Evolutie striemen - Zwangerschapsforum

Val3rie - schreef op 26-09 om 10:47
Na lang niets op m'n buik gezien te hebben, kwamen ze er 2 weken geleden ondanks het vele insmeren toch: striemen aan de onderkant van m'n buik en een kleintje rond mijn nave l. Ik ben nu 32 weken.
Het valt wel allemaal nog mee, niet zo groot. 
Maar nu is mijn vraag (aan de ervaren mama's) hoe evolueerde jullie striemen indien jullie er hadden? 
Ik ben bang dat, omdat m'n buik nog zoveel moet groeien ze supergroot zullen worden... groeien/scheuren ze sowieso mee? Of is er een kans dat ze 'bescheiden' blijven? 
1 antwoord en 35401792x bekeken
MamaN - schreef op 26-09 om 11:11
Hm ik smeerde ook.. en kreeg ze alsnog. Je kunt er helaas niks aan doen. De verloskundige vertelde mij toen dat je huid onderhuids scheurt dus dat bovenhuids smeren eigenlijk niet zoveel zin hebt. En dat je meer kans op striemen hebt als je nog jong bent omdat je huid nog strak is.

Uiteindelijk na je bevalling en een beetje zonnen verdwijnen ze wel wat meer. Weg zullen ze nooit helemaal gaan helaas. Maja je krijgt er iets prachtigs voor terug.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Evolutie striemen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan