vreemd gevoel - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 29-07 om 10:18
Ik zit al sinds mijn ovulatie met een raar gevoel sinds die voorbij is heb ik elke dag van die zeurende buikpijn en ik vo ook meer dingen gebeurwn in mijn buik dan anders het voelt zoals ongi pijn maar dan anders.volgens de berekening moet de innesteling donderdag plaatsvinden zou het dan toch eindelijk raak zijn.en heb nog een ander probleem nijn vriend wil morgen naar bellewaerde wat als er toch al een bevruchting heeft plaatsgevonden kan dat dan kwaad .
1 antwoord en 42349145x bekeken
Anoniempje 80239 - schreef op 28-08 om 00:03
moeilijk te zeggen als de bevruchting al plaats heeft gevonden maar je kunt gewoon wachten en enkele weken ( 2) later een zwangerschaps test doen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vreemd gevoel' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan