Liët? - Zwangerschapsforum

zwanger (Gast) - schreef op 26-03 om 14:00
Hallo.
Ik zit op dit moment in het tweede trimester van mijn eerste zwangerschap, dus gelukkig nog wat tijd om na te denken over de namen. Nu hebben wij voor een meisje de naam 'Liët' bedacht, maar omdat je dit eigenlijk nooit hoort zijn we wel benieuwd hoe jullie hier tegenaan kijken. Dus, wat vinden jullie van de naam Liët? 
4 antwoorden en 33462945x bekeken
Agnes (Gast) - schreef op 26-03 om 14:23
Ik vind het mooi klinken, maar vind het er geschreven een beetje raar uitzien. Maar ik zou ook geen andere schrijfwijze weten.
Anoniem (Gast) - schreef op 26-03 om 14:32
Wat grappig dat je dat zegt en vooral ook herkenbaar. Toen we op deze naam kwamen en het uitspraken was ik direct enthousiast, maar toen ik het later ging opschrijven vond ik het er niet zo mooi uit zien. Heb ook nog inderdaad Lièt geprobeerd maar dat klopt uitspraak-technisch niet. Mijn vriend snapt niet zo goed waarom ik het geschreven er niet mooi uit vindt zien.. maar jij hebt dit dus ook.
Agnes (Gast) - schreef op 26-03 om 20:01
Grappig inderdaad. Wat ik zelf wel eens doe als ik een naam wil 'testen' is op zo'n geboortekaartjes site de naam op verschillende kaartjes invullen, kijken of ik eraan kan wennen. En anders zijn Linet, Ninet of Julet misschien alternatieven die er een beetje op lijken.
Anoniem (Gast) - schreef op 26-03 om 23:36
Ik zou Liëtte een meer voor de hand liggende spelling vinden.
Ik moet er aan wennen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Liët?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan