Zwanger en student - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 03-05 om 11:09
Hallo allemaal, 
Ik wil graag mijn verhaal even bij jullie kwijt. Ik ben 17 jaar en net begonnen kern mijn studie in Utrecht. Ik woon op mezelf en Ik heb sinds ongeveer 2 maanden geen relatie meer. Nou voelde ik me ongeveer 1 maand geleden niet zo lekker. Ik dacht dat het gewoon een buikgriep was. Het bleef maar aanhouden. Ik moest spugen, had buikpijn, had hoofdpijn enz. Ik besloot toch maar even langs de huisarts te gaan. Die zei dat het geen buikgriep was en zei dat ik later moest terugkomen voor een echo. Ik had geen idee wat er aan de hand was. Toen die echo. De dokter zei dat ik zwanger was van een drieling. Ik was helemaal in shock. Ik wist niet wat ik moest doen. Eenmaal thuis belde ik mijn ouders en die waren ook heel erg in shock zij adviseerde mij om abortus te doen. Ik kon het gewoon niet over mijn hart verkrijgen dus ik heb besloten om het te houden.
Nu ben ik 20 weken zwanger en ik woon op mezelf en net begonnen aan een studie. Ik zie het allemaal niet meer zitten. Ik denk erover na om te stoppen met mijn studie en te gaan werken totdat de kindjes er zijn. Mijn ouders steunen mij en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Dank jullie wel dat jullie mijn verhaal hebben gelezen


3 antwoorden en 33119033x bekeken
Anoniempje - schreef op 03-05 om 11:16
Ik ben helemaal mijn vraag vergeten. Hebben jullie tips of ervaringen?
Anoniempje 40180 - schreef op 10-05 om 20:56
17 jaar en een drieling ... Jeetje... Dat is een hele verantwoording. Kun je niet een pauze inlassen bij je studie? Als je stopt pak je de studie waarschijnlijk nooit meer op. En om nou zonder goede diploma`s een baan te gaan zoeken... Met wat diploma`s verdien je toch stukken beter en wat extra geld kun je wel gebruiken met 3. Praat erover met je ouders. Als je daar zoveel steun van krijgt kunnen ze je ook hier mee ondersteunen. 
Succes en sterkte 
Anoniempje - schreef op 25-07 om 04:42
ik ben opzoek naar een zwangere dame die ik graag wil inhuren voor de middag de enige taak wat je hoeft te doen is met je t shirt omhoog (blote buik) te zitten en em afentoe uit te zetten heb een fetisj hiermee en wil toch wel een keer een zwangere buik insmeren met olie de vergoeding kunnen we bespreken ik ben zelf een nette gast heb alleen een zwakte voor zwangere buiken men email is chesterpark95@outlook.com

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en student' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan