Help! Wel of geen symptomen - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 09:26
Hallo iedereen,

Geen idee in welke categorie dit moet

Ik ben even nieuwsgierig of misschien meer mensen dit hebben gehad. 
23 juli ben ik voor het laatst echt ongesteld geweest. Toen heb ik 2 of 3 augustus seks gehad. (onveilig want ik ben te laat begonnen met de pil)
dat is dus bijna 2 weken na mijn menstruatie. Nergens last van gehad in die tijd. tot ik weer ongesteld moest worden : Ik had alleen maar een beetje bruin bloed wat ongeveer 4 dagen heeft geduurd. Ik had wel een paar uur klein beetje buikpijn zoals ik dat altijd heb als ik ongesteld wordt maar lang niet zo erg. Ook voel ik nu a en toe hele lage buikpijn en jeukende tepels. 
Ik weet zelf ook dat ik gewoon een test moet doen maar ben gewoon nieuwsgierig of misschien meer mensen dit gehad hebben.
1 antwoord en 42099220x bekeken
Mjp (Gast) - schreef op 31-08 om 04:17
Hi
Het zou kunnen dat je zwanger bent. Weet je het al?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! Wel of geen symptomen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan