constant harde buiken - Zwangerschapsforum

rowan (Gast) - schreef op 04-10 om 15:28
Hoi heel herkenbaar ik heb het Nu ook de geld dag Door en ben pas volgens Zeggen 30 weken.
Ik vraagt mij dus ook afspraak of dat normaanl is.
13 antwoorden en 45771433x bekeken
kimjoy - schreef op 04-10 om 17:24
Hi meiden, hier ook nog een dame die zich kan aansluiten bij dit clubje alleen tegen mij is in het ziekenhuis gezegd dat als je meer dan 5 harde buiken per uur hebt het echt een signaal isl dat je het rustiger aan moet doen!
Ik kan/mag niet meer werken sinds vandaag!

Liefs
marije (Gast) - schreef op 19-04 om 17:07
Dag dames. Ik weet dat dit een oud bericht is.. masr ben heel benieuwd hoe dit is afgelopen.  Ik lig al 4 week plat. Ctg gehad echo alles was goed. Mijn buik is constant keihard alsof hij ontploft. Ik kan niet meer lopen. Heb een rolstoel nu om naar buiten te kunnen. Volgens de gynaecoloog pech met de zwangerschap sommige vrouwen hebben dit.
marije (Gast) - schreef op 19-04 om 17:12
Ik ben trouwens 32 week zwanger.  Wie heeft dit ook?
dammie - schreef op 19-05 om 07:50
Ik had al met 23 weken heel veel last van harde buiken. Die ook met regelmaat kwamen. Ik mocht niet meer werken ivm dat ik bijna op de max zat kwa harde buiken op een dag en anders aan de weeën remmers moest. Ik kreeg rust voor geschreven en bleven ze komen moest ik naar het ziekenhuis.
Marijke - schreef op 16-06 om 19:32
Hallo! 
Ik ben 32 weken zwanger. 
Is hier wel een oud bericht maar vandaag naar het ziekenhuis geweest omdat ik ongeveer zes harde buiken kreeg per uur. Daarbij heb ik nog vaginale steken. Aan de monitor gelegen, alles zag er goed uit. Heb wel drie harde buiken gehad in een half uur tijd. Zolang ze geen pijn gaan doen en ik geen druk krijg naar onderen toe moet ik niet panikeren maar vooral rusten volgens de verloskundige. Wat die vaginale steken betreft zou het best kunnen zijn dat ik een blaasontsteking heb. Urinestaal moeten afgeven in het ziekenhuis en donderdag weet ik het resultaat, hoop maar dat het geen blaasontsteking is want heb geen zin om geneesmiddelen te nemen tijdens mijn zwangerschap.
Madelon - schreef op 18-03 om 11:40
Ik ben 33w een zwanger en heb ook reglmstig harden buiken ben er voor na t z.huis en moet rustig aan doen en ze zeggen dat bij sommige zwangere vrouwen harde buiken vaak voor kan komen aleen moet er idd geen 6in een uur ! Best vervelend .. k ga dan douche of een warme kruik in de hoop dst t minder word !!
Nancy (Gast) - schreef op 18-03 om 19:56
rust doet vaak al wonderen. Harde buiken kan ook betekenen dat je te veel hooi op je vork neemt.

Met 33 weken kan je nu eenmaal niet alles meer ben nu zelf 30 weken zwanger. Gelukkig nAuwelijks harde buik af en toe is 1
princess - schreef op 24-03 om 14:01
Hier ook heel de dag door harde buiken en dit weekend zelfs hevige voorweeën! Platte rust voor mij en weeënremmers  mijn baarmoederhals was ook al verkort.. volgende week opnieuw op controle en hopen dat alles hetzelfde gebleven is! 
Ben blij dat ik niet de enige ben! Ben nu 30 weken ver. En zelfs met de weeeënremmers blijf ik constany een harde buik hebben 
Mamanana (Gast) - schreef op 04-10 om 20:44
Ik ben nu 29 weken zwanger en lig al bijna 3 dagen op bed. Ik was de afgelopen weken veel te druk en werkte nog full time in de zorg.. kreeg tijdens mn late dienst een harde buiken storm welke niet meer leek te stoppen.. ben op een bedje gaan liggen en na een uurtje naar huis gereden. Harde buiken blijven echter aanhouden. Gelukkig geen pijn, dat is mn enige lichtpuntje, maar het wordt niet minder.. Op mn zij in bed blijft het rustig, maar zodra ik ga zitten, staan of lopen slaan ze direct weer toe.. gisteren bij verloskundige geweest en mn baarmoedermond is gelukkig nog niets mee aan de hand. Heb verplicht 3 dagen rust, maar lijkt niet veel minder te worden.. Ik voel mij schuldig dat ik niet eerder een stapje terug gedaan heb.. zodrekt komt het te vroeg en weet niet of ik dan ooit van dit schuldgevoel af kom..
Jenny Huisman (Gast) - schreef op 11-03 om 15:42
Nou top, waar kan ik mij ook aanmelden bij de club? Pff erg vervelend, maar je lichaam geeft echt aan wanneer je even rustig aan moet doen. Wat bij mij goed werkt is een warme kruik er tegenaan leggen als ik in bed lig. Zo krijg ik voor mijn gevoel echt de meeste rust. Deze tip had ik trouwens van een blog gelezen waar nog meer tips in staan misschien werken die ook voor jullie dames! Ik weet niet of het mag maar ik deel 'm! 
https://mybabywatcher.com/harde-buiken-zwangerschap/ 
Mila (Gast) - schreef op 17-04 om 15:55
Heel herkenbaar hier ook sinds week 24 elke 3 minuten een harde buik. Nu in week 26 en het is nog niet gestopt. In het ziekenhuis zien ze de harde buiken duidelijk op de ctg en ook op de echo zien ze dat de baarmoedermond erop reageert. Gaat bijv van 3,5 naar 2,2. Ik lig continue maar het gaat niet weg. Heeft iemand hier dezelfde ervaring en is het bij iemand toevallig wel verdwenen? 
Ellen (Gast) - schreef op 26-04 om 21:10
Hi, Ik heb dit ook, zelfs nu ik helemaal niet werk of sport. 
Ik ben nu net op week 34 en heb vanaf ongeveer week 30 echt vaak harde buiken. Ik hou het bij, omdat ik las dat het er niet te veel mogen worden. Bij mij gaan die buiken echt niet na 1 minuut weg. Omdat ik in het begin van de zwangerschap 5 maanden extreem ziek ben geweest (misselijk) was ik toen al gestopt met werken en sporten. Momenteel slaap ik heel veel (meestal van 00:00 tot 11:00, en ik lig tussendoor veel op de bank of ik zit achter mijn laptop toch wat dingen te regelen. Ik ben iig echt niet 'druk' of gestresst, dus daar ligt het niet aan. Als ik een wandeling maak dan krijg ik ook sowieso een harde buik, dus dat doe ik inderdaad ook niet meer, alleen korte stukjes. 
Gisteren was ik voor de zekerheid doorverwezen naar het ziekenhuis, ze hebben naar het hartje van de baby geluisterd, buik samentrekkingen gemeten, eventuele ontsluiting, blaasontsteking, placenta. Er was niks aan de hand... Ik heb me er dus maar bij neergelegd dat ik nou eenmaal veel harde buiken heb, iedereen is anders denk ik dan maar. Uit voorzorg doe ik wel echt twee weken heel rustig aan, ik wil graag dat ze iig nog tot week 36 blijft zitten  Ik ga niet meer in een cafeetje zitten ofzo en lig heel veel op de bank. Vanaf week 36-37 zou ik wel weer wat meer durven/willen doen, als ze dan geboren wordt is het minder erg. 
Mijn harde buiken vandaag; 2 's nachts, 2 ochtend (tot 12:00), 1 rond 15:00, 1 rond 17:00, nu net van 20:10 tot 21:00.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'constant harde buiken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan