38 weken, wanneer bevielen jullie van de tweede? - Zwangerschapsforum

Maartje (Gast) - schreef op 20-04 om 19:46
Hallo zwangeren of bijna zwangeren. Inmiddels ben ik 38 weken zwanger en  vandaag weer bij de verloskundige geweest. Het kleintje is nog niet ingedaald en heb eigenlijk weinig kwaaltjes behalve dat ik mijzelf dik en zwaar voel. 
Ik ben benieuwd hoe de bevalling van jullie tweede kindje opgang kwam. Van de eerste ben ik ingeleid in verband met een hoge bloeddruk. Voor nu verloopt dit goed en is de kans groot dat ik gewoon kan bevallen. We hebben er veel zin in en hebben alles eigenlijk klaar voor de komst van het kleintje.
De verloskundige vertelde mij dat het niets uit maakt of het kindje is ingedaald of niet. Ook het feit dat ik weinig harde buiken heb zegt niets over wanneer het zich aandient.  De afgelopen twee dagen merk ik wel dat mijn darmen erg overstuur zijn en dat het kleintje wat onrustiger is dan anders. 
Ik ben  benieuwd naar jullie ervaringen. Alvast bedankt voor jullie reactie. 
2 antwoorden en 33279886x bekeken
Roos (Gast) - schreef op 16-05 om 20:25
Hoi, 
Inmiddels bevallen?
Ik ben bij de eerste ook ingeleid ivm complicatie. De 2e kwam met ruim 41 weken. Uiteindelijk weer met weeënopwekkers. Heb dus nog niet meegemaakt dat de vliezen spontaan braken oid.
Nu zwanger vd 3e en hoop dit keer niet ingeleid te hoeven worden. Afwachten maar..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '38 weken, wanneer bevielen jullie van de tweede? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan