Wat te doen - Zwangerschapsforum

Chantal (Gast) - schreef op 05-01 om 17:52
Hoi meiden 
Ik ben nu bijna 32 weken zwanger. Nu zit ik er alleen heel erg mee dat me schoonmoeder super veel rookt en ik daar straks me kind naartoe moet gaan brengen zit mij dus erg tegen, weet niet goed hoe ik hiermee om moet gaan ben al me eerste zoontje verloren en doe dus nu zo me best om alles te voorkomen. Heeft iemand hier ervaring mee of tips??
3 antwoorden en 34393908x bekeken
JojoB - schreef op 05-01 om 18:52
Het is jouw kind. Dus er wordt niet gerookt waar je kind bij Is.  Dat Is super slecht voor je kindje. Kan zij zich daar niet in aanpassenkan je kindje daar dus niet heen. 
Ik zou daar echt geen concessies in doen.
Anoniem (Gast) - schreef op 05-01 om 19:23
Ze zegt ik rook wel onder de afzuigkap ja alsof dat helpt. Er valt niet normaal over te praten met haar en me vriend en ik krijgen hier dan ruzie over wat ik niet wil. Dat gaat nu ook zo ze rookt de hele dag in het huis en als ik kom gaatzze onder de afzuigkap maar helpt dan echt niet hoor.
Anoniem (Gast) - schreef op 06-01 om 07:36
Lastig, het is haar huis. Maar het is ook jouw kind. Als je niet wil dat die in de rook zit dan zul je je poot stijf moeten houden en aangeven dat je dat echt niet wil. Gezien de risico's van meeroken geef ik je helemaal gelijk. En je gevoel van voorzichtigheid kan ik me ook helemaal bij inkomen, ik ben mijn eerste kind ook verloren en ben ook erg zuinig op mijn 2de wondertje. Voor oppas zou ik dan ook wat anders verzinnen, mijn schoonmoeder rookt ook en wil ook oppassen maar zij is voor de komst van onze uk al begonnen met minderen omdat stoppen haar nog niet lukt en zij rookt niet meer binnen in haar huis. Ze rookt nu buiten en wil ook niet meer dat er binnen gerookt wordt. Daar kan ik wel mee leven. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat te doen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan