Bruin/zwart bloed ongesteld - Zwangerschapsforum

* - schreef op 16-09 om 15:38
@kristel,

Zelf niet eerder zoiets meegemaakt., als je je teveel zorgen maakt de HA inschakelen

Succes

16 antwoorden en 41881566x bekeken
kristel - schreef op 16-09 om 12:29
Niemand ?
kristel - schreef op 16-09 om 15:45
Bedankt voor je reactie ! Het is sinds een uur rood ! Dus ben weer gerustgesteld ! Xxxx
* - schreef op 16-09 om 16:55
@kristel,

Misschien wat oud bloed, je weet t niet.
Ik ben blij dat je weer gerustgesteld bent.
Succes met zwanger worden

kristel - schreef op 16-09 om 17:03
Ja dank je wel !! Hoop op een minder lange cyclus van 50! Pfffff ! Jij ook bezig of ben je zwanger !? Liefs
Eva - schreef op 17-09 om 13:44
Hoi,

Dit heb ik ook. Dat ik bijna niet echt bloed. Zelf heb ik ook veel pijntjes. Mag gelukkig naar de gynaecoloog wel heb ik een aardig regelmatige cyclus. Dat moet je wel in de gaten houden. Als je te vaak zo'n lange cyclus hebt moet je even naar de huisarts. Maar laat jezelf vooral niet gek maken Door mijzelf. Ik wil het alleen even melden.

Groetjes Eva
kruimel - schreef op 20-09 om 15:34
Testje kan je er altijd tegen aan gooien Kristel, dan weet je het zeker! Oud bloed is best logisch na een lange cyclus. Het bms zit er al zo lang in, dat het 'oud' word en er dus eerdt bruin uitkomt voor het rood word..

Ik verloor altijd om de 60 tot 80 dagen wat bruin/zwart 'bloed'.. maar ik had dan ook geen eisprong en mocht van de HA deze 'bloedingen' niet als menstruatie tellen.
Na 6/7 maanden vond ze t mooi geweest en ben ik doorgestuurd naar de gynaecoloog. Bleek pcos te hebben, zonder eisprong dus. Een klein jaartje later was ik zwanger dmv vuchtbaarheidsbehandelingen.

Wil je niet afschrikken hoor, maar blijf t in de gaten houden, en op tijd naar de HA gaan!

Succes xkruimel
Eva - schreef op 24-09 om 12:52
Vervelend wanneer het niet loopt zoals het moet lopen. Ik bleek vorige week zwanger te zijn. Dus ik had wel degelijk een eisprong. Maar vraag mij wel nog steeds af of alles wel goed is maar het werkt tot nu toe in elk geval. Kijk Het nog even aan. Ik had na 4 maand pas echt een eisprong geloof ik want vanaf toen kreeg ik meer klachten. Kom wel voor jezelf op als je het echt niet vertrouwd! Na 6 maand moet je cyclus wel normaal zijn geloof ik.
samantha - schreef op 24-09 om 18:46
Hoii kruimel zou ik je een vriendschaps verzoek mogen sturen en prive wat aan je mogen vragen een week geleden ben ik in het ziekenhuis geweest en te horen gekregen dat ik pcos heb maar totaal geen uit keg gekregen schandalig eigenlijk maar op dat momentwas ik zo in schock en er kwam zoveel op me af dat ik er niet verder op in ben gegaan ik zou graag willen weten hoe het bij jou is gegaan en dat ik enigzins dan weet wat ik kan verwchten bedankt alvast en gefeliciteerd met je zwangerschap!
kruimel - schreef op 24-09 om 21:29
Tuurlijk Samantha!
Wat vervelend dat je geen info hebt gekregen!! Snap dat je ff geschrokken bent maar opzich is het goed te verhelpen! Zullen we prive verder kletsen?

Xkruimel
Eva - schreef op 25-09 om 08:15
http://healthyhormones.nl/over_myriam/

Neem contact met Myriam op. Een erg lieve vrouw en zij doet een intake voor 60 euro. Het is in Amsterdam maar zij heeft veel met voeding kunnen bereiken! Omdat ik nu zwanger ben laat ik dit even rusten anders was ik naar haar toe gegaan. 

Groetjes, Eva
Kajol (Gast) - schreef op 08-07 om 03:58
Hoi. Heb laatst me menstruatie gehad, na een week weer gehad. Maar zwart bloed. En niet veel. Heb geen last van. Kan iemand me mby vertellen waarom het zo is?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruin/zwart bloed ongesteld' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan