11,5 week na keizersnede zwanger - Zwangerschapsforum

L. (Gast) - schreef op 11-07 om 18:28
Ik ben zelf bevallen met een keizersnede en moest een half jaar tot een jaar wachten met opnieuw zwanger worden. 
Mijn beste vriendin was echter net als jij 3 maanden na haar keizersnede ongepland zwanger. Zij twijfelde ook over abortus, maar kon het niet over haar hart verkrijgen. Ze werd de laatste maanden van haar zwangerschap extra in de gaten gehouden door de gynaecoloog en mocht onder geen geding vaginaal bevallen, dat had echt teveel risico's. Zelfs al zou het eerder op gang komen en thuis snel gaan, dan moest ze met spoed naar het ziekenhuis. 
Zo'n vaart is het gelukkig niet gelopen, vorige week is ze met een geplande keizersnede van een gezonde zoon bevallen (een paar dagen voordat haar dochter 1 werd, dus 2 kinderen binnen een jaar) en herstelt nu voorspoedig. 
Succes met je keuze!
2 antwoorden en 32339773x bekeken
L. (Gast) - schreef op 11-07 om 18:30
Voor haar was het overigens haar 3e keizersnede. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '11,5 week na keizersnede zwanger ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan