Innesteling of menstruatie ? - Zwangerschapsforum

laura - schreef op 26-03 om 19:23
Ik heb een vraagje ik ben 5 weken en 4 dagen zwanger sinds dinsdag ochtend had ik een beetje bruine afscheiding later op de avond ik kreeg ik gewoon rood bloed de volgende dag had ik het ene moment bruine afscheiding het andere moment rood en soms niks vandaag heb ik dat ook. Nu ben ik een beetje bang ik hoop dat dit een innesteling is geweest ik vraag me af hoelang dit duurt als dit zo is en ik vraag me af wat anderen vrouwen hebben. Positief testen dat heb ik nog niet gehad ik heb de verloskundige gebeld en die heeft gezegd dat ik volgende week pas kan testen. 

Ik hoop echt dat er niets mis is gegaan ! Ik heb wel symptomen misselijk toen ik nog geen bloedingen had wit vloed en veel puistjes.
2 antwoorden en 40450315x bekeken
laura - schreef op 26-03 om 21:54
Ik

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie ? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan