Laatste weken erg pittig - Zwangerschapsforum

Indy (Gast) - schreef op 02-09 om 12:13
Goedemorgen,

Heel even mijn hart luchten hoor.Momenteel 38 weken zwanger en een zwangerschap gehad met veel klachten en onzekerheid.Nog een pittige bevalling vd boeg met de nodige risico's ivm medische problemen.
Maar de laatste weken vallen enorm zwaar, de bloeddruk is nu al een tijdje te hoog en ik kamp met een blaasontsteking.Maar wat ik vooral vreselijk vind is dat ik zo'n kort lontje heb.Mijn man en onze dieren moeten het enorm ontgelden, enorm snel boos, opvliegend en huilen.Als ik dan boos ben geweest heb ik altijd spijt en ook daar voel ik me dan weer rot om.(normaal gesproken ben ik echt de rust zelve)Van de vk moet ik absolute rust houden maar dit vind ik lastig.Mijn man vind het ook zwaar, dat kan ik merken aan hem en zo nu en dan is het vlam in de pan.
Er zit bij mij ook enorme angst vd bevalling en of alles wel goed is met de baby.( dit is bekend bij familie en vk)
Wie herkent dit en hoe ga je hiermee om?
2 antwoorden en 35625794x bekeken
Welpje - schreef op 02-09 om 13:06
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Fijn dat je al zoveel weken achter de rug hebt en je je kindje bijna mag gaan knuffelen.
Dat je prikkelbaar raakt in het laatste stukje van je zwangerschap is niet vreemd. Zeker niet in jouw geval. De meeste vrouwen zien op tegen de bevalling maar bij jou lijkt het dus nog wat meer risico met zich mee te nemen. Wat spannend!

Zijn er dingen die je nu nog graag doet? Lekker in bad gaan, je hart luchten bij een vriendin tijdens een goede bak thee bij de Starbucks? Hoop dat je kleine genietmomenten kunt vinden waaraan je je kunt optrekken zodat niet alleen jij maar ook de mensen om je heen kunnen uitkijken naar het wonder wat vast niet meer lang op zich zal laten wachten.

Heel veel succes, sterkte en hopelijk straks genieten van het nieuwe leven in je armen! x
Welpje - schreef op 09-09 om 11:53
Hoe gaat het nu met je?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Laatste weken erg pittig' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan