inleiden met ballon - Zwangerschapsforum

jessy - schreef op 28-04 om 16:55
Ha iedereen,
Ik ben erg benieuwd of er mensen zijn die ervaring hebben door middel van een ballon. Ze gaan mij inleiden met 37wk met een ballon. Tot nu toe is mijn baarmoeder mond nog niet rijp en is de kans klein dat dat over een ruim een week wel zo zal zijn. 
Ik ben benieuwd hoelang het bij jullie heeft geduurd, etc. 

Gr. Jessy
5 antwoorden en 33181861x bekeken
Amy - schreef op 28-04 om 19:53
De eerste keer kreeg ik s ochtends rond twaalven meende ik een ballon en volgende ochtend werd om 7.00 beoordeeld of ik genoeg ontsluiting had om in te leiden dat was het geval. Toen is om 9 uur alles begonnen. Breken van vliezen en infuus met weeenopwekkers gestart.
Om 18.38 uur die dag is mijn zoon
geboren.
De 2e keer met kreeg ik om 15.00 een ballon en wederom dag erna beoordeeld. Toen werd rond 8.45 uur vliezen gebroken en is om 13.19 die dag mijn dochter.
Beide keren was er geen ontsluiting om mee te beginnen. Eerste keer bevallen op 39.4 weken en 2e keer op 40 weken.
Amy - schreef op 29-04 om 07:18
Ging inderdaad redelijk voorspoedig beide keren.
Je kunt er gewoon niets over zeggen hoe je lichaam gaat reageren. Ik ken ook verhalen van mensen die meerdere ballonnen nodig hadden. Maar zo'n ballon voelt alleen vreemd doet geen pijn ofzo.
Soms mag je zelfs tussen plaatsen ballon en inleiden gewoon naar huis. (Ik niet wegens niet ingedaalde kinderen en risico dat wanneer vliezen spontaan zouden breken door ballon dat navelstreng er tussen zou komen) maar ook als je in ziekenhuis moet blijven is helemaal niet. Kraamafdeling is best een leuke plek om te liggen. En ze zijn hier iig erg lief.
Anoniem (Gast) - schreef op 30-04 om 08:55
Ik ben ook ingeleid middels een ballon. Moest me vrijdagavond melden. Toen hebben ze de ballon ingebracht. Nachtje blijven slapen in het ziekenhuis. Vrijdagavond tegen 22.00 kwam de ballon er al uit. Toen 's morgens de vliezen breken, aan de weeën opwekkers. En toen is 's middags om 14.39 onze zoon geboren. Wel via een spoedkeizersnede, dus dat was wat mínder.
jessy - schreef op 01-05 om 07:32
O dat ging ook redelijk snel dam! Als ik google lees ik vooral verhalen dat het dagen kan duren. (Ik weet niet googlen)  (Rot van de keizersnede trouwens!!  )
Hoelang was je zwanger toen je ingeleid werd?
Grtjs

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'inleiden met ballon' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan