Snap er niks van - Zwangerschapsforum

Anoniemxx (Gast) - schreef op 18-03 om 13:04
Ik wist niet zo goed waar ik hem onder moest plaatsen.
Ik heb een hele strakke cyclus van 31 dagen. Ik zit nu op dag 34 maar ben nog steeds niet ongesteld. Wel zijn we op vakantie geweest en een jetlag gehad, kan er mee te maken hebben? Alle testen zijn negatief.. maar het rare is ik heb gisteren een ovulatie test gedaan gewoon uit nieuwschierigheid en die geeft positief aan.. ik kan toch niet nu mijn eisprong hebben ben 4,5 week geleden ongesteld geweest? Pff we willen het graag!!
1 antwoord en 33548219x bekeken
chantieeeee - schreef op 20-03 om 19:19
was de streep op je ovulatietest net zo dik/duidelijk als de teststreep zelf? Want een ovulatietest geeft altijd positief aan. Die werken heel anders dan een zwangerschapstest. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Snap er niks van ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan