19 &Zwanger HELPP!! - Zwangerschapsforum

Anoniempje (Gast) - schreef op 17-04 om 19:04
Hallo allemaal,

Ik ben 19 jaar
Laatste tijden ben ik vaak moe en heb vaak last van korte krampen onder in mijn buik, ik ben een half jaar geleden gestopt met de pil omdat ik een andere pil skil die er niet samen mee gaat maar na dat ik ben gestopt me de pil heb ik wel onveilig seks gehad met mijn partner vorig jaar december ben ik niet ongesteld geworden en januari 2014 ook niet februari wel maar veelte vroeg in maart ben ik 2keer ongesteld geweest (of bloeding) waarvan een periode van 3á4 dagen en daarna een periode van een week, ik heb 3x een zwangerschapstest gedaan 2 in december en 1 in januari allemaal negatief toch heb ik last van hoofdpijn ben vaak moe voel me soms licht duizelig eet meer en ben ook aangekomen (dat kan zijn door het veel eten) ook tijdens het seks heb ik soms lichte pijn in mijn onderbuik ook heb ik de laatste tijd last van trillende benen en een rommelende maag, en soms hele lichte duwtjes wat dan ook snel weer weg is.
Ben ik nou toch zwanger of weet er iemand iets anders waar deze symptomen bij kunnen voorkomen!

HELPP ME ALVAST BEDANKT!
14 antwoorden en 42934131x bekeken
hartje - schreef op 18-04 om 20:10
Als je veel stress hebt of juist angstig bent om zwanger te worden kun je idd deze symptomen krijgen. Dat sluit niet uit dat je niet zwamger kunt zijn. Als je hèt echt wilt weten maak je een afspraak bij de dokter.

Groetjes hartje
Anoniempje (Gast) - schreef op 19-04 om 07:11
Oke dankje wel, stress heb ik niet maar ik ben inderdaad wel angstig maar als het erop aan komt is het niet dat ik het niet wil maar het is ook weer niet dat we het aan het planen zijn!

Groetjess ????
Naatje - schreef op 26-04 om 19:23
je kan zwanger zijn maar 1 van de weinigen zijn die op een test uit de winkel die werkt met urine alleen een negatieve uitslag krijgen. ik zou naar de dokter gaan voor een duidelijkere test of via bloed test.
als je tijdens de pil wel regelmatig ongesteld was en nu dus niet zou ik zeker naar een dokter gaan. misschien dat je een brabbels account kan aanmaken als je daarna toch zwanger blijkt te zijn
Anoniem (Gast) - schreef op 27-04 om 16:39
Dank je wel zou ik zeker doen ik heb ook een opgezete buik en het voelt hard aan ook heb ik steken weer heb ik een test gedaan en die was negatief, ik snap niet waar mijn harde buik vandaan komt en rond precies wat ik voorheen had toen ik vervolgens toch een miskraam kreeg omdat ik er van uit ging dat ik niet zwanger was :s
Naatje - schreef op 27-04 om 20:01
dus je hebt een miskraam gehad en bent misschien weer zwanger?
hectisch, zeker omdat er weinig met jouw leeftijd dit meemaken.
wil je het houden als je het bent?
Anoniem (Gast) - schreef op 28-04 om 00:27
Ja zeker, ik en me partner hebben het financieel hartstrkje goed allebei een vaste baan en studeren dus een kind is wel welkom dus ik zou het zeker houden en ik heb al helemaal niks met abortus dan mar veilig vrijen maar ik heb geen probleem met een kleine erbij!

Dankjewel voor je reactie x
Anoniem (Gast) - schreef op 27-04 om 20:10
Uit je verhaal haal ik dat het dus niet gepland is..misschien toch veilig gemeenschap hebben. Er zijn genoeg mensen die heel graag een kindje willen kan er zo boos om worden dat mensen zo maar ff sex hebben en als ze dan zwanger zijn dit dus en blijkbaar niet de eerste keer.
Hopelijk is er niks aan de hand succes
Anoniem (Gast) - schreef op 28-04 om 00:30
Dat het niet gepland was wil niet zeggen dat ik het niet wil in tegendeel zelfs ik zou het geen probleem vinden ik zou het juist hartstikke leuk vinden begrijp me niet verkeerd alleen zou het wel zo zijn zou ik het wel vroeg willen weten vandaar dat ik vroeg of mensen er tips op wisten omdat de test negatief gaf!
Naatje - schreef op 27-04 om 20:17
tja... sommige wel, sommigen niet.
bij mij was het ook niet veilig genoeg, maar absoluut welkom  al was het niet ff sex  
ik hoopte dat ik de kans om zwanger te worden door kon geven aan stellen die het zooooo graag willen. vind het ook moeilijk als mensen simpel zwanger raken en er geen waarde in zien. dan wil ik het liefst een doos condooms naar ze gooien als ik heel eerlijk ben
Anoniem (Gast) - schreef op 28-04 om 00:33
Dank je wel voor je begrip het was dan meachien niet zo slim om het onveilig te doen maar ik zou het kindje zeker wel willen houden dan ben ik zeker van.

Groetjess xx
Naatje - schreef op 28-04 om 18:51
ligt aan de situatie of het slim is of niet  
x
Anoniem (Gast) - schreef op 30-04 om 00:01
Hoe bedoel je?

X
hartje - schreef op 28-04 om 18:55
Weet je al of je zwamger bent??
Naatje - schreef op 01-05 om 19:43
als in: sommige mensen zijn klaar voor kinderen als ze 18 zijn, anderen pas als ze 40 zijn. dus slim ligt alleen aan de situatie. als jij er klaar voor bent, dan ben je dat (wel handig als je partner er ook klaar voor is) je leeftijd en studie maakt het niet dom, het ligt aan jou en jouw insteek
en zoals hartje vroeg: en ben je zwanger?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '19 &Zwanger HELPP!!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan