Geen embryo zichtbaar, wie had dit ook? - Zwangerschapsforum

Maureen (Gast) - schreef op 05-08 om 13:44
Hai,

Ongepland maar hartstikke gewenst zwanger. Maar door dat ongeplande wist ik 1. niet wanneer ik voor het laatst ongesteld was (ik heb 5 jaar een spiraal gehad dus moest überhaupt weer wennen dat ik ongesteld werd) en 2. ik heb er in mijn levensstijl geen rekening mee gehouden en dus wel een drankje gedronken hier en daar. 

Door dat laatste maakte ik me wat zorgen, en heb daarom op eigen initiatief een echo gedaan. Voor de echo met de verloskundige nagedacht over wanneer ik ongeveer voor het laatst ongesteld ben geweest en toen kwamen we erop uit dat dit m'n 7de week zou moeten zijn. 

Eenmaal aangekomen bij de echo bleek dit 4(en nog iets) weken te zijn (kan ook heel goed kloppen). De zwangerschap was te zien, maar geen embryo. Normaal was dit wel zo zei ze en ze begon al over miskramen, buiten baarmoederlijke zwangerschap etc. etc. Alleen maar goed dat ze eerlijk en volledig is maar  zoals je begrijpt doet dit niet veel goeds voor mij gemoedsrust. 

Mijn eigen verloskundige was gelukkig een stuk relaxter, maar ik ben ook benieuwd naar jullie ervaringen. Misschien vraag ik naar wat ik wil horen maar ik moet nog 1,5 week tot de volgende echo en ik kan alle hoop gebruiken. 

Thanks!
10 antwoorden en 39416086x bekeken
Els - schreef op 05-08 om 13:53
naar mijn weten zie je pas een kloppend hartje vanaf 5/6 weken, dus als je pas 4 weken bent dan kan ik me indenken dat er nog niks te zien was?

Ikzelf ben ook gestopt met de pil.. met de gedachte dat het nog wel een half jaar tot een jaar kon duren.. dus heb ook gewoon borreltjes (en flink ook) gedronken... vanaf dat ik het wist niet meer gedaan natuurlijk....
Maureen (Gast) - schreef op 05-08 om 13:55
Nee hartje verwachtte we ook niet, maar wel iets van een stipje ofzo. Dat zag ze ook niet.

Ja ik ben ook direct gestopt! Kost me 0 moeite en houdt me ook totaal niet meer bezig, alleen nog maar gezond eten hier
Els - schreef op 05-08 om 14:05
ja daar kan ik helaas niet over meepraten, heb zelf eerste echo pas gehad bij 8 weken.. ken wel iemand die gestopt was met de pil maar om de week ongesteld werd en toen niet meer, dus die is ook naar vk gegaan en toen konden ze ook niks zien, was ze ook minder ver dan ze dacht ook pas 4 weken.. uiteindelijk was het helaas geen plakker..

Knap van je  ik zou wat gezonder moeten eten haha.. maar snoep (drop) en lekker eten smaakt me beter..

Is nog wel een lange 1,5 week denk ik he als je graag zwanger wilt zijn... ik hoop het voor je
suusje - schreef op 05-08 om 14:15
Ik heb een echo gehad met 5w6d en toen was er een super klein vruchtje te zien van 23mm... Dus ga ervan uit dat je bij 4weken nog veels te pril is om iets te zien.

Maargoed, een miskraam is op zoveel weken ook nog een grote mogelijkheid he (niet om je te ontmoedigen, maar realistisch).

Wanneer moet je weer naar de VK?
Anoniem (Gast) - schreef op 05-08 om 14:15
Dankjewel  Is inderdaad echt bizar lang haha. 

Thanks in ieder geval!
Maureen (Gast) - schreef op 05-08 om 14:40
Ik ga volgende week vrijdag weer... 

Verloskundige zei ook dat het wat dat betreft een nadeel is dat je tegenwoordig zo snel kan weten dat je zwanger bent. Normaal wist je het nu nog niet en had je al deze stress e.d. ook niet.

Ja miskraam is een kans, maar probeer me te focussen op het positieve! Valt niet mee alleen haha
hartje - schreef op 03-09 om 15:42
Maureen Hoe was het bij de verloskundige?
Madelene - schreef op 03-09 om 15:51
Hier ook geen ervaring mee 
Ik kreeg pas mijn eerste afspraak bij 7 weken.
ik begrijp je ongerustheid en hoop dat je snel duidelijkheid zult krijgen
Tamara - schreef op 06-09 om 18:38
Maureen Ik was ook pas 4 weken dak erachter kwam en toen was er ook nog niks te zien de week erna een klein stipjes en 2 weken daarna een hartje en de week erna een vorm van een garnaal zo klein en een week daarna al echt een baby.... het veranderd zo snel het groeit zo snel ik ben nu bijna 10 weken zwanger en nu zie je al echt een mini baby met hoofd, armen en handen en benen en voeten en het bewegen van de kleine en over 2 en halve week mag ik terug naar de gynaecoloog en de dag erna naar de echoscopist...
Anoniem (Gast) - schreef op 06-09 om 18:52
Vriendin van me heeft dit ookgehad. Enkel zwangersvhapsring was zichtbaar. Na drie weken terug gegaan en ze was hartstikke zwanger hoor!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen embryo zichtbaar, wie had dit ook?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan