Evolutie striemen - Zwangerschapsforum

Val3rie - schreef op 26-09 om 10:47
Na lang niets op m'n buik gezien te hebben, kwamen ze er 2 weken geleden ondanks het vele insmeren toch: striemen aan de onderkant van m'n buik en een kleintje rond mijn nave l. Ik ben nu 32 weken.
Het valt wel allemaal nog mee, niet zo groot. 
Maar nu is mijn vraag (aan de ervaren mama's) hoe evolueerde jullie striemen indien jullie er hadden? 
Ik ben bang dat, omdat m'n buik nog zoveel moet groeien ze supergroot zullen worden... groeien/scheuren ze sowieso mee? Of is er een kans dat ze 'bescheiden' blijven? 
5 antwoorden en 35394069x bekeken
Nannie ❤ - schreef op 26-09 om 10:59
Hoi,

De laatste twee mnd groeit je buik het hardste en je kunt er eigenlijk weinig tegen doen. Maar zou voor je huid zelf wel blijven meren (natuurlijke olie) om de huid soepel te houden. Het trekt na je zwangerschap wel wat weg hoor, maar je blijft het altijd wel beetje zien. Zie het het positief, het zijn je verdiende tijgerstrepen! Ik zit er totaal niet mee namelijk. Het zit merendeel aan de zijkant van mijn buik, maar sommigen hebben het natuurlijk extreem en dan is het wel even anders. Maar niet te veel mee zitten hoor, je lost er niets mee op!
Val3rie - schreef op 26-09 om 11:05
Thx voor je antwoord ! Ja smeren doe ik nu ondanks dat ze er al zijn des te meer, gaat de jeuk ook wat tegen. Hoe ze nu zijn heb ik er op zich ook geen probleem mee. Hoop enkel dat m'n buik niet plots helemaal overdreven vol staat, dat zou ik wel jammer vinden. Maar zoals je zegt, ik probeer er niet te veel mee te zitten want er is toch niets aan te doen he. Enkel hopen haha.
Nannie ❤ - schreef op 26-09 om 11:22
Ik wens je nog fijne laatste loodjes toe!
madelene - schreef op 26-09 om 16:26
Hoeft niet perse hoor striemen krijgen tijdens of na je zwangerschap 
Ik ben in maar bevallen van ons derde dochtertje 
En ik heb geen striemen selulites ook geen hang vet 
Niets van dat . Dus maak je maar geen zorgen is niet altijd zo standaard dat elke vrouw dat heeft .
Geniet van je zwangerschap
En veel geluk straks met hr kindje.
Sisi - schreef op 30-09 om 14:26
Het klopt dat niet alle vrouwen het standaard krijgen, heeft te maken met je huidstructuur. Ik ben momenteel zwanger van mijn 2e kindje en ik zat al helemaal onder van mijn eerste kind(desondanks het vele smeren) en nu heb ik er nog een paar bij haha ik heb er zelf niet zo veel problemen mee en zie het inderdaad zo "I've earned my stripes"

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Evolutie striemen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan