Begin zwangerschap - Zwangerschapsforum

Lisable - schreef op 14-03 om 07:10
Hallo dames,
Ik ben nieuw op dit forum. Ik zal me eventjes voorstellen. Ben lisa 20 jaar oud en door me pil heen zwanger geworden. Heb de laatste tijd best een heftige periode achter de rug.. me vader heeft zelfmoord gepleegd vanaf dat moment ( 2 maanden geleden ) ben ik best wel doorgeslagen in feesten, drugsgebruik etc. Vanaf het moment dat ik erachterkwam ( week geleden ) ben ik gelijk gestopt. Samen met me vriend besloten om er keihard voor te gaan en alles voor de kleine te doen. Een hele verandering wel een positieve verandering. Mijn grootste zorg is nu dus dat de dokter schat dat ik al 2 maanden zwanger ben.. ik heb volgende week een inwendige echo en maak me zoveel zorgen of alles wel goed is door me drank / drugs gebruik.. roken ben ik ook gelijk mee gestopt. Hebben jullie tips/ advies? Is het echt zo terecht dat ik me zoveel zorgen maak.

Liefs lisa
1 antwoord en 33779365x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-03 om 15:19
Als het niet goed kun je er nu toch niets meer aan veranderen.  Klinkt hard maar is de waarheid.  Enige wat je kunt doen is nu gezond leven, wat je nu ook probeert (heel knap) en afwachten. Je zorgen zijn terecht omdat in het begin de basis voor je kindje aangelegd wordt, maar de kans bestaat ook dat je kindje verder gewoon gezond is. Neem het jezelf niet kwalijk,  als je het eerder had geweten had je andere keuzes gemaakt. Gecondoleerd met je vader. Eet gezond en gevarieerd, slik zwangerschapsvitamine, kijk op de site van de voedingswijzer wat je wel en niet mag eten en gebruikt uiteraard geen alcohol, drugs of tabak. Maar dat was je al vanplan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Begin zwangerschap' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan