Help! We kunnen geen naam kiezen.. - Zwangerschapsforum

Marieke - schreef op 14-07 om 09:17
Ik ben over drie weken uitgerekend en we komen maar niet uit een jongens naam voor de kleine. 
We hebben er zelf een paar die we heel leuk vinden maar twijfelen hier dus erg tussen. We houden wel van een aparte unieke stoere naam. Zo hebben we nu al een hele tijd Pijke en Bouke in gedachte maar zijn enig sinds bang hoe mensen erop gaan geageerd en de vraag of deze niet te apart zijn. Maar toch komen wel steeds terug bij deze namen. Mijn vriend heeft voorkeur voor Bouke en ik naar Pijke. Maar we vinden bijv. Jelte, Tijn en Jurre ook leuk? 
Alle namen passen goed bij de achternaam. Graag zouden we jullie mening willen weten hierover want we zien het nu echt even niet meer. ????
12 antwoorden en 32305629x bekeken
*Lotus* - schreef op 14-07 om 09:22
Wacht dan tot jullie zoontje is geboren en kijk dan naar welke naam het beste bij hem past. Ik weet zeker dat jullie het dan wel weten en Pijke en Bouke zijn prima namen je kan ook kiezen om het als 2 namen te geven Pijke Bouke plus achternaam.. Maar mijn advies is wacht totdat ie geboren is en geef dan de naam die jullie vinden passen.. Dat kunnen wij toch echt niet beslissen aangezien het een gevoel is als je je baby in je armen hebt. Laat je nog weten welke naam het uit eindelijk is geworden???
Marieke - schreef op 14-07 om 09:31
Bedankt Lotus voor je bericht. Wij hebben er ook al aan zitten te denken om de naam te kiezen tijdens de geboorte maar wij zijn nogal twijfelkontjes dus willen het toch graag eerder de knoop doorhakken. Misschien is dan meer de vraag wat wat vinden mensen van de naam Pijke of Bouke? Dit zouden we graag van familie en vrienden willen weten maar kunnen en willen dit niet vragen zodat het een verrassing blijft voor ze. 
*Lotus* - schreef op 14-07 om 09:37
Ooh okay nou dan miss maar even aan het moment over laten Marieke en Pijke en Bouke zijn typisch Friese namen dus ja ik hoor ze wel is Bouke meer als Pijke en ik vind het prima namen  btw komt ook omdat ik in Friesland woon hahahaha  succes met Keuzes maken meis en veel geluk in de toekomst met Wat de naam ook mag worden.. Wordt vast een hele mooie naam
Marieke - schreef op 14-07 om 09:42
@lotus
????Hahahah op die manier vind je beide namen prima. Klinkt je bekend in de oren. Hier in het oosten hoor je ze niet dus vandaar de twijfel. Maar bedankt voor het mee denken!
Marieke - schreef op 14-07 om 09:55
En wat vinden jullie van Tijn dan? 
Anoniem (Gast) - schreef op 14-07 om 11:22
Ik zou zeker als je dan niet in Friesland woont eerder gaan voor bouke  (vanwege t rijmen op pijke ). Vind het ook mooier.
Tijn vind ik een leuke naam, maar wel erg in dus als je een minder populaire naam wil zou ik voor bouke, jelte of jurre gaan 
Anoniem (Gast) - schreef op 14-07 om 13:03
Ik zou gaan voor Bouke of Tijn. Denk dat van de naam Pijke wanneer ze puber zijn een andere naam wordt gemaakt.
nietmeeractief - schreef op 15-07 om 22:26
Ik vind Tijn erg leuk!
Agnes (Gast) - schreef op 16-07 om 10:30
Pijke klinkt mij wat vreemd in de oren, waarschijnlijk omdat ik hem nooit eerder heb gehoord, maar ik zou hem zelf niet kiezen. Tijn vind ik veruit de mooiste van de opties die je noemt.
Anoniem (Gast) - schreef op 19-07 om 16:07
Ik vind Tijn en Jurre veel mooier!
 Ik weet alleen dat je het wel in Friesland vaak hoort, maar ik hou er niet zo van eerlijk gezegd.
Anoniem (Gast) - schreef op 19-07 om 16:19
Ik bedoelde dat je Bouke en Pijke waarschijnlijk veel in Friesland hoort, en dat ik van die namen niet zo hou. 
Tijn en Jurre vind ik mooi!! 
Kiki (Gast) - schreef op 25-07 om 08:53
Ik vind de namen wel leuk klinken, al moet ik er wel aan wennen. Ik vind het wel leuker dan Tijn, die naam is zo gewoon.. andere opties: Thore, Fedde, Luuke, Malte, Seppe, Akke, Keije/Thijs.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! We kunnen geen naam kiezen..' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan