menstruatie gevoel - Zwangerschapsforum

lis (Gast) - schreef op 25-04 om 19:09
Hallo, 
Ik ben pas te weten gekomen dat ik zwanger ben. Gisteren en vandaag een test gedaan.  Het is nu weekend maar maandag bel ik mijn dokter voor afspraak om bloed te trekken. 
Ik heb het zelf ff uitgerekend en ik zou 6w en 4dagen ver moeten zijn. Maar ik heb steeds het gevoel in mijn been dat ik mijn maandstonden moet krijgen en kleine steken in mijn zij.  Is dit iets normaal?  Het is mijn eerste zwangerschap

Vele groetjes lis
6 antwoorden en 40199952x bekeken
silly - schreef op 25-04 om 22:19
Gefeliciteerd met je zwangerschap!!is heel normaal hoor vooral in het begin.
Aan het einde van de zwangerschap voel je het weer en dan zijn het voorween.
Niks om je ongerust over te maken!
hoop (Gast) - schreef op 25-04 om 22:31
Dag dames.

Ik heb een vraagje ik moest normaal 23 april ongi worden maar we zijn bijna 3 dagen verder en nog steeds niets ik heb af en toe buikpijn vlagen waaraan ik dan denk mmm mss toch maar dat gaat dan nadien weer over.ik heb ook nog steeds gespanne borsten.normaal stopt dat de 2 dag ongi maar nu nog steeds  en heb compleet geen energie en veel vlugger kou dan anders.en heb ook geen tipische zwangerschapkwaaltjes.dus ik stel mij de vraag ben ik zwanger of niet.
Ik heb wel 14 dagen geleden 2 dagen in het ziekenhuis gelegen omdat ik een zware ontstekibh van maag en darmen mss is mijn lichaam kompleet het noorden kwijt of mss ben ik zwanger.wat moet ik nu doen nog een paar dagen afwaxhten ????
silly - schreef op 25-04 om 22:38
Doe anders een test,dsn weet je het zeker.
hoop (Gast) - schreef op 26-04 om 12:40
Ja we gaan toch iets moeten doen want nu loop ik mss zwanger rond zonder ik van iets weet.en nog iets ik eet en drink mss dingen dat beter niet goed zijn dus mss toch verder stappen ondernemen.
Kim1989 (Gast) - schreef op 27-04 om 07:42
Kan zeker zijn! Ik heb vorig jaar een paar weken rondgelopen met het idee dat ik ongesteld ging worden aangezien het zo aanvoelde. Ik nam de minipil dus ben normaal gezien nooit ongesteld. Het gebeurd al eens dat er toch een ongesteldheidsperiode doorkomt dus ik dacht dat er zo iets op weg was. Tot ik 's ochtends misselijk begon te worden en m'n borsten ah groeien waren... Test gedaan en ik bleek 9 weken zwanger te zijn...
lis - schreef op 27-04 om 08:26
Oo bedankt heb het heel af en toe ng maar enkele sec.  en dan is het gedaan.  Vandaag naar de dokter om bloed te trekken om 100% zeker te zijn (onder tussen dit weekend ng 2x getest omdat ik het ng steeds niet geloof) 
Hoop, ik had et zelf niet echt door dat ik overtijd was tot ik enkele dagen geleden het gevoel kreeg en toch niet kwam en inorm misselijk werd.  Toen viel het mij in dat ik eind vorige maand maandverbanden was gaan hallen dat ik ze bijna moest krijgen en geen meer in huis had.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'menstruatie gevoel' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan