen eten en nu 3uur later zit het er nog steeds in. Dus hopelijk vanaf nu iets beter... Vanmorgen wel nog overgegeven, maar vanavond niet misselijk geweest. Dus er is hoop. Ik verdraag ook niets geparfumeerd en als ik de frigo open deed was het ook een drama. Zelfs als er eten op tv was moest ik overgeven. Denk vanaf 10 weken dat hormonen lichtjes dalen. 
Marike - schreef op 03-03 om 22:24
Ik ben sinds vanmorgen ook ineens een stuk misselijker. Vandaag precies 6 weken. Niet overgeven gelukkig.
Ik at vandaag bami met kip uit de oven en ineens tijdens het eten, misselijk weer. Ik heb gwn m'n kip laten liggen!! Voor het eerst in m'n leven haha. Maar dan later wel weer trek in een muffin haha.
Joyce - schreef op 04-03 om 00:22
Zwangerschap doet rare dingen met je haha
Flowermee - schreef op 06-03 om 11:22
Het is alweer een aantal dagen geleden dat ik hier gereageerd heb. Gezellig dat er zoveel meer dames bij zijn gekomen. 

Ik heb ondertussen vreselijk last van misselijkheid (gelukkig nog niet overgeven) daarnaast ben ik zo verschrikkelijk moe. Als de dag het toelaat doe ik een middagdutje. Dit heb ik nog nooit gedaan  
Al die symptomen hebben wel een voordeel. Ik ben wat meer gerust gesteld. Nog 2.5 week en dan ik mijn spruitje ook voor het eerst zien
lovelife - schreef op 06-03 om 11:25
Ik ben ook zoooo moe en lusteloos, en met vlagen misselijk. Word er echt een beetje simpel van. Hoop dat dit wel beter gaat worden over een tijdje
Marike - schreef op 06-03 om 17:34
Ik heb vandaag de huisarts gebeld voor pilletjes tegen de misselijkheid. Ik kon er afgelopen nacht gewoon niet van slapen. Dus vanavond ga ik er 1 innemen voor het slapen. Je wordt er alleen suf van.. dus als ik me morgenochtend nog steeds suf voel mag ik niet rijden. Schiet ook wel lekker op!
Gelukkig kan ik hier wel met het openbaar vervoer alleen heb ik dan dubbele reistijd. Ik hoop dus maar dat dat meevalt.
Sinds gisteren heb ik ook ineens last van maagzuur. Schijnt er ook bij te horen pfff. Stekende pijn in m'n maag de hele tijd.
Vinden het zwanger zijn nog leuk?? Hahaha gelukkig heb ik op deze manier wel minder tijd om het vervelend te vinden dat ik pas over 2 weken de eerste intake en echo heb.. ben al lang blij als ik de dagen een beetje fatsoenlijk doorkom.
haasje - schreef op 06-03 om 17:49
Ik begrijp je helemaal. Nog voor de eerste echo was ik zo beroerd dat ik aan mijn man zei: hopelijk is het een tweeling want ik doe dit nooit meer opnieuw! Ondertussen gaat het al iets beter met me, maar nog zeker niet goed. 
Roeksanah - schreef op 06-03 om 18:06
Jeetje sterkte allemaal!
Ik heb hier nog steeds nergens last van... 
zou zo te horen nu wel moeten komen toch? Maar ik merk nog steeds helemaal niks.. 
Marike - schreef op 06-03 om 18:35
Wees maar blij dat je niks voelt hoor! Mijn zus had ook helemaal nergens last van en heeft toch een kerngezond kindje gekregen. Maak je dus vooral geen zorgen en geniet lekker van elk moment. Het kan zo maar ineens voorbij zijn haha!
Roeksanah - schreef op 07-03 om 01:49
Dank je wel Marike! Voor jullie ook heel veel sterkte! 
Flowermee - schreef op 10-03 om 22:38
De afgelopen nachten verschrikkelijke steken in mijn rechter zij bij mijn lies. Uiteindelijk maar verloskundige gebeld. Moest snel een afspraak maken voor een Echo om een bbz uit te sluiten. 

Vandaag was dan de dag. Alles was goed met mijn ukje. Super goed hartje en juiste formaat. Wel gezien dat er een cyste op mijn eierstok zat en deze geknapt is. Daar kwam de pijn dan ook vandaan. 

Maar gelukkig alles zag er goed uit
Loes - schreef op 11-03 om 06:43
@ Flowermee

Wat fijn!! Lijkt me een hele opluchting. En ook een goed teken voor de rest van de zwangerschap natuurlijk.

Ik krijg pas over 16 dagen (neuhhh ik ben niet aan het aftellen ) m'n eerste echo. Dan ben ik 8 weken als het goed is. Megaspannend! Ik hoop zo dat ook wij dan een mooi kloppend hartje te zien krijgen... De laatste dagen heb ik ineens ook veel minder kwaaltjes. Daar wil ik eigenlijk blij mee zijn, maar het maakt me ook zo onzeker!
haasje - schreef op 11-03 om 12:18
Flowermee, gelukkig goed nieuws maar toch wel schrikken. Moet die cyste nu weggehaald worden?
Succes Loes met het aftellen
Joyce - schreef op 23-03 om 06:06
Hallo allemaal,

Wat is het stil hier? Hebben jullie al echo's gehad?
Ceecee - schreef op 23-03 om 07:01
Ik heb vandaag de termijnecho. Zo zenuwachtig ????
Ceecee - schreef op 23-03 om 07:02
Die vraagtekens moeten een gespannen smiley voorstellen
Joyce - schreef op 23-03 om 09:59
Spannend.. hoe laat?

Ik was ook zo zenuwachtig toen.. zat gewoon te trillen.. die vrouw gaat het? Haha ahh
Ceecee - schreef op 23-03 om 14:45
Zojuist thuis. Hele mooie echo. Is super goed gegroeid en was al lekker beweeglijk helemaal blij nu
Joyce - schreef op 23-03 om 17:46
Yeahhhhh super fijn.. hele opluchting he
Loes - schreef op 23-03 om 21:18
Wat fijn Ceecee!

Ik mag maandag eindelijk voor de eerste echo, ben dan 8 weken  denk ik dan toch haha. Heb er echt heel veel zin in, maar t is natuurlijk ook wel spannend!
Ceecee - schreef op 24-03 om 07:27
Spannend loes! Laat je maandag weten hoe het was?
Loes - schreef op 27-03 om 19:43
@Ceecee

Niet goed helaas... vruchtzakje kwam overeen met 8 weken zwanger, maar was leeg. Dus een miskraam, alleen heeft mijn lijf dat nog niet in de gaten. Nu dus hopen dat de miskraam snel op natuurlijke wijze op gang komt en anders voor een curettage of medicatie naar de gyn... Bah.
Joyce - schreef op 28-03 om 06:34
Ah nee loes dat meen je niet. Wat een mega vervelend nieuws. Hoe voel je je
Ceecee - schreef op 28-03 om 08:55
Nee bah! Wat een rotnieuws. Heel veel sterkte toegewenst.
haasje - schreef op 28-03 om 18:44
Veel sterkte Loes!!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste zwangerschap erg onzeker' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan