Zo raar voelen zwangerschap - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 119611 - schreef op 04-01 om 10:35
Hallo allemaal! 
Momenteel ben ik 6 maanden zwanger van mijn eerste kindje. Ik ben superblij met deze zwangerschap maar ik voel me soms zo vreemd. Alles doet zeer, snachts slaap ik bijna niet en nu heb ik ook migraine gekregen.(nog nooit gehad) ik het idee dat ik zo ontzettend last heb van mijn hormonen. Nu ben ik sowieso erg gevoelig voor hormonen. Ik vraag me af of er nog meer vrouwen zijn met hetzelfde probleem.
Groetjes van mij
1 antwoord en 34574585x bekeken
Anoniempje 122344 - schreef op 18-01 om 14:14
hallo anoniempje,
wat vervelend zeg dat je hier last van hebt.
zelf ben ik ook zwanger van ons eerste kindje nu 5 maanden. ik ben ook erg gevoelig voor hormonen ik kan daardoor ook niet tegen de pil.
Dat alles zeer doet herken ik wel een beetje , de hoofdpijn komt met name door het weinige slapen misschien moet je er over na denken om meer rust te nemen overdag en er voor te zorgen dat je voor je gaat slapen eerst gaat ontspannen waar jij je prettig bij voelt.
wat ik mij afvroeg heb jij ook zo`n last van je hormonen dat bijna niemand het goed kan doen op momenten als je zo moe bent of uitgeput bent? Zelf ervaar ik dit namelijk. eigenlijk doen de mensen om mij heen niets verkeert alleen ervaar ik dit wel zo en er valt dan ook niet met mij te praten.
Nou ja ik hoop dat ik je in elk geval een beetje heb kunnen gerust stellen en misschien ook een beetje heb kunnen helpen.
groetjes lotje

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zo raar voelen zwangerschap' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan