Koorts - Zwangerschapsforum

Mama (Gast) - schreef op 17-02 om 11:21
hallo,
Ik heb een vraagje mijn dochter van 1 jaar heeft al heel lang verhoging / koorts. Tis steeds oorontsteking en slijm in de longen. Zij word steeds vol gegooid met antibiotica. En zo lang ze antibiotica heeft gaat heer temperatuur van 40 weer terug naar 37,8/38 graden. De afgelopen maanden zagen er zo uit: midden december naar de dokter geweest toen had ze hoge koorts heel veel slijm in dr longen en oorontsteking. Ze heeft toen een airosol gehad antibiotica siroop, antibiotica druppels voor haar neus. Tijdens de antibiotica werd haar temperatuur 37,8 en toen het op was was haar temperatuur na 2 dagen weer 40 en was ze helemaal slap at ze niet meer en huilde ze alleen. Toen zijn we naar het ziekenhuis gegaan foto van dr longen gemaakt bloedtesten en urine testen gedaan. Er zaten toen wel infecties i haar longen maar ze zeiden als we door gaan met de medicijnen die we hebben dat dat dan wel weg moet gaan. Toen werd het een paar dagen iets beter (ze bleef wel verhoging houden). En na die paar dagen weer 40 graden koorts. Wij weer naar de dokter weer slijm in dr longen en oorontsteking. Weer aan de zelfde antibiotica gezet (die we toen al 4 keer hadden gehad). Tijdens de antibiotica ging haar temperatuur weer iets omlaag maar het is nooit lager dan 37.9 geweest. 2 dagen na dat de antibiotica op was kreeg ze weer koorts en na 4 dagen was het weer 40 graden, at ze weer niet, was ze weer slap en alleen maar huilen. Het was toen weekend dus we gingen naar de weekend dokter. Die heeft toen een sterkere antibiotica meegegeven, en ze leek er van op te knappen maar weer is haar temperatuur niet lager dan 37.8 gekomen. En nu is de antibiotica bijna op (morgen de laatste dag) en ze begint weer huilerig te worden haar temperatuur is nu weer 38,5. Ik word bij haar pediater niet echt serieus genomen en soms met mijn vragen zelfs uitgelachen. Ik heb nu andere doktoren gebeld maar die zitten allemaal vol. Haar eigen pediater heeft nog wel plaats dus ik zal die zo wel weer bellen, maar ik heb er niet veel vertrouwen in dat die echt iets gaat doen. Mijn dochter is geboren met een hartafwijking en is vlak na haar geboorte geopereerd. Zij is toen in het ziekenhuis ook een hele tijd vol gepompt met antibiotica omdat haar wond ging ontsteken. Zelf denk ik dat de antibiotica daar door niet werkt. Ik weet echt niet meer wat ik nog kan doen. Heeft er iemand ervaring/ tips ? Ze heeft ook heel vaak bloedneuzen en stikt soms in dr slijm. Dan begint ze als een gek te hoesten word ze helemaal blauw en loopt er allemaal slijm uit haar mondje. Ik klop dan op haar rugje en dan gaat het daarna weer iets beter. 
Groetjes
2 antwoorden en 33823267x bekeken
Mamamaaike82 - schreef op 19-02 om 11:19
Ik zou inderdaad eisen dat ze verder gaan kijken. Aangeven dat je je niet serieus genomen voelt en idd een andere arts wil en wel per direct. Via je zorgverzekering kun je ook een second opinion regelen. Veel succes met je meisje!!
Anoniem (Gast) - schreef op 17-02 om 17:23
geef bij je pediater aan dat je je niet serieus genomen voelt, dat dit te lang duurt en dat je een second opion wil.
verder kan ik je niet helpen want het klinkt alsof ze echt medische hulp nodig heeft en dan heeft verder advies van iemand die jouw situatie niet kent weinig zin.
persoonlijk zou ik het niet accepteren als een dokter mij uitlacht om een vraag. die stel je niet voor niets en dan hoef je niet als achtelijk behandeld te worden.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Koorts' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan