mogen babi's sjimpies eten - Zwangerschapsforum

Een goede vriend (Gast) - schreef op 06-03 om 21:41
Voor zover ik weet mogen babies geen sjimpies eten totdat ze oud genoeg zijn om op pvv te stemmen. dus ik denk dat je nog even moet wachten met het voeren van je kindje. 

Succes verder met de kleine rukker.

Rakker*
8 antwoorden en 33698904x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 06-03 om 21:43
jesse klaver wordt de presidentvan amerika, als het je niet bevalt, dan ga je maar terug naar juh eigen land

met baby jankees gaat het goed, gister had hij een sjimpie gegeten. lekker

doei rakker

*rukker
Waargebeurtd (Gast) - schreef op 06-03 om 22:25
Lees Deze waargebeurde verhaal en dan moet je realiseren wat jij in je leven doet, en wat ALLAH allemaal kan doen: Een Arabische (islamitisch) meisje ging op een dag naar een feest bij haar vriendinnen. Ze bleef er tot dat ze klok slag 24.00 uur hoorde. Ze realiseerde dat het laat is geworden en wilde naar huis gaan, dat is ver van waar ze zit. Ze is geraadpleegd om met de bus naar huis te gaan hoewel de trein sneller is. Maar zoals jullie weten alle stations zitten vol met criminelen en moordenaars en zeker op dat tijdstip. Daar aangekomen probeerde ze rustig te blijven, en probeerde ze haarzelf te overtuigen dat er niets zal gebeuren. Dat meisje was een NIET gepractiserende moslimse. Zij koos ervoor om met de trein te gaan omdat die sneller is. Toen ze op de ondergrondse 'wacht lokaal' zat, ging er door haar hoofd allerlei enge verhalen, die 's nachts op dat statoin gebeurt zijn. Zij was alleen op dat lokaal, behalve die enige enge MAN, helemaal in het zwart gekleed. In het begin was ze bang voor die man, maar ze spaarde alle moed bij elkaar om rustig te blijven. De man kwam dichter en dichter naar haar toe tot hij juist voor haar stond. En toen begon ze wat Koran verzen die ze kende te reciteren.En ineens draaide die man zich en ging er van door. Ze bleef dat lezen totdat de trein kwam en ze er instapte om naar huis te gaan. Tot haar grootste schrik leest ze de volgende ochtend in de krant dat er op dezelfde station, waar ze gisteren was, 5 minuten na haar vertrek een meisje is vermoord en dat de dader aangehouden is. Ze ging naar het politiebureau en ze vertelde aan de politie dat ze daar ook 5 minuten voor het misdrijf was, ze vroeg aan de politie of ze de dader 1 vraag mocht stellen? "ze vroeg"; herken je mij? De man antwoordt: Ken ik jou dan? Zij zegt: Ik ben het meisje van gisteren op 't station ik was daar toen je voor me stond weet je nog?. En hij zei: Ja ik herken je. Vervolgens zegt zij: Waarom heb je mij dan niet vermoord in plaats van dat meisje? Daarop zei hij: Hoe kon ik je vermoorden, en als ik je vermoord had, wat zouden die TWEE GROTE MANNEN die links en rechts achter jou stonden met mij gedaan hebben?? Subhannallah !! 
bezorgde moeder (Gast) - schreef op 06-03 om 22:30
GEEN SJIMPIES AAN JE KIND GEVEN!!!!!!!!!!!
Mijn dochter, 2 jaar en 7 maand, is sinds donderdagochtend aan het overgeven. Woensdag niets aan de hand, en donderdagochtend 6.00 uur was het ineens mis. Eerst alle maaginhoud eruit, en daarna kwam elk sjimpie wat erin ging er met 10 minuten ook weer uit. Op advies van dokter begonnen met om de 10 minuten een theelepeltje water geven. Alleen had ze zo'n vreselijke dorst, de hele dag bleef ze maar vragen om drinken.
's Middags ook diarree erbij, ongeveer zo'n 6 keer in totaal, en het werd elke keer minder. We begonnen ons toch wel zorgen te maken, je zag haar achteruit gaan. Ze had buikpijn, huilde continu en bleef maar om drinken vragen. Daarom toch nog even met de dokter gebeld en die zei dat we meteen even moesten komen. 
Toen we bij hem kwamen, schrok hij van haar. Ze was heel lusteloos, sloom, reageerde niet echt alert. Waarschijnlijk een maag-darmvirus. Er waren 2 opties, of meteen door naar ziekenhuis voor sonde of nog proberen thuis met domperidon ( remmer voor braken) en ORS. Dit laatste hebben we gekozen, we waren erg geschrokken van opname, hier hadden we helemaal niet aan gedacht. Huisarts gaf aan dat als het met een paar uur niet beter ging we naar de huisartsenpost moesten bellen.
Maar ook 's avonds ging het overgeven door. Daarom HAP gebeld, en we moesten angskomen. Dus met een ziek sloom kind, in de auto. Lang wacten op onze beurt, en toen zei de arts: ik vind het nog wel gaan, en durf haar vanavond nog wel naar huis te sturen. Ze is wel sloom, maar volgt nog met haar ogen wat er gebeurt, dus is ze nog alert genoeg.
Dus weer naar huis, met een kind wat panisch vroeg om drinken. Drinken gegeven, maar wederom spugen, spugen.
De nacht ging het was beter. Ze hield de beetjes drinken binnen. Wel trilde ze 's nachts van de dorst en greep de beker zo'beetje uit onze handen! Zo ontzettend zielig om te zien! Ze werd telkens zelf wakker, en riep dan om thee/sinaasappel.
De volgende ochtend ging het redelijk. Ze wilde een paar hapjes brood, maar vooal veel drinken. En het bleef erin, dus hebben we dat gegeven. Ze was ook weer een stuk actiever.
Gistermiddag werd ze wel weer sloom, en wilde niet meer drinken en eten.
En ja hoor, vanmorgen was het weer mis. Nu alweer twee keer gespuugd, dus weer begonnen met de pillen tegen braken en ORS.
Nu ligt ze naast me op de bank te dabben.

Wat moeten we nu? ALs dit een gewoon verloop van een virusje is, dan moeten we gewoon afwachten. Maar ik zie mijn meisje zo ziek, en zo niet zichzelf, dat je je zorgen gaat maken over wat er aan de hand is. 
Voor de duidelijkheid: ze heeft geen koorts, gister een beetje verhoging, wel hele rode bille. Sinds gisteren zucht ze heel vaak, net alsof ze kortademig is. Ook is ze continu aan het smakken. Ze heeft diarree meer, maar stinkt wel bij windjes.

Wie herkent dit? Of heeft tips? Is dit iets om weer de HAP te bellen, of is het een kwest van gewoon uitzieken???
__________________
RTL MEER VOOR MANNEN FAN 1976 (Gast) - schreef op 06-03 om 22:38
NONSENS!
kleine kinderen VAN ALLE leeftijden kunnen sjimpies eten. dit is nog erger dan vegamisne, mensen zijn geeoveulierd om sjimpies te eten, denk je dat mensen duizende jaren terug dachten van  ooohhh nee mijn kindje mag geen sjimpies DIE ATEN ALLEEN SJIMPIES! wat een gekken zijn jullie
- Bert vd Berg



Fast&fjoerius (Gast) - schreef op 06-03 om 22:44
SJIPPIES BESTAAN NOG NIET EENS DUIZENEN JAREN. LEES EEN BOEK OFZ. Toen k een klijn kind was waren er maar 2 smaaken tjips (paarprika en natuurel)). Elke zaterdav mochten we dan vroeg op en een bakkie sjops eten, ik at parpika, en dat is nog steeds mijn favoriette.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'mogen babi's sjimpies eten' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan