Gisteravond vruchtwater verloren, nu niet meer... - Zwangerschapsforum

Cindy - schreef op 27-06 om 20:42
Hoi,

Gisteravond rond 23 uur moest ik plassen voor de zoveelste keer. Ik dacht ik 'druk' nog even goed na misschien hoef ik dan een poosje niet meer. Dit deed ik een paar keer en elke keer kwam er dan een golfje. Tot ik ineens zoiets had van is dit wel urine. Dus ik heb wat opgevangen in een bekertje. Het was heldere vloeistof met vlokjes en rook ook niet naar urine. Ik heb toen de verloskundige gebeld en die dacht gelijk aan vruchtwater en kwam langs.
Zij vond het er uit zien als vruchtwater, ruiken naar vruchtwater en ze heeft getest met een soort wattenstaafje dat zwart zou worden als het inderdaad vruchtwater was. En die testte dus ook positief op vruchtwater.
Omdat ik vanmorgen nog geen weeën had heeft ze me naar het ziekenhuis gestuurd voor onderzoek. Eerst ctg en daarna echo, kweekje en weer zo'n test of er vruchtwater was. Ik moest op mijn hand blazen en dan kon ze een monstertje nemen en dat testen. En die test was negatief en ik werd zonder pardon weer naar huis gestuurd.
Wij vonden het een raar verhaal dus verloskundige weer gebeld en ze wil me vrijdag weer zien voor controle.
Iets later belde ze me weer terug, ze had met haar collega overlegd omdat zij het ook een vreemd verhaal vond en echt overtuigd is dat er gisterenavond vruchtwater was.
Nu wordt ik morgenvroeg weer gebeld want ze willen me toch goed in de gaten houden de komende dagen. Ondertussen moet ik proberen om nog wat op te vangen maar dat lukt niet meer. Na het plassen veeg ik me goed droog, blaas dan goed op mijn hand en het wordt dan wel weer vochtig, maar niet genoeg om iets op te vangen.
Heeft iemand hier ervaring mee? De verloskundige gaf al aan dat het een klein scheurtje kan zijn wat nu wordt dichtgedrukt door bijvoorbeeld het koppie van de kleine.
Ik voel me nu erg onzeker ben erg teleurgesteld omdat ik morgen zou worden ingeleid ivm infectiegevaar door gebroken vliezen. Ik ben 39 weken nu en was dus blij dat de bevalling in aantocht was en wordt dan weer zonder pardon op het wachtbankje gezet ????
1 antwoord en 32492852x bekeken
sneeuwvlokje - schreef op 29-06 om 14:32
Ik heb niet echt advies, maar ben wel benieuwd hoe het ondertussen met je gaat, Cindy? 
Inderdaad vreemd dat ze je zomaar weer naar huis sturen als het bij de vk-controle toch echt om vruchtwater bleek te gaan. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gisteravond vruchtwater verloren, nu niet meer...' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan