5 weken zwanger maar mijn zus doet vreselijk koel. - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 18-12 om 01:25
Afgelopen zaterdag heb ik een test gedaan en de uitslag was positief! Mijn man en ik waren ontzettend blij met de uitslag en voor mezelf moest ik het gewoon mijn zus vertellen. Mijn zus en ik hebben een ontzettende goede band en we spreken elkaar dagelijks en zien elkaar zeker 4 keer in de week. Helaas toen ik het vertelde reageerde ze nogal koel en ik schoof het op shock, even wennen en daarna komt het allemaal goed. 

Vandaag sprak ik haar weer en nu maak ik me toch wat ongerust. Ze vertelde me dat ze blij is voor me maar dat ze niet blij is dat ik nu al zwanger ben. Volgens haar ben ik veel te jong (ik ben net 25 geworden) en dat de goede band die mijn zus en ik hebben weg zal gaan zodra de baby ter wereld is gekomen. We hebben altijd nogal grote plannen gehad. We willen samen graag naar new york en dat gaat niet meer door, volgens haar. Ik vind dat we het moeten uitstellen omdat ik dan bijna uitgerekend ben maar het zit nog steeds in mijn planning! 

Ik hoop dat iemand me advies kan geven want ik zit hier behoorlijk mee. Alvast bedankt!
2 antwoorden en 41210069x bekeken
* - schreef op 18-12 om 07:04
@anoniem,

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat is de leeftijd van je zus? Ik vind je helemaal niet oud, kan t zijn dat je zus jaloers is opdat jij al zwanger bent..
Ik hoop dat jij in elk geval gaat genieten van je zwangerschap, ik hoop dat je zus bijdraait.. 
Vraag haar anders wat precies haar beeld is als jij en je man een baby hebben. 
De band hoeft niet anders te worden maar doordat er straks een kleintje is verandert er toch wel wat..

Sterkte met alles en veel plezier met je zwangerschap
Maya 309 (Gast) - schreef op 18-12 om 07:48
Hoi.  Wat jammer dat je zus zo reageerde! Bij mij was dit eigenlijk ook zo. Mijn zus was in eerste instantie ook helemaal niet blij maar ik ken haar zo goed dat ik dit vooraf wel verwacht had.  Ik ben tweeling en heb ook een hele sterke band met mijn zus dus bij haar speelde zowat hetzelfde als bij jou zus qua afstand e.d. Ze was echter binnen de week helemaal bijgedraaid en al babyspullen aan het zoeken.  Misschien moet je zus ook even wennen aan het idee.  Ik zou haar zoveel mogelijk bij alles proberen te betrekken.  Dat helpt ook denk ik. Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger maar mijn zus doet vreselijk koel. ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan