bruine afscheiding/vijf weken zwanger - Zwangerschapsforum

Jo (Gast) - schreef op 14-06 om 18:42
Hallo allemaal, 
Aantal weken geleden enorm blij verrast; een positieve zwangerschapstest! Allemaal nog erg pril, en morgen zou ik vijf weken zijn, gerekend vanaf eerste dag laatste menstruatie. 
Zojuist kom ik thuis van werk en zie ik geel/licht bruinige afscheiding bij afvegen. Erg schrikken.   Het loopt er niet uit, maar het zit wel in mijn vagina. M'n afscheiding blijft bruin.               Ook voel ik m'n buik, maar weet niet of het krampen zijn.     
Ik ben bang dat het mis is.  Herkent iemand dit? 
Bedankt voor het lezen  
10 antwoorden en 32489271x bekeken
Jo (Gast) - schreef op 14-06 om 19:11
Niemand? 
????
Miss*Dees* - schreef op 14-06 om 19:47
Helaas heb ik ooit zoiets ervaren. Bij mij liep het uit op een miskraam. Al vanaf het begin bruine afscheiding. Maar ik weet dat Knuffel op het forum bij elke zwangerschap bloedverlies heeft gehad en nu gezond zwanger is van kanjer nummer 3.
Geloof dat je kans dat het goed zit50% is bij bloedverlies.
Anders de verloskundige bellen? Ik heb met 5 weken een echo gehad. Kunnen ze weinig zien maar wel iets.
Anoniem (Gast) - schreef op 14-06 om 22:05
Dank voor je reactie. Ik zit alleen maar allerlei dingen te lezen en kom zoveel tegen. Inmiddels is de bruine afscheiding gestopt. Ik heb geen rood of helderrood bloed. 
 Ik vraag mij inderdaad af of het raadzaam is een verloskundige te bellen.  Het is onze eerste zwangerschap, en weten niet zo goed hoe te handelen en of je zomaar een praktijk kunt opbellen hierover.   Ik heb sterk de neiging om morgen een test te doen, maar dit schijnt ook niet veel te zeggen omdat het hcg sowieso in je lichaam zit..         Omdat het morgen vijf weken is, hebben we ook nog niemand vertelt dat we zwanger zijn, dus kunnen er ook met niemand over praten. Fijn dat ik hier iniedergeval even m'n verhaal kan doen..
Miss*Dees* - schreef op 14-06 om 22:54
Herken je verhaal. Wij hebben het ook niemand verteld en nu na de miskraam ook niet.
Je kan de verloskundige gewoon bellen. Geen probleem. Je kan je zorgen en bruin verlies melden en vragen of ze kunnen kijken of alles goed zit en kan je meteen intake inplainplannen.
Zwanger zijn is zo spannend. Mijn 1e keer was zo spannend dat ik nu zeg die het niet weer. Maar ja na de miskraam willen we toch graag ee  kleintje verwelkomen. Dus iedere maand duimen.
Anoniem (Gast) - schreef op 15-06 om 13:36

Ik zal duimen voor jullie! 
Het is helaas toch een miskraam geworden. Ik verlies roze/rood bloed en heb enorme buikkrampen 
Miss*Dees* - schreef op 15-06 om 17:42
Ah lieverd. Heel veel sterkte en denk goed om jezelf proberen te praten mensen. Ik heb dat zelf niet gedaan en het voelt nu als een steen om  me nek. Neem ook fysiek je rust!
Kimberley - schreef op 21-06 om 09:39
Sterkte hoor.  Heb het zelfde gehad.  Maandag klopte  het hartje niet meer. Ik begon ook met licht bloed verlies.
Jo (Gast) - schreef op 22-06 om 15:38
Hoe gaat het nu met je Kimberly? Hoe ver was je? Ik denk aan je. 
Hier lijkt het hcg uit m'n lichaam te zijn, uitgaande van een zwangerschapstest.  Toch wel raar gevoel hoor.  Ik kijk nog vaak naar de foto van m'n clearblue test waar niet zo lang geleden 'zwanger' op stond. 
Kimberley - schreef op 22-06 om 23:12
Het gaat redelijk.  Smorgens voel ik me echt depressief, en de rest van de dag kom ik aardig door. Probeer wel vooruit te kijken. Ik was 6 weken + 5 dagen.
En hoe is het met jou?
Jo (Gast) - schreef op 24-06 om 00:19
Hetzelfde als jij, Kimberly. Elke ochtend word ik wakker en dan voel ik een leegte.  Ookal zo kort zwanger, het plaatje voelde zegmaar compleet. Ik was zo gelukkig. Nu is dat speciale gevoel weg. 
Wij kijken ook vooruit, dat zeg je goed! Probeer ook niet teveel negatieve verhalen te lezen of mij dingen in m'n hoofd te halen maar toch. En ergens blij dat we het niemand verteld hebben toen we net zwanger waren.  Want ik schaam mij een beetje merk ik. 
Welterusten

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bruine afscheiding/vijf weken zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan