19 weken zwanger en nog geen beweging - Zwangerschapsforum

anoniem (Gast) - schreef op 23-08 om 22:36
Ik ben momenteel 19w zwanger en heb tot nu toe m'n dochtertje nog geen een keer gevoeld. Placenta lag op de 16w echo achterin. Ik lees overal mensen die al op 18weken hun beebje voelen en ik maak me nu toch een beetje ongerust. Zijn er nog mensen die op die periode nog niks hebben gevoeld?
4 antwoorden en 42285011x bekeken
Nikki - schreef op 27-08 om 23:53
ik ben 19 weken en ook nog niks gevoeld. Maar maak me niet zo druk denk dat het binnen kort gaat gebeuren.
kruimel - schreef op 23-08 om 22:54
Hoi!

Ik voelde ons meisje met 20/21 weken voor het eerst en nu met 22 weken heel zachtjes en ook lang niet elke dag.
Ik had dezelfde zorgen als jij en heb het er met de vk over gehad en zij vertelde dat ik me totaal geen zorgen hoefde te maken en dat het zeker voor een eerste kindje heel normaal is.
Probeer je niet gek te laten maken door verhalen van anderen, (dat doe je automatisch haha maar toch probeer het niet te doen!) elk kindje en elke zwangerschap is anders.

Xkruimel
Dame - schreef op 24-08 om 00:31
Ik voelde met 17 weken voor het eerst een keertje wat, dat was puur toeval denk ik want daarna pas rond de 22 weken dat ik hem kon voelen en pas vanaf week 24 of 25 voelde ik hem goed. De verloskundige zei dat het kwam omdat me placenta aan de voorkant ligt en dat is dan een soort stootkussen dus voel je de bewegingen niet zo goed.
Edith - schreef op 28-08 om 11:32
Het is niet raar om met 19 weken nog niets te voelen. Bij mijn eerste zwangerschap voelde ik een dag voor de 20-weken-echo voor het eerst iets. Als je je ongerust maakt, kun je even vragen aan de verloskundige of ze het hartje wil laten horen. En de 20-weken-echo is bij jullie ook al zo (als je die laat doen, tenminste).

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '19 weken zwanger en nog geen beweging' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan