Hoofdpijn door Biover Compleet Mama - Zwangerschapsforum

vlannetje - schreef op 04-03 om 08:03
Hoi, ik ben uitgerekend voor 3 augustus '17.  Ik neem mijn vitamines niet meer omdat ik ondervonden heb dat ik er verschrikkelijke hoofdpijn van krijg.  Het is van het merk Biover.  Zijn er nog mama's in spé die er problemen mee ondervinden?  Moet ik de vitamines nog innemen feitelijk?
Ik eet op zich gevarieerd en gezond.  En ben toch al bijna 19 weken zwanger.
Mijn hoofdpijn verdwijnt stelselmatig als ik de vitamines na 2 dagen niet meer neem.
2 antwoorden en 33870645x bekeken
Anastasya (Gast) - schreef op 15-04 om 19:54
Ik ben zelf voor 11 augustus uitgerekend en neem sinds enkele dagen dezelfde vitamines in! Ik krijg daar geen hoofdpijn van, maar wel een zwaar gevoel in mijn maag en overdreven veelvuldige boeren met een vieze vissmaak. Daarvoor nam ik andere pillen van bij een apotheker in en had die bijverschijnselen niet, dus ik zou gewoon op een ander product overschakelen, wat ik vanaf morgen ook effectief ga doen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoofdpijn door Biover Compleet Mama' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan